MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Sonuçları

Güzel ve eskilerden dinlediğim bir şarkıydı ben de beklemiyordum bu puanı. :A

Bakalım belki yükselir ilerde ama fena değil şimdilik. :)

Reca ederim. :)

Standart be kardeşim napalım sevemiyorum bu adamııı. :A :A

Eeeeey sıva grubunun has adamı @Doğu kardeşim yokluğumda sana saldıran bazı rütbeliler olmuş duyduğum kadarıyla. :A Öncekille buradan oyları yanlış yayınlayan @Çiğdem- i kınıyorum efenim. :A Sonrasında sana saldıran bu coadminlere @Bully ve @mrt-06 efendiye gerekli cevabı demokrasi içerisinde vereceğimi arz ederim. :A :A Seni kimseye yedirmem @MasacRE- gibi. :A La gitmiş adama tam puan vermişsin beklemezdim senden Utku sıvamışsın. :A :A
@MasacRE- kaliteli bir dinleyici, ayrıca kazananın yanında yer alacak kendisi, sizin gibi loser olmayacak. :A

Gökhan Türkmen'in zaferi sıvacı tayfanın üzerine kabus gibi çökecek hayırlısıyla. :A

Güzel ve eskilerden dinlediğim bir şarkıydı ben de beklemiyordum bu puanı. :A

Bakalım belki yükselir ilerde ama fena değil şimdilik. :)

Reca ederim. :)

Standart be kardeşim napalım sevemiyorum bu adamııı. :A :A

Eeeeey sıva grubunun has adamı @Doğu kardeşim yokluğumda sana saldıran bazı rütbeliler olmuş duyduğum kadarıyla. :A Öncekille buradan oyları yanlış yayınlayan @Çiğdem- i kınıyorum efenim. :A Sonrasında sana saldıran bu coadminlere @Bully ve @mrt-06 efendiye gerekli cevabı demokrasi içerisinde vereceğimi arz ederim. :A :A Seni kimseye yedirmem @MasacRE- gibi. :A La gitmiş adama tam puan vermişsin beklemezdim senden Utku sıvamışsın. :A :A

Bu zevksiz forum sevdiğim kim varsa harcadı Cem Karaca, Haluk Levent, Neşet Ertaş falan en iyiler gitti şimdi onların yokluğunda Gökhan Türkmen iyi kaldı aralarında ne yapayım ben de vermek zorunda kaldım tam puanı :A

Bu zevksiz forum sevdiğim kim varsa harcadı Cem Karaca, Haluk Levent, Neşet Ertaş falan en iyiler gitti şimdi onların yokluğunda Gökhan Türkmen iyi kaldı aralarında ne yapayım ben de vermek zorunda kaldım tam puanı :A
Valla ya kanımı donduruyor bu forum. Harcanan üstatlara bak elimizde kalanlara bak. :A :A Gökhan Türkmen finale çıkarsa yine öyle bir koku alıyorum kelimeler tükenecektir bende. :A

Valla ya kanımı donduruyor bu forum. Harcanan üstatlara bak elimizde kalanlara bak. :A :A Gökhan Türkmen finale çıkarsa yine öyle bir koku alıyorum kelimeler tükenecektir bende. :A

Gökhan finale çıkar kesin de artık finalde tekmeyi vurmaya çalışacağız başka türlü imkanı yok gitmez :A Gerçi rakibi de çok ahım şahım biri olmayacak İrem veya Ariana bekliyorum ben artık orada bakacağız duruma :A

Gökhan finale çıkar kesin de artık finalde tekmeyi vurmaya çalışacağız başka türlü imkanı yok gitmez :A Gerçi rakibi de çok ahım şahım biri olmayacak İrem veya Ariana bekliyorum ben artık orada bakacağız duruma :A
Öyle görünüyor finali garantilemiş gibi resmen. Neyse finalde bir şekilde bu işin altından kalkmamız lazım. :A Kaldıramam o kadar üstadın elenip onun şampiyon olmasını. :A

heyecan dolu bir haftayı geride bıraktık Shakiranın elenmesine üzüldüm şarkı güzeldi:(
bu hafta zorlu bir hafta oldu ilk 4 te olanları tekrar tebrik ediyorum

@Bully ye nihayet ilk tam puanım geldi, o kadar dedik bu şarkı gelsin diye, vermesem ayıp olurdu :bhr:

@denizz19 Yüksek puan verince sevimsiz :) ikon gitmiş, buna da şükür :A Elenmekten yırtmışsın.

@OzaN @MayısKralı nı dinle, Hangi Aşk Adil Ki'yi koy :)

@sokak sanati O şarkıya maksimum 4 verirdim, Sibel ile Deniz'e 1 vermek içimden gelmedi.

@Harunnn60 'ın İspanyol sevdası elenmesine neden oldu, biraz daha bilinen şarkılar koysaydı keşke.Geçmiş olsun.

Shakiranın elenmesine üzüldüm kızın şansızlığı @Harunnn60 gibi berbat biriyle yarışıyor olmasıydı en son shakirayı kömür karasına boyamıştı bir de yanına bir sap yerleştirmişti eleneceğini tahmin ettim shakiraya geçmiş olsun @Harunnn60 a lanet olsun :)

türbüşona ve @Bully e rağmen büyük insan şarkısına yüksek puan vermek zorunda kaldım aksi bir durum yaşansa intizara ayıp olurdu:) birinci olmuş ama tebrik falan etmiyorum artık şarkısıda bitti türbüşonun ilk elemede yollarız :)

ariana da @sokak sanati nın kızın yanına sap yerleştirme huyu nedeniyle ilk üçe girememiş kıza geçmiş olsun @sokak sanati nın dibi düşsün :)

Fark ettin mi avatarımı 1 saat kullandın mesajlarında bizlik arttı. :A @destere yaz uykusuna yatıyor onunki ters. :A

Ben muhatap olmuycam artık, sadece iş için mesajlaşırım. :X
sana rağmen bu hafta ilk defa sibel teyzeyi beğenmiştim şarkısı çok civelekti :) haftaya normal standartlarıma inerim merak etme :)

benim konumu neden kutlamadı demişsindir sen ama bugün foruma girmedi henüz bu gece gelir ayoll kutlar seni @destere :A :A :A
@mrt-06 için konu açıp forumu kirletmişsin hogatha senide ayrıyetten kınıyorum :)

Aman daha fazla üstüne koyma yoksa @destere sizlere ömür :A
ariananın bir tane şarkısı var beklediğim:) onun haricinde pek fazla bir beklentimde yok o şarkıyıda gördükten sonra kız eleniyormu napıyor umrumda olmaz :)