Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HHAHAAH forumun palyaçosumu bu @destere :A :A :A
palyaco-1280x720.jpg

kendi elinle benim karizmayı sıfırladın:) insan başkanına bu şekilmi davranır sen böyle yaparsan şimdi benim başkan olarak hiç bir etkim kalmaz jüri üstünde allah kahretsin seni hogatha :)

Senle iki sıvacı yarışma hakkında konuşurken @Çiğdem- e yaranacam diye anında sattın la beni :A @dosimosi @MEnes e ben kefilim onun adaletinden şüphe olmasın. Ama destere için aynı şeyleri diyemeyeceğim aklı başka yerlere gidince kendisine pek güven olmuyor malum :A
bende zaten o kisi icin demistim. baskan dediginiz şahis icin
@MEnes in nekadar adaletli ve ortami sakinleştirici yapici bir hali oldugunu biliyorum :A

Senle iki sıvacı yarışma hakkında konuşurken @Çiğdem- e yaranacam diye anında sattın la beni :A @dosimosi @MEnes e ben kefilim onun adaletinden şüphe olmasın. Ama destere için aynı şeyleri diyemeyeceğim aklı başka yerlere gidince kendisine pek güven olmuyor malum :A

owww sıva grubu derinden sarsılıyor :)) allah sizi kahretsin, pis bir isveçli için güzelim sıva gurubunu temelinden sarstınız :))

bir @Doğu da hala umudumuz var gerçi o da dün bir çay için bizi ekmişti ama yine ufak bir ümit besliyoruz yani :))

Aynen kardo bu @destere bazen kontrol edilemez hale geliyor. Bunu bi de biz yokken yapıyor sonra ardını toplamakla uğraşıyoruz. :A
cayinin 2 yil hatiri olur bende :D 2 yil sonra tazeleriz yine. kavga etmeyiz biz. sende tartisma potansiyeli yok bir bayana karsi 😛
Haklısın o potansiyeli ben de kendimde görmüyorum. :) Keyifli sohbet ettiğim insanlarla zaten tartışmam çok zor olur. Sende de durum bu tabi. :)

kendi elinle benim karizmayı sıfırladın:) insan başkanına bu şekilmi davranır sen böyle yaparsan şimdi benim başkan olarak hiç bir etkim kalmaz jüri üstünde allah kahretsin seni hogatha :)
hhahhaha ayoll seni @Harunnn60 a koruyorum sadece bizi güldürse yeter demişte :F

bu forumda bir ben sahip çıkıyorum sana oklavam olmasa forumda seniçoktan kovalayacaklar ayoll bak sıvacı ekibin bile birbirlerine kefiller bir sana değiller :A :A :A

hhahhaha ayoll seni @Harunnn60 a koruyorum sadece bizi güldürse yeter demişte :F

bu forumda bir ben sahip çıkıyorum sana oklavam olmasa forumda seniçoktan kovalayacaklar ayoll bak sıvacı ekibin bile birbirlerine kefiller bir sana değiller :A :A :A
Hadi hadi palyonço resmini de ben koydum sanki. :A
@destere Çiko tüm karizmanı sıfırladı. :F

@MEnes öyledir cnm o daha çok neşeli sohbetleri sever iyi çocuktur enesim:D:D
Teşekkürler abla o senin iyiliğin. :)
bende zaten o kisi icin demistim. baskan dediginiz şahis icin
@MEnes in nekadar adaletli ve ortami sakinleştirici yapici bir hali oldugunu biliyorum :A
Öyle ya yapamıyorum. Ciddi tartışmaya giremiyorum forumda olmuyor. :A
owww sıva grubu derinden sarsılıyor :)) allah sizi kahretsin, pis bir isveçli için güzelim sıva gurubunu temelinden sarstınız :))

bir @Doğu da hala umudumuz var gerçi o da dün bir çay için bizi ekmişti ama yine ufak bir ümit besliyoruz yani :))
La hemen yanlışın yüzüne vurulduğunda isyankara bağlama. :A Biz seni bu halinle sevdik her zaman da destek verdik. :) Sıva gurubuna hiç bir şey olmaz biz daha ölmedik. :A

İttifakımızı yıkamayacaklar, sıvacıları bölemeyecekler, bayrağımızı indiremeyec.. pardon hatlar karıştı :A

Asıl sen Giresunlu için bizi her an satma potansiyeline sahipsin. Bu gördüklerimiz bir de kim bilir arkamızdan neler çeviriyorsundur. Biz sana nasıl güvenelim şimdi sen söyle :A

Teşekkürler abla o senin iyiliğin. :)

Öyle ya yapamıyorum. Ciddi tartışmaya giremiyorum forumda olmuyor. :A

La hemen yanlışın yüzüne vurulduğunda isyankara bağlama. :A Biz seni bu halinle sevdik her zaman da destek verdik. :) Sıva gurubuna hiç bir şey olmaz biz daha ölmedik. :A

Ne demek canım benim ortada görüneni diyorum ben sen hem neşelisi birisin hemde
efendisin efendiliğini koruyarak neşeli neşeli konuşuyosun:D

Ne demek canım benim ortada görüneni diyorum ben sen hem neşelisi birisin hemde
efendisin efendiliğini koruyarak neşeli neşeli konuşuyosun:D
Buraya geliş amacım günlük hayattan arındığım zamanlarda rahatlamak sohbet edip keyif almak. Bunun bilincinde olduğum için böyle biraz da. :D Neden burda da kendimi sinir edecek tavırlara girip stres olayım ki. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...