Bu hainliği nasıl yaptın. 😡Kız Allah kahretmesin seni ters yazmışsın oyları ahahaha![]()
Geri alın bakalım sıvaları
![]()
Bu haftaki şarkın çok iyiydi@Doğu haftaya sana göre gelicem. Aşk Eşittir Biz mi, Bir Miyiz mi?![]()
Sibel Can'ın slow parçaları daha güzel bence slow git hepBu hainliği nasıl yaptın. 😡
La o kadar sıvamıştım bir de seni kınıyorum. ss Çatı Katı'ndan aşağıya düşesice. ssArefeyi gösterip bayramı yaşatmadım yine sana![]()
@destere attığım bu fake üzerine ilişkilerimizi yeniden gözden geçirecek
![]()
Bu haftaki şarkın çok iyiydi
Sibel Can'ın slow parçaları daha güzel bence slow git hep![]()
Bu haftaki şarkın çok iyiydi
Elimde slow olarak sadece Kış Masalı kaldı.Bu haftaki şarkın çok iyiydi
Çok tşk ederim cnmm![]()
Arefeyi gösterip bayramı yaşatmadım yine sana![]()
@destere attığım bu fake üzerine ilişkilerimizi yeniden gözden geçirecek
![]()
Sana 1 vermiş tam puanını alacaz ozaman @BullySıvacıların yüz karası @Doğu'nun oylarını tersten açıklamışsın, çok şey değişecek gibi.![]()
La o kadar sıvamıştım bir de seni kınıyorum. ss Çatı Katı'ndan aşağıya düşesice. ss
Vallaha beni değil @Çiğdem-'i linç edinLa o kadar sıvamıştım bir de seni kınıyorum. ss Çatı Katı'ndan aşağıya düşesice. ss
İkisi de güzel ama eşitler benim gözümde, Zorun Ne Sevgilim en sevdiğim idi.Gelecek hafta Aşk Eşittir Biz mi Bir Miyiz mi![]()
Hoaydaaaa gitti gül gibi kızSana 1 vermiş tam puanını alacaz ozaman @Bully
Benim albümümen beridir oy kullanıyorsun hala öğrenemedin @Doğunormalde o düz oyluyordu ben değiştiriyordum bugün son saatlar kala yollamıstı metin belgesine yazdığı gibi yapıştırmıstım güncel puan durumu bu
![]()
![]()
Puan Durumu
1Gökhan Türkmen 138
2İrem Derici 133
3Sibel Can 124
4Ariana Grande 116
5Candan Erçetin 105
6Deniz Seki 105
7Ziynet Sali 105
8 Shakira 100
Sana 1 vermiş tam puanını alacaz ozaman @Bully
Benim albümümen beridir oy kullanıyorsun hala öğrenemedin @Doğunormalde o düz oyluyordu ben değiştiriyordum bugün son saatlar kala yollamıstı metin belgesine yazdığı gibi yapıştırmıstım güncel puan durumu bu
![]()
![]()
Puan Durumu
1Gökhan Türkmen 138
2İrem Derici 133
3Sibel Can 124
4Ariana Grande 116
5Candan Erçetin 105
6Deniz Seki 105
7Ziynet Sali 105
8 Shakira 100
Şer ittifakına katılıp bizi arkamızdan hançerleyen @Doğu başarılı olamamış.Sana 1 vermiş tam puanını alacaz ozaman @Bully
![]()
![]()
Puan Durumu
1Gökhan Türkmen 138
2İrem Derici 133
3Sibel Can 124
4Ariana Grande 116
5Candan Erçetin 105
6Deniz Seki 105
7Ziynet Sali 105
8 Shakira 100
Hayır ikinci sıraya koydum galiba2 vermedin mi sen![]()
İkisi de güzel ama eşitler benim gözümde, Zorun Ne Sevgilim en sevdiğim idi.![]()
Hayır ikinci sıraya koydum galiba