MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

harikasın @vadikızı bundan kelli heryerde senden bahsederken bundan sonra her vadikızı dediğimde harika kelimesini ekleyeceğim lafıma:)) sen dünyanın en dürüst en temiz ve en değerli insanısın yeterki bu hafta türbüşonu şutlamamıza yardım ederek ne kadar değerli olduğunu kanıtla :))

:F:Fya senin istediğin puan olmazsa o zaman forumdanmı kovacan beni :F

Kim yanlış anlayacak abla sen Gökhan'ı seviyorsun zaten, sevmesen niye öyle konuşayım ben. :A

destere'nin algı operasyonlarına kanma, güya tarafsız jüri başkanı olacak, beni elemeye çalışıyor sürekli. ss
gökhanı seviyorda candanı sevmiyormu zinneti sevmiyormu arianayı sevmiyormu iremi sevmiyormu sibeli sevmiyormu (ıyy iğrenç kadından bahsettim :) ) ayşeyi fatmayı hogathayı ve beni sevmiyormu herşeyden öte bir kere shakirayı sevmiyormu seviyor @vadıkızı ında öyle bir kalp varki allahım ona öyle bir güzel kalp vermişki türbüşon gibi bir illeti bile seviyorum diyebiliyor lanet olsun :) neyse yani sevdikleri arasında en az türbüşonu seviyor onu demek istedim :)

:F:Fya senin istediğin puan olmazsa o zaman forumdanmı kovacan beni :F
sen istediğini yap kalbimizdeki köşkün herdaim hazır ama baskılara boyun eğme kötü codminlerin etkisinden kalma yanındayız birlikte türbüşonsuz güzel günlere kavuşacağız inşallah :))

ARİANA GRANDE
BREAK FREE

Geçtiğimiz haftanın en çok tercih edilenler arasında olan ve finale doğru büyük ilgi gören Ariana bi hafta Çıtayı A sınıfına getiriyor.:Z
Son neslin Madonnası diye anılan Ariana bu hafta YouTuba'da en çok izlenen kliplerinden olan 750 milyon kez tıklanmış Break Free ile gelecek.:bhr:

İşte Break Free;

@Çiğdem- @destere @Bully @mrt-06 @eskici @turkuazz @Forumdash @Ahmad @MayısKralı @dreamy @dosimosi @EFE UYSAL @soo @Mr.At @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @FaJi @cookies @Maskeli Fedai @MEnes @ozmoturk @batuhankaralar @OzaN @MasacRE- @Felon @Sherlock @cevaa @Tzira
@xemrexxx ve diğer herkes..

@mrt-06 @Çiğdem- @MasacRE- @EFE UYSAL @Maskeli Fedai sizlerde etiketlenin artık.:D

ARİANA GRANDE
BREAK FREE

Geçtiğimiz haftanın en çok tercih edilenler arasında olan ve finale doğru büyük ilgi gören Ariana bi hafta Çıtayı A sınıfına getiriyor.:Z
Son neslin Madonnası diye anılan Ariana bu hafta YouTuba'da en çok izlenen kliplerinden olan 750 milyon kez tıklanmış Break Free ile gelecek.:bhr:

İşte Break Free;

@Çiğdem- @destere @Bully @mrt-06 @eskici @turkuazz @Forumdash @Ahmad @MayısKralı @dreamy @dosimosi @EFE UYSAL @soo @Mr.At @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @FaJi @cookies @Maskeli Fedai @MEnes @ozmoturk @batuhankaralar @OzaN @MasacRE- @Felon @Sherlock @cevaa @Tzira

@mrt-06 @Çiğdem- @MasacRE- @EFE UYSAL @Maskeli Fedai sizlerde etiketlenin artık.:D

Youtube'yi kapattılar yine sinir oldum. :D
racabınıda bildir yarına kalmadan yapayım @sokak sanati :F

youtube yasakları bana işlemiyor allahtan program falanda yüklemiyorum ne kapanıyor nede yavaslık oluyor @Harunnn60 :A :A :A

racabınıda bildir yarına kalmadan yapayım @sokak sanati :F

youtube yasakları bana işlemiyor allahtan program falanda yüklemiyorum ne kapanıyor nede yavaslık oluyor @Harunnn60 :A :A :A

Çiğdem recap için göndermedim ben sana unuttum şuanda yuotube girilmiyor zaten
yarın düzelir sanırım o zaman göndersem olurmu

Hareketli yazisini görunce eyvah dedim bu hafta düşük puan geliyor dedim ama baktimki biraz ayrilik sarkisiymis. artik bu şarkiyi ezberlemisim ben :) yanimda kal sarkisindan sonra begendigim en iyi sarkisi.

ve ben bu sarkiyi profilimdede paylasmistim :)
Gökhan Turkmenin sarkilarina bayiliyorum

nihayet! bana bu tarzlarla gel :)

Son düzenleme:
Hareketli yazisini görunce eyvah dedim bu hafta düşük puan geliyor dedim ama baktimki biraz ayrilik sarkisiymis. artik bu şarkiyi ezberlemisim ben :) yanimda kal sarkisindan sonra begendigim en iyi sarkisi.
Dur bakalım dinletmediğim birkaç şarkısı daha var, belki onlar fikrini değiştirir. :A Tabii gaza delip dinlediysen bilemem. :A

Aşk Lazım şarkısını kullandıktan sonra sana demiştim bundan sonra tüm şarkılarıma bayılacaksın diye. :D Her biri ayrı efsane. :Z

Sibel Can bu hafta "Emret Öleyim" diyor...

Ben zaten cildirdim, yüreyim cöllerde.
Avaren olmusum, sevdam dillerde.
Zaten cildirdim, yüreyim cöllerde.
Avaren olmusum, sevdam dillerde

Delo dolu Sözlerin, o Güzel gözlerin
Yakiyor yüregimi bitmek bilmez bu sevgin
Delo dolu Sözlerin, o Güzel gözlerin
Yakiyor yüregimi bitmek bilmez hic tükenmez

Sana olan bu sevgim.Emrine agmadeyim
Ben senden Vazgecmem,Yoluna Köleyim
Sözünden hic cikmam, emret Öleyim

....

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu

sibel-can-sevgili.jpeg
hareketli bir sarkisi ama bildiğim sevdigim bir sarki oyuzden benden yine güzel puan alir. Sibel cani severim

Dur bakalım dinletmediğim birkaç şarkısı daha var, belki onlar fikrini değiştirir. :A Tabii gaza delip dinlediysen bilemem. :A

Aşk Lazım şarkısını kullandıktan sonra sana demiştim bundan sonra tüm şarkılarıma bayılacaksın diye. :D Her biri ayrı efsane. :Z
ben artik youtubeden Gökhanin sarkilarina bakmaya basladim. sevdirdin bir kere 😉

@vadikızı güzel bir sarkiyla gelmissin. ben herzamanki gibi yine ortalarda yada düşük verebilirim 😛 ama baskalarinin yuksek verecegini tahmin ediyorum. bu haftada kurtulursun elenmekten

hareketli bir sarkisi ama bildiğim sevdigim bir sarki oyuzden benden yine güzel puan alir. Sibel cani severim

ben artik youtubeden Gökhanin sarkilarina bakmaya basladim. sevdirdin bir kere 😉
Sen yokken @destere yine çok uğraştı benle, şarkımı dinleme zahmetinde bile bulunmadı, neyse ki @vadikızı ablam savundu beni. :A

Gerçi sonradan biraz geri vites yaptı ama haklı tabii o da yarışmacı sonuçta. :A

Sen yokken @destere yine çok uğraştı benle, şarkımı dinleme zahmetinde bile bulunmadı, neyse ki @vadikızı ablam savundu beni. :A

Gerçi sonradan biraz geri vites yaptı ama haklı tabii o da yarışmacı sonuçta. :A
@destere nin lafi bir tek bana gecmez.
oda artik farkina vardi bunun

artık aranıza girmeyeceğim ne haliniz varsa görün :)
dosiye ne dediysek yaranamadık ama arkasında dedikodu yapan bully her iltifatından nasiplendi :) bende boşuna çaba sarfetmeyeceğim artık kıymetimi bilenlerle bir yastıkta kurtlanmaya karar verdim :)

ARİANA GRANDE
BREAK FREE

İşte Break Free;

recepte ayrıntısıyla kurcalamam lazım giriş kısmı ofsayt duruyor :))

artık aranıza girmeyeceğim ne haliniz varsa görün :)
dosiye ne dediysek yaranamadık ama arkasında dedikodu yapan bully her iltifatından nasiplendi :) bende boşuna çaba sarfetmeyeceğim artık kıymetimi bilenlerle bir yastıkta kurtlanmaya karar verdim :)

recepte ayrıntısıyla kurcalamam lazım giriş kısmı ofsayt duruyor :))
Cok doğru bir karar vermişsin 😉
Sen @Çiğdem- i birakma. o senin kiymetini bilir. Sen birak baska maceralara atilmayi.