sahnelerimi bu gece liste yapıp yarın paylaşacam
şimdi bu haftayla birlikte toplam kaç sahne gerekiyor sen onu söyle @MayısKralı
şimdi bu haftayla birlikte toplam kaç sahne gerekiyor sen onu söyle @MayısKralı
@vadikızı ayrintiya bak. Cigdem oyuncu oylamalarinda kizlari en son listeye koyup dusuk oy verirdiya. burdada ikimizi sona etiketlemis @xemrexxxHerkese başarılar diliyorum
@xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @destere @MasacRE- @denizz19 @Aserat @sokak sanati @eskici @DarkLeqenD @turkuazz @Bully @batuhankaralar @vadikızı @dosimosi
@MayısKralı hadi yaa nerdesin..
@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @destere @MasacRE- @denizz19 @Aserat @sokak sanati @eskici @DarkLeqenD @turkuazz @Bully @batuhankaralar @vadikızı @dosimosi @MEnes
OYLAMA BAŞLAMIŞTIR SAHNELER KONUDADIR @eskici SAHNESİNİ YOLLAMADIĞINDAN SAHNESİNİ BEN SEÇTİĞİM İÇİN HAFTAYA -5 İLE BAŞLAYACAKTIR DEVAMI DURUMUNDA ÖNCE -15 SONRASINDA İSE DİSKALİFİYE UYGULANACAKTIR SON SÜRE CUMARTESİ 21.00
Foruma pek girmiyorum şu sıralar, anca yapabildim..
Perşembe yaptın ya önemli olan oydu. İstersen sen başkan ile paslaş olayı.
gördüm gördüm @Çiğdem- iştee ne yapacan dosicim
@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @destere @MasacRE- @denizz19 @Aserat @sokak sanati @eskici @DarkLeqenD @turkuazz @Bully @batuhankaralar @vadikızı @dosimosi @MEnes
OYLAMA BAŞLAMIŞTIR SAHNELER KONUDADIR @eskici SAHNESİNİ YOLLAMADIĞINDAN SAHNESİNİ BEN SEÇTİĞİM İÇİN HAFTAYA -5 İLE BAŞLAYACAKTIR DEVAMI DURUMUNDA ÖNCE -15 SONRASINDA İSE DİSKALİFİYE UYGULANACAKTIR SON SÜRE CUMARTESİ 21.00
@dosimosi @vadikızı mayıskırlının ilk sayfadakı etiket listesini kopyaladım ayoll o öyle yapmış@MayısKralı hadi yaa nerdesin..
@dosimosi @vadikızı mayıskırlının ilk sayfadakı etiket listesini kopyaladım ayoll o öyle yapmış
bu arada yeterli vaktin yoksa aler acele yarışmayı niye baslatıyorsun @MayısKralı
@dosimosi @vadikızı mayıskırlının ilk sayfadakı etiket listesini kopyaladım ayoll o öyle yapmış
bu arada yeterli vaktin yoksa aler acele yarışmayı niye baslatıyorsun @MayısKralı
ilk sayfaya baksana kız etiket listesine bak bakalım sırası nasılhadi ordan sendee bilmiyoz seni sanki cadııııııı
ilk sayfaya baksana kız etiket listesine bak bakalım sırası nasıl
Son süre bugün müydü ya unutmusum@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @destere @MasacRE- @denizz19 @Aserat @sokak sanati @eskici @DarkLeqenD @turkuazz @Bully @batuhankaralar @vadikızı @dosimosi @MEnes
ben ayarladım evet cnmeyi tmm tmm birşey demedik mesajıma baktınmı kız özele
bu kismi anlamadim. neye heyecanlanacam ? 7. haftaya kadar olupta sonra degisecek sey ne?Bu arada tek tek hatırlatma yapmıycam, tek tekde cevap veremiyorum bildirimler gelmiyor kurallar yarışmanın ilk konusunda belirgin bir şekilde yazıyor kaç hafta olduğu ama @Çiğdem- söyliyeyim Benim Albümümle aynı yani 10.Hafta final
Öyle yapıcam Ama bu sadece 7.haftaya kadar olur @dosimosi ondan sonra dosimoside heyecanlansın azcık
aa ben iki kere etiketlenmisim. daha önce toplantiya zamanim kalmamisti diye aceke bakmistimHerkese başarılar diliyorum
@xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @destere @MasacRE- @denizz19 @Aserat @sokak sanati @eskici @DarkLeqenD @turkuazz @Bully @batuhankaralar @vadikızı @dosimosi
Hiç bakmamıştım sağ ol karşim o sebeple sana bu hafta vereceğim puanın 1 yukarısını verebilirim@MayısKralı Carlos Yaren, Ayşegül poyraz süre sınırını aşmış. Recap belirlememis. Fazla süre ile hakkımıza girsinler istemem. Ayrıca @denizz19 'un sahne konuya eklenmemiş.
Hiç bakmamıştım sağ ol karşim o sebeple sana bu hafta vereceğim puanın 1 yukarısını verebilirim