Çiftler Yarışıyor 2.Hafta Oylaması Başladı

sahnelerimi bu gece liste yapıp yarın paylaşacam :A :A :A

şimdi bu haftayla birlikte toplam kaç sahne gerekiyor sen onu söyle @MayısKralı :F

@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @destere @MasacRE- @denizz19 @Aserat @sokak sanati @eskici @DarkLeqenD @turkuazz @Bully @batuhankaralar @vadikızı @dosimosi @MEnes

OYLAMA BAŞLAMIŞTIR SAHNELER KONUDADIR @eskici SAHNESİNİ YOLLAMADIĞINDAN SAHNESİNİ BEN SEÇTİĞİM İÇİN HAFTAYA -5 İLE BAŞLAYACAKTIR DEVAMI DURUMUNDA ÖNCE -15 SONRASINDA İSE DİSKALİFİYE UYGULANACAKTIR SON SÜRE CUMARTESİ 21.00

Foruma pek girmiyorum şu sıralar, anca yapabildim..

@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @destere @MasacRE- @denizz19 @Aserat @sokak sanati @eskici @DarkLeqenD @turkuazz @Bully @batuhankaralar @vadikızı @dosimosi @MEnes

OYLAMA BAŞLAMIŞTIR SAHNELER KONUDADIR @eskici SAHNESİNİ YOLLAMADIĞINDAN SAHNESİNİ BEN SEÇTİĞİM İÇİN HAFTAYA -5 İLE BAŞLAYACAKTIR DEVAMI DURUMUNDA ÖNCE -15 SONRASINDA İSE DİSKALİFİYE UYGULANACAKTIR SON SÜRE CUMARTESİ 21.00

Perşembe yaptın ya önemli olan oydu.:D İstersen sen başkan ile paslaş olayı.:X

Bu arada tek tek hatırlatma yapmıycam, tek tekde cevap veremiyorum bildirimler gelmiyor kurallar yarışmanın ilk konusunda belirgin bir şekilde yazıyor kaç hafta olduğu ama @Çiğdem- söyliyeyim Benim Albümümle aynı yani 10.Hafta final :)

Perşembe yaptın ya önemli olan oydu.:D İstersen sen başkan ile paslaş olayı.:X

Öyle yapıcam :X Ama bu sadece 7.haftaya kadar olur @dosimosi ondan sonra dosimoside heyecanlansın azcık :A

@vadikızı ayrintiya bak. Cigdem oyuncu oylamalarinda kizlari en son listeye koyup dusuk oy verirdiya. burdada ikimizi sona etiketlemis :A @xemrexxx

toplantiya girecem. sonra bakarim videolara
:F:F:F:Fgördüm gördüm @Çiğdem- iştee ne yapacan dosicim

@dosimosi @vadikızı mayıskırlının ilk sayfadakı etiket listesini kopyaladım ayoll o öyle yapmış :A :A :A

bu arada yeterli vaktin yoksa aler acele yarışmayı niye baslatıyorsun @MayısKralı :F

Son süre bugün müydü ya unutmusum :A

Bu arada tek tek hatırlatma yapmıycam, tek tekde cevap veremiyorum bildirimler gelmiyor kurallar yarışmanın ilk konusunda belirgin bir şekilde yazıyor kaç hafta olduğu ama @Çiğdem- söyliyeyim Benim Albümümle aynı yani 10.Hafta final :)

Öyle yapıcam :X Ama bu sadece 7.haftaya kadar olur @dosimosi ondan sonra dosimoside heyecanlansın azcık :A
bu kismi anlamadim. neye heyecanlanacam ? :) 7. haftaya kadar olupta sonra degisecek sey ne?

aa ben iki kere etiketlenmisim. daha önce toplantiya zamanim kalmamisti diye aceke bakmistim :A

Hiç bakmamıştım sağ ol karşim :A o sebeple sana bu hafta vereceğim puanın 1 yukarısını verebilirim :A

Keşke terkini kullanıp iğrenç bir sahne koysaydım konuya sap gibi kalsaydın. Geçen haftanın üstünde bir puan bekliyorum senden çünkü seveceğin bir sahne ile geliyorum.:D