Adımı anarken destur çek kız![]()
Adımı anarken destur çek kız![]()
Birtanemsin😳
![]()
İkiniz de baştacısınız canlar@dosimosi yazarda ben dururmuyumm canım benim yumucuğum yerim ben seni yerimm![]()
Dedik ya içip içip komaya girdi amatemde şuan.hhahaha tşşk cnm şimdi nered ne halt yiyor kim bilir ayoll yarışmaya katkısı yok anca milelti sinirlendiriyor .A![]()
![]()
Ben değerli bir şahsiyetim el üstünde tutuldumaa ne olddua destur çekecem ne ara sultan oldun yaw
![]()
Bu nasıl cevap adamım. Ben bile kendime böyle diyemezdim. Büyük cesaret. Bende seni seviyorumBen feykim. @RüzgarGülü gibi orijinal bir karakter hayal ürünü olamaz. 😎
Ben değerli bir şahsiyetim el üstünde tutuldum
@mrt-06 bu yarı finalistler niye sevinmiyorne kadar tepkisizler
![]()
Bi sus be zevzek. ssAMAN BİR RECALİM DAHA OLACAK
MUĞLANIN BİRBİRİNDEN GÜZEL KOYLARI
İÇİM RAHAT ÇÜNKÜ VAR DESTERENİN OYLARI
BU GÜN MUTLULUĞUMU KİMSE BOZAMAZ
ÇÜNKÜ YİNE GÖZÜKMEDİ BULLYE FİNAL YOLLARI
RANGA RANGA![]()
Biz olsak şimdi yalayıp yutmuştuk teşekkürler, çok teşekkürler, Allah belanı vermesinler havada uçuşuyordu.Ben değerli bir şahsiyetim el üstünde tutuldum
@mrt-06 bu yarı finalistler niye sevinmiyorne kadar tepkisizler
![]()
Yine büyük resmi gördüm dikkat ettin mi bana düşük verenler sana da düşük veriyor bu hafta.@sokak sanati
İçimi döktüm sadeceBu nasıl cevap adamım. Ben bile kendime böyle diyemezdim. Büyük cesaret. Bende seni seviyorum![]()
Aynen en çok Allah belanı versin derdim şimdiBiz olsak şimdi yalayıp yutmuştuk teşekkürler, çok teşekkürler, Allah belanı vermesinler havada uçuşuyordu.![]()