Hastayım işte abla ne dediğimi biliyor muyum ben kızmaŞakayla karışık mıı 😵 yorum yok@xemrexxx boşuna teyze demiyor yaşlandık iştee
2 hafta çok iyi başladın ayoll sonra havan söndü sana bir kurşun dökelimevet arkadaşlar elem keder hastalığı son safhaya ulaşmış artık kurtulma şansı yok yazık oldu yaşı da gençti sorsan en efsane dizi diyeceği dizinin efsane müziğine 2 vermiş tabi bu biz xemrexxx in büyüklüğünü gösterir hem beroşa hem aşkı memnuya ihanet etmiş @Bully senin için durum daha vahim dizi total d dizisiydi sana 3lü ihanet olmuş bu @batuhankaralar senin şirketin dizisiydi sen de düşük vemrişin hem kendin düşük ver hem de dizilere laf etmeyin de @Forumdash ı örnek al bak nasıl idare ediyor
neyse diğerlerinden @Maskeli Fedai tayyip amcan gibi döne döne pişman olucan bu oylarına @MayısKralı hesabı sorulacak elbet @eskici ile @MEnes sıvamışlar
@Çiğdem- @mrt-06 @soo @destere @cookies @Harunnn60 yüksek puan vemrişler galiba thanks a lot diğer yüksek puan verenler kusura bakmasın 23 sayfa okudum arka arkaya uynutmuş olabilirim
@dosimosi ile @vadikızı ömür boyu koca bulamayın emi bu arada.ss
Yani açtığım reyting konularında hoşuna giden diziyi yorumlamak olur, açılmasını istediğin konu olur her şekilde buradayım.
Hastayım işte abla ne dediğimi biliyor muyum ben kızma
Avatarın da harika olmuş bu arada.
Bunu bildiğim iyi oldu.
Sen benimle başa çıkabileceğini mi sanıyorsun bana savaş açmadan önce iki kere düşüneceksin bundan sonra
Her türlü rüşvet şikeye açığım..
Hangi şarkıyla gelsem bir vermezsin söyle hele.
evet bence de @vadikızı na şöyle bir şarjör kurşun sıkalım iyi olur2 hafta çok iyi başladın ayoll sonra havan söndü sana bir kurşun dökelim
evet bence de @vadikızı na şöyle bir şarjör kurşun sıkalım iyi olur
benim albümümde yeterince şampiyonluk kutladın zaten ayoll şimdi gençlerin önünü aç çekil gitevet bence de @vadikızı na şöyle bir şarjör kurşun sıkalım iyi olur
sus kız sen 4 puan vermişsin yaşın gereği bu şarkının kıymetini bilmeyliydin sen .ss genç snaatçılara yükske verince millet seni genç sanmıyor melek teyzeTüm forum toplansak seni kurşuna dizsek nasıl olur acaba emre beyyy
Canım nasıl da alttan alıyor beni Tekrardan teşekkürlerhahahah olsun okadar cnm tekrardan geçmiş olsun
benim albümümde yeterince şampiyonluk kutladın zaten ayoll şimdi gençlerin önünü aç çekil git
sus kız sen 4 puan vermişsin yaşın gereği bu şarkının kıymetini bilmeyliydin sen .ss genç snaatçılara yükske verince millet seni genç sanmıyor melek teyze