Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buraya geliş amacım günlük hayattan arındığım zamanlarda rahatlamak sohbet edip keyif almak. Bunun bilincinde olduğum için böyle biraz da. :D Neden burda da kendimi sinir edecek tavırlara girip stres olayım ki. :D

Doğru diyosun benimde amacım eğlenmek kafa dağıtmak balık burcu olduğum için
bunu pek gösteremeyebilirim ama öyleyimdir elimden geldiğince neşeli olmaya çalışıorum
mesela bugün canım sıkkın aslında ama buraya yansımasın diye gülüp geçiyorum bu arada ankette çoğu arkadaş eğlenceli komik demiş bana bu çok hoşuma gitti demek ki eski vadikızını gönderebilmişim biraz:D:D:D

Buraya geliş amacım günlük hayattan arındığım zamanlarda rahatlamak sohbet edip keyif almak. Bunun bilincinde olduğum için böyle biraz da. :D Neden burda da kendimi sinir edecek tavırlara girip stres olayım ki. :D
Ben ise tam tersi :A Buranın stresini günlük hayatta atıyorum :A

@Çiğdem- dikkat ettin mi bugün de @xemrexxx ve @destere eş zamanlı yoktular, büyük resmi görüyor musunuz? :A Fakat Emre hala dönmedi açıkcası endişeliyim. :A
ay kaç kere dicem akşamları laptopu kardeşime veiyporum ygs ye hazırlanıyor telden girmeyi de sevmiyorum o büyük resmi kafana geçiricem senin :A

Ooo çok teşekkür ederim Çiğdemîmm.:praying::hearteyes::hearteyecat: Bende merak ettim sen kimi etiketledin diye. Genel olarak başarılı olmuş. :A
ama beni daha fazla övmüştü haliyle :)

ay kaç kere dicem akşamları laptopu kardeşime veiyporum ygs ye hazırlanıyor telden girmeyi de sevmiyorum o büyük resmi kafana geçiricem senin :A

senin benimle oynaştığını iddia ediyor @mrt-06 :) pis codminimizin fantazi dünyası çok geniş :))

yazılan mesajın silindiği nerde görülmüş:) @mrt-06 öyle bişey yapsın isyan çıkarırım buraları yakarım :)

Palyançodan ziyade @destere daha çok bu. :))))))))

ruyada-kabak-gormek.jpg

bu @Çiğdem- in palyaçosundan çok daha karizmatik:) en azından ufakta olsa bamyası var bunun :)

hhahhaha ayoll seni @Harunnn60 a koruyorum sadece bizi güldürse yeter demişte :F

bu forumda bir ben sahip çıkıyorum sana oklavam olmasa forumda seniçoktan kovalayacaklar ayoll bak sıvacı ekibin bile birbirlerine kefiller bir sana değiller :A :A :A

bu şekilde sahip çıkacaksan beni kendi halime bırak daha az hasar alırım :)

Teşekkürler abla o senin iyiliğin. :)

Öyle ya yapamıyorum. Ciddi tartışmaya giremiyorum forumda olmuyor. :A

La hemen yanlışın yüzüne vurulduğunda isyankara bağlama. :A Biz seni bu halinle sevdik her zaman da destek verdik. :) Sıva gurubuna hiç bir şey olmaz biz daha ölmedik. :A

yanlışım olsa ben kendi yüzümü duvara vururum oysa bizde yanlış olmaz sen aynı duruma düşsen karizmam çizilmesi pahasına seni savunurdum ama sende nerde o dayanışma ruhu :) pis isveçli çayınıza zehirmi kattı naptıysa dünden beri senle @Doğu da tuhaflaşmalar var :)

Asıl sen Giresunlu için bizi her an satma potansiyeline sahipsin. Bu gördüklerimiz bir de kim bilir arkamızdan neler çeviriyorsundur. Biz sana nasıl güvenelim şimdi sen söyle :A

hogatha bizden biri ama :) isveçin dağlarından gelip güzelim memleketimizin bağlarındaki muhteşem sıvacı gurubuna çatan iç karışıklık ve kaosa yolaçan dosiyle birmi tutuyorsun onu :))

Son düzenleme:
Güncelle güncelle, görmemişim kusura bakma. :D Daha listeye kaydetmedim son yapılanları. :)

Bu nasıl laflar böyle gerçek biz olarak dilini keseriz ona göre. :A

senin benimle oynaştığını iddia ediyor @mrt-06 :) pis codminimizin fantazi dünyası çok geniş :))

yazılan mesajın silindiği nerde görülmüş:) @mrt-06 öyle bişey yapsın isyan çıkarırım buraları yakarım :)

bu @Çiğdem- in palyaçosundan çok daha karizmatik:) en azından ufakta olsa bamyası var bunun :)

yanlışım olsa ben kendi yüzümü duvara vururum oysa bizde yanlış olmaz sen aynı duruma düşsen karizmam çizilmesi pahasına seni savunurdum ama sende nerde o dayanışma ruhu :) pis isveçli çayınıza zehirmi kattı naptıysa dünden beri senle @Doğu da tuhaflaşmalar var :)

hogatha bizden biri ama :) isveçin dağlarından gelip güzelim memleketimizin bağlarındaki muhteşem sıvacı gurubuna çatan iç karışıklık ve kaosa yolaçan dosiyle birmi tutuyorsun onu :))
Fantazi dünyam geniş değil canım ben gördüğümü söylüyorum, @Çiğdem- ablam da görmüş ayrıca. :))

Güncelle güncelle, görmemişim kusura bakma. :D Daha listeye kaydetmedim son yapılanları. :)

Fantazi dünyam geniş değil canım ben gördüğümü söylüyorum, @Çiğdem- ablam da görmüş ayrıca. :))
tamam simdi hemen bir hamleyle hatami telafi edecem yarinda eklemeler yapacam :A

dosinin listesinde tek değişiklik göreyim kendi listemi silerim :)

etiketleyecegim bir kac kisiyle suan konusmuyor olsamda tum seneyi kapladigi icin listeme ekliyorum. survivor ve sonbahardan itibaren forumda aktifdim.
iste listem
En cok konuştuğum üyeler : @Bully @vadikızı @sürgünüm @ABAY_06 @Çiğdem- @Doğu @MEnes @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @MayısKralı @xemrexxx @cookies @denizz19 @sokak sanati @mrt-06 @Tolstoyevski @Forumdash @beyazsoy @HachiKo @DarkLeqenD @eskici @turkuazz @destere

özelde yazistigim üyeler yarismalar ve etkinlikler haric konu dışı : @Bully @sürgünüm ve @vadikızı
Sevdigim üyeler: sevmedigim hic bir üye yok ve yazistiğim herkesi severim ama @Bully @sürgünüm ve @vadikızı nin yeri ayri
En iyi cıkış yapan üye : @dosimosi @MEnes

en cok güldüren üye : @Bully @Doğu @destere @xemrexxx

en ciddi üye: @destere (bana hic bulaşmaz sağolsun) :) @sürgünüm

en aktif üye: @Doğu (uyku nedir bilmez) @vadikızı

en duygusal üye: @vadikızı

en filosof üye: @Tolstoyevski

en sık rastladiğın üye : @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @destere @sürgünüm
konusunu en cok begendigim üye: @sürgünüm

tanimak istediğiniz üye: forumun icinden @Yakamoz-Asi forum dışında gibi bir durum olursa @Bully @sürgünüm @vadikızı ve renkli bir karakter olduğunu düşündüğüm @denizz19

en objektif üye : @dosimosi

en özlenilen üye : @ABAY_06

ortak özelliginin oldugu üye: @Doğu (benim erkek versiyonum )
en iyi turkceyi kullanan uye: @pompy
@cookies malesef burun farkiyla kaybettin :)

en cok tartistiginiz üye: @destere (sende beni yazip sana asildigimi ima etmistin ama herkes gördü kim kime asılıyor. senden kurtulmak icin sana parlak bir arkadasimi bile önerdim :A)

bu arada etiket nasil yapilirmis benden ögrenin :A
ben bunu buraya alıntılayayımda değişikliklerden haberim olsun :)

La ben kavgaları bitirmek için burdayım. İki değer verdiğim insan arasında problem olduğunda rahat edemiyorum. :) Aranızdaki problemleri çözmek mümkün değilse eğer orada tarafsız bakış açısıyla yorum yapmaya çalışırım. :) Mesele bu yani yoksa sana sevgimizden veya sıvacı ruhumuzdan bişey eksilmedi. :)

La ben kavgaları bitirmek için burdayım. İki değer verdiğim insan arasında problem olduğunda rahat edemiyorum. :) Aranızdaki problemleri çözmek mümkün değilse eğer orada tarafsız bakış açısıyla yorum yapmaya çalışırım. :) Mesele bu yani yoksa sana sevgimizden veya sıvacı ruhumuzdan bişey eksilmedi. :)

tarafsızlığın taraflı gibi geldi bir an :)

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Tzira @Bully

En Çok Konuştuğun Üye: @Forumdash @destere @EFE UYSAL @Yakamoz-Asi @OzaN @legolas9900 @Tolstoyevski @tolgab @dosimosi @MEnes @Danger UA! @HeisenBerg @Bully @mrt-06 @Yiğitt @Arslan Bey @Harunnn60 @Ahmad @BesaleT @yatutarsa @RüzgarGülü @-potterhead- @sokak sanati @Çiğdem- @DarkLeqenD @*Dream* @S.G.A.T. @Billy Kane @turkuazz @WesTxCoasT @xemrexxx @vadikızı @Doğu @batuhankaralar @MasacRE- @pompy @beyazsoy @Mr.At @Sherlock @gizem ak

En Güzel Avatarlı Üye: @mrt-06 @RüzgarGülü

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : İlk konu açmaya başladığım zamanlar yabancı konularda @OzaN, yerlilerde ise @Fks14'ü kendime örnek almıştım. :)

En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski @OzaN @beyazsoy @denizz19

En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @darksaal @Yakamoz-Asi @beyazsoy @ABAY_06 @Arslan Bey @EFE UYSAL @Yiğitt @Bully @dosimosi

En İyi Anlaştığın Üye: @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @darksaal @OzaN @Forumdash @destere @legolas9900 @EFE UYSAL @Bully @tolgab @Tolstoyevski @MEnes @BesaleT @dosimosi @Tzira @Ahmad @sokak sanati @gundix123 @berkann @MasacRE- @Mr.At @Sherlock @turkuazz

En Sevdiğiniz Üye: @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @darksaal @Forumdash @destere @OzaN @EFE UYSAL @legolas9900 @tolgab @Bully @mrt-06 @Tzira @-potterhead- @Ahmad @Tolstoyevski @Harunnn60 @sokak sanati @dosimosi @arslan Bey @MEnes @Billy Kane @eskici @Heisenberg @pompy @RüzgarGülü @gundix123

En Güzel Kullanıcı Adı: @yakamoz-Asi @darksaal @cevaa @Heisenberg @Sherlock @Titanium

En İyi Yönetici: Bully @Mrt-06

En Başarılı Editör: @tolgab @Billy Kane @MayısKralı

En Geveze Üye: @xemrexxx

En Aktif Üye: @xemrexxx @Çiğdem-

En Çok Takip Ettiğiniz Üye: -

2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MEnes @dosimosi @Sherlock @MasacRE- @FaJi

En Komik Üye: @pompy @destere

En Filozof Üye: @Tolstoyevski @beyazsoy

En Sinirli Üye: -

En Fanatik Üye: -

En Sportmen Üye: @xdragxxx @OzaN @Bully @MEnes @legolas9900 @tolgab @MasacRE-

En Ciddi Üye: -

En Özlenilen Üye: @china_shangai @darksaal @ABAY_06 @Yiğitt

En Tarafsız / Objektif Üye: @darksaal

En Unutulmayacak Üye: @China_shangai @darksaal @ABAY_06

En Eğlenceli Üye: @pompy @destere

En Sabırlı Üye: -

En Duygusal Üye: -

En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @efe UYSAL

En Çok Rastladığınız Üye: Geceleri uyumadan sabahlar ettik... @darksaal @Doğu

En Çok Tartıştığınız Üye: -

En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @destere @Forumdash @OzaN @legolas9900 @MEnes @BesaleT @Yiğitt @Heisenberg @Danger UA! @MasacRE- @Sherlock

Eklemelerin ne zaman bitecek ona göre yazcam. :F

Neden böyle bir kötülüğü bana yapıyorsun. :(
sabaha elinde olur.
yaptigim degisikliki koyu siyah renkle belirttim. bazilari arayip yorulmasin okadarda dusunceli biriyim.
cok fazla yapmadim degisiklik.
isteyen istedigi gibi iftira edip dursun. dün gece nasil bir kutlama konusu actigini gördum. cokta TIN

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Tzira @Bully

En Çok Konuştuğun Üye: @Forumdash @destere @EFE UYSAL @Yakamoz-Asi @OzaN @legolas9900 @Tolstoyevski @tolgab @dosimosi @MEnes @Danger UA! @HeisenBerg @Bully @mrt-06 @Yiğitt @Arslan Bey @Harunnn60 @Ahmad @BesaleT @yatutarsa @RüzgarGülü @-potterhead- @sokak sanati @Çiğdem- @DarkLeqenD @*Dream* @S.G.A.T. @Billy Kane @turkuazz @WesTxCoasT @xemrexxx @vadikızı @Doğu @batuhankaralar @MasacRE- @pompy @beyazsoy @Mr.At @Sherlock @gizem ak

En Güzel Avatarlı Üye: @mrt-06 @RüzgarGülü

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : İlk konu açmaya başladığım zamanlar yabancı konularda @OzaN, yerlilerde ise @Fks14'ü kendime örnek almıştım. :)

En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski @OzaN @beyazsoy @denizz19

En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @darksaal @Yakamoz-Asi @beyazsoy @ABAY_06 @Arslan Bey @EFE UYSAL @Yiğitt @Bully @dosimosi

En İyi Anlaştığın Üye: @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @darksaal @OzaN @Forumdash @destere @legolas9900 @EFE UYSAL @Bully @tolgab @Tolstoyevski @MEnes @BesaleT @dosimosi @Tzira @Ahmad @sokak sanati @gundix123 @berkann @MasacRE- @Mr.At @Sherlock @turkuazz

En Sevdiğiniz Üye: @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @darksaal @Forumdash @destere @OzaN @EFE UYSAL @legolas9900 @tolgab @Bully @mrt-06 @Tzira @-potterhead- @Ahmad @Tolstoyevski @Harunnn60 @dosimosi @arslan Bey @MEnes @Billy Kane @eskici @Heisenberg @pompy @RüzgarGülü @gundix123

En Güzel Kullanıcı Adı: @yakamoz-Asi @darksaal @cevaa @Heisenberg @Sherlock @Titanium

En İyi Yönetici: Bully @Mrt-06

En Başarılı Editör: @tolgab @Billy Kane @MayısKralı

En Geveze Üye: @xemrexxx

En Aktif Üye: @xemrexxx @Çiğdem-

En Çok Takip Ettiğiniz Üye: -

2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MEnes @dosimosi @Sherlock @MasacRE- @FaJi

En Komik Üye: @pompy @destere

En Filozof Üye: @Tolstoyevski @beyazsoy

En Sinirli Üye: -

En Fanatik Üye: -

En Sportmen Üye: @xdragxxx @OzaN @Bully @MEnes @legolas9900 @tolgab @MasacRE-

En Ciddi Üye: -

En Özlenilen Üye: @china_shangai @darksaal @ABAY_06 @Yiğitt

En Tarafsız / Objektif Üye: @darksaal

En Unutulmayacak Üye: @China_shangai @darksaal @ABAY_06

En Eğlenceli Üye: @pompy @destere

En Sabırlı Üye: -

En Duygusal Üye: -

En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @efe UYSAL

En Çok Rastladığınız Üye: Geceleri uyumadan sabahlar ettik... @darksaal @Doğu

En Çok Tartıştığınız Üye: -

En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @destere @Forumdash @OzaN @legolas9900 @MEnes @BesaleT @Yiğitt @Heisenberg @Danger UA! @MasacRE- @Sherlock
Teşekkürler abi. 🙂

sabaha elinde olur.
yaptigim degisikliki koyu siyah renkle belirttim. bazilari arayip yorulmasin okadarda dusunceli biriyim.
cok fazla yapmadim degisiklik.
isteyen istedigi gibi iftira edip dursun. dün gece nasil bir kutlama konusu actigini gördum. cokta TIN
Eyvallah. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...