- Reaksiyon puanı
- 58,916
- Puanı
- 1,060
La madem bi yardımın dokunmayacaktı niye atlıyon hain melun. ss Sen Tarkan'la yarışırken sana da ne eziyetler etmişti hatırlamıyon mu@destere arkadaşı daha fazla sinirlendir
La madem bi yardımın dokunmayacaktı niye atlıyon hain melun. ss Sen Tarkan'la yarışırken sana da ne eziyetler etmişti hatırlamıyon mu@destere arkadaşı daha fazla sinirlendir
@destere sıvacılar birligine üye o birliği karşıma almak istemiyorumLa madem bi yardımın dokunmayacaktı niye atlıyon hain melun. ss Sen Tarkan'la yarışırken sana da ne eziyetler etmişti hatırlamıyon mu
Daha oylarımı kullanmadım. Rüşvete açığım.
İyi bakalım sen beni karşına al da gör bundan sonraki olacakları. 😉
o birlik öyle korkacağin bir birlik değil.
Tehdit var can güvenliğim yok @Çiğdem-
Şu fotoğrafın güzelliğine bak, böyle tatlı çocuğa sahip bir babaya düşük verilir mi hiç, tam puanına talibiz Yeni de baba oldu zaten biliyorsun, ona bir şampiyonluk hediyesi vermemiz şart.
Çocuğu babalığı boşver de, kendisi resimde çok taş çıkmış be.
Şu fotoğrafın güzelliğine bak, böyle tatlı çocuğa sahip bir babaya düşük verilir mi hiç, tam puanına talibiz Yeni de baba oldu zaten biliyorsun, ona bir şampiyonluk hediyesi vermemiz şart.
@sokak sanati daha iyi teklifle gelmen lazım. Bully zayıf noktamdan vurdu.
Günaydin ben 2 gundur onu ezip duruyorum diger konuda.
Bana çok kötu laf dokundurdu. altinda kalamam oyüzden kendisini en kısa zamanda sutlayacagim tabi senden sonra gelecek sirasi.
ben kazanamazsamda @denizz19 kazansin isterim.
Taş hemide sexy.Gökhan her zaman taş zaten maşallah ona
benim birsey yapmama gerek yok. sen kendin ayağına sıkarsın zatenYa önce beni şutlucan demek senin canın sağolsun ne diyim
benim birsey yapmama gerek yok. sen kendin ayağına sıkarsın zaten
Aynen taş adamdır kendisi Sakalları daha karizma yapıyor onu evet, final şarkımızın klibinde de tam senin istediğin gibi@sokak sanati daha iyi teklifle gelmen lazım. Bully zayıf noktamdan vurdu.
La senin gibi bir trollü kim korusun, Gökhan Türkmen'e yarı final ve finalde tam destek vermezsen başına çok kötü şeyler gelir
@sokak sanati daha iyi teklifle gelmen lazım. Bully zayıf noktamdan vurdu.
Vallaha ikna oldum. @sokak sanati bak gör Bully kankam şımartıyor beni.Aynen taş adamdır kendisi Sakalları daha karizma yapıyor onu evet, final şarkımızın klibinde de tam senin istediğin gibi
Bu yüzden o klibi görmek istiyorsan Gökhan Türkmen 3 yazıp Çiğdem'e yollaman gerekiyor Ahmad'çım
Yarına kadar bi düşüşncem.Kendimi sunuyorum sana.
Olmadı güzel arkadaşlar buluruz.
Öyle mi?