MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Peki dediğin gibi olsun ama inandırıcı gelmedin. :)

@Çiğdem- ablamın böyle bir şey yapacağına ihtimal vermem bu forumda en dobra insanlardan biridir Çiğdem ablamız. 😉
neredeyse öpüşecektimle öpüştüm arasında dağlarca fark var tamda dediğim gibi neredeyse öpüşecektim ama tabi onca milletin ortasında yapamadım eylem yarıda kaldı kendimi kontrol etmesini bildim yani :))

bu arada hogathanın oyları bana ulaştı en düşük sibele vermiş seni burda kekliyor sen öyle mutluluktan yıldızları say dur :)
hahahah aa bizim aramızı bozmaya çalısıyor işte cnm kafasına bir geçiricem oklavayı görücek ama oda fayda etmiyor artık :A :A :A

Bu hafta tam puanino bekliyorum vermezsen bozusuruz ona göre :A

evet tam puan ve fetoş can :)) zaten bu sabah kafama inşaat demiri düştü öyle bir tam puan vermek geliyor içimden :)

@Doğu ya @MEnes E Ooy kullandırtıcam ayoll vizesi olsada mnesde kaçamaz mecbur kullanıcak :A :A :A
@Doğu nun yerinede oy kullanabilirim sorun olmaz maksat arkdaşlara yardım etmek belki çok yoğunlar giremiyorlar falan hatta @Bully yerinede oy atabilirm hatta o gelene kadar codmin bile olurum hizmette sınır yoktur :)

Oylarımı verdimm Ziynet sali irem derici gökhan türkmen yine yüksek puan aldılar benden
çok güzel şarkılar var umarm oylarımı beğenirsiniz :D

evet tam puan ve fetoş can :)) zaten bu sabah kafama inşaat demiri düştü öyle bir tam puan vermek geliyor içimden :)

@Doğu nun yerinede oy kullanabilirim sorun olmaz maksat arkdaşlara yardım etmek belki çok yoğunlar giremiyorlar falan hatta @Bully yerinede oy atabilirm hatta o gelene kadar codmin bile olurum hizmette sınır yoktur :)
hahah aa bu arada baktım eleyemiyorsunuz @eskici yi size yardım edeyim dedim racap süresini ben seçtim gerisi sizde @MasacRE- @destere @MEnes :A :A :A

hhahaha inkar eden kim ayoll @destere ler bu sefer şutlayacak inş o tuhaf herifinle birlikte seni :A :A :A
bana kalsa zaten recebe falan gerekte kalmaz direk yarışın başında bir bahane bulup fetoşu yolcu ederdim:) ama ben elemeye çalıştıkça millet fetoş cana bağlandı ters etki yarattık jüri üstünde:) artık bende fetoş can hayranı gibi davranacağım belki diğer jüriler normal ayarlarına döner :)