MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Sonuçları

Bu efsaneyi 3. Yaparak harcadılar resmen.:(

Çok tşk ederim cnmm:love1:
Arefeyi gösterip bayramı yaşatmadım yine sana :A :Z @destere attığım bu fake üzerine ilişkilerimizi yeniden gözden geçirecek :A
Sıvacıların yüz karası @Doğu'nun oylarını tersten açıklamışsın, çok şey değişecek gibi. :A
Sana 1 vermiş tam puanını alacaz ozaman @Bully :A

Benim albümümen beridir oy kullanıyorsun hala öğrenemedin @Doğu :A normalde o düz oyluyordu ben değiştiriyordum bugün son saatlar kala yollamıstı metin belgesine yazdığı gibi yapıştırmıstım güncel puan durumu bu :A :A :A

Puan Durumu
1Gökhan Türkmen 138
2İrem Derici 133
3Sibel Can 124
4Ariana Grande 116
5Candan Erçetin 105
6Deniz Seki 105
7Ziynet Sali 105
8 Shakira 100

Benim albümümen beridir oy kullanıyorsun hala öğrenemedin @Doğu :A normalde o düz oyluyordu ben değiştiriyordum bugün son saatlar kala yollamıstı metin belgesine yazdığı gibi yapıştırmıstım güncel puan durumu bu :A :A :A

Puan Durumu
1Gökhan Türkmen 138
2İrem Derici 133
3Sibel Can 124
4Ariana Grande 116
5Candan Erçetin 105
6Deniz Seki 105
7Ziynet Sali 105
8 Shakira 100
Hoaydaaaa gitti gül gibi kız :T: Ulan tekrar ters çeviremiyormuyuz ? :A Shakira'yı elediğimi görürlerse sıvacı kardeşlerim beni liğme liğme eder :A

Puan Durumu
1Gökhan Türkmen 138
2İrem Derici 133
3Sibel Can 124
4Ariana Grande 116
5Candan Erçetin 105
6Deniz Seki 105
7Ziynet Sali 105
8 Shakira 100

Kim elendi şimdi.:F

@Doğu çok iletişimim yok seninle ama tam puan bana vermişsin teşekkür ederim.:X

Puan Durumu
1Gökhan Türkmen 138
2İrem Derici 133
3Sibel Can 124
4Ariana Grande 116
5Candan Erçetin 105
6Deniz Seki 105
7Ziynet Sali 105
8 Shakira 100
Şer ittifakına katılıp bizi arkamızdan hançerleyen @Doğu başarılı olamamış. :A @Bully