Sana değil şarkıya o oy sevinme
Ozan yerine sen olmalıydın bencede ayoll baksana sen buradasın o yokBiz olsak şimdi yalayıp yutmuştuk teşekkürler, çok teşekkürler, Allah belanı vermesinler havada uçuşuyordu.![]()
Önceden haber verseydin 1-2 meyve suyu ve kola alırdım beraber içerdikİçimi döktüm sadece![]()
![]()
@sokak sanati bizim okul ful arianatör şampiyon yapacağız seni![]()
Aman bunlar recaldan anlamaz yoksa yıldızımız sensin.SIVACI TAYFA SUSTURULAMAZ @MasacRE- destek çıkıyorum size şu melun finale çıksa bile şampiyon yaptırmak yok
O ka recal yapıyorum ismimi söylemek niye yok![]()
Bu hafta Son 2 yılın rekorunu kırıcam galiba. 20 30 mesaj yazıcam gibiBu hafta programı RüzgarGülü ile Amoureux götürüyor valla.@Çiğdem-
@RüzgarGülü 50 mesajı bulucak inş bu haftaBu hafta programı RüzgarGülü ile Amoureux götürüyor valla.@Çiğdem-
Noldu la hayırdırBiraz sen beni temsil etsene tam verenlere teşekkür et falan yazamıyorum sıkıntılı bir durumdayım.Burayada emek verdim heba olmasın
@Çiğdem- kusura bakma sende.![]()
Çok ani olduÖnceden haber verseydin 1-2 meyve suyu ve kola alırdım beraber içerdik![]()
Herhangi bir Gökhan şarkısıyla da gelsem tam puanın bana olacaktı, bunu ikimiz de biliyoruzSana değil şarkıya o oy sevinme![]()
@RüzgarGülü ben ilk geldiğim zamanlarda da düşüktü ama @Amoureux bayağı yazıyordu onun bir dizisi vardı Şah Mat sayfalar olurdu, çenesi çoktu aslında.
O ne özgüven o @mrt-06 kim yüz verdi buna bu kadarHerhangi bir Gökhan şarkısıyla da gelsem tam puanın bana olacaktı, bunu ikimiz de biliyoruz![]()
Yani sen Ariana'ya tam vermezsin, Ozan'dan zaten nefret ediyorsun, bu yüzden çare Gökhan olmuş oluyorO ne özgüven o @mrt-06 kim yüz verdi buna bu kadar![]()