Biriside senin gibi kuraylamı oy verir?Sibel'i harcayan bu güruhtan her şey beklenir. Biri klipteki soyunmaya endeksli oy verir, biri klipteki manken sayısına göre oy verir, biri öpücüklere oy verir, yani şarkıları dinleyen çok az kişi var.
Biriside senin gibi kuraylamı oy verir?Sibel'i harcayan bu güruhtan her şey beklenir. Biri klipteki soyunmaya endeksli oy verir, biri klipteki manken sayısına göre oy verir, biri öpücüklere oy verir, yani şarkıları dinleyen çok az kişi var.
Peki hiç açıklayıcı olmadı.
pes ettim
Güzel kapak dediğin böyle olur helal olsun.Biriside senin gibi kuraylamı oy verir?
hhahaha birisin tekmeyi atıcaksın cnmÇok heyecanlı çikoşum, bakalım bonişim elendi. Yumoşum ile Sokoşum ne yapacak birde Ozişim var.
Abla yine son oy benimki mi. 😡hhahaha birisin tekmeyi atıcaksın cnm
Geçen yarı finalde de bana oynamıştı bu cadaloz, ona istediğini vermemeye çalışıyorum şu anlık@Bully sinirden çatlama sonu iyi olacak belli.
Çok heyecanlı çikoşum, bakalım bonişim elendi. Yumoşum ile Sokoşum ne yapacak birde Ozişim var.
bende slow olarak arabesk türkü fantezi pop dinlerim.
Şöyle açıklayım. Pek slow olmayan, hareketli, ama elektronik değil ama mümkünse tamamen gerçek enstrümanlarla yapılmış ve sözlü sössüz olması önemli değil, ama bende hüzünn, heyecan, ürperti gibi duyguları uyandıran, ban bi şeyler hissettiren şarkıları tercih ediyorum. İçimde bi şeyleri harekete geçiren yani. Popüler şarkılarda pek bulamıyorum onu. Ha pop şarkı da dinliyorum biraz, kendimi izole etmedim yani
Geçen yarı finalde de bana oynamıştı bu cadaloz, ona istediğini vermemeye çalışıyorum şu anlık
HHAHAH gelecek oyun cnm az sabretAbla yine son oy benimki mi. 😡
Senin nick hiçbir şekilde incelmiyor yapacak bir şey yok.Yumoş ve sokoş baya garip durmuş.
İsveççe en sevdiğim dil. Bir gün öğrenicem onubende slow olarak arabesk türkü fantezi pop dinlerim.
yabancı sarkilardada ritmi bol olanlari dinlerim. ingilizce yunanca ispanyolca ve arapca dinlerim
ha bide isvecce
bende slow olarak arabesk türkü fantezi pop dinlerim.
yabancı sarkilardada ritmi bol olanlari dinlerim. ingilizce yunanca ispanyolca ve arapca dinlerim
ha bide isvecce
sosanoş olabilir aslindaSenin nick hiçbir şekilde incelmiyor yapacak bir şey yok.