Ay resmen benden yüksek point hedeflemiş totoş. ssbu hafta ''Haykıracak Nefesim'' diyoruz @Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @OzaN @Bully @Harunnn60 @MayısKralı @dosimosi @eskici @cevaa @Forumdash @batuhankaralar @Felon @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Mr.At @DarkLeqenD @Sherlock @FaJi @ozmoturk @soo @turkuazz @dreamy MasacRE- @Ahmad
alkolden dolayi 1 puan dusurecem oylama gunune kadar sempatimi kazanacagin baska hareketler olursa ozaman cezan silinirYoktu, diğer yarışma albüm yarışması olduğu için seçeneğimiz daha kısıtlıydı haliyle bu şarkı başka albümden.
Benim de en beğendiği slowlarındandır, dön nasıl kimle nerdeysen kısmından itibaren alkole başlıyorum.
Ben kazanırım yeniden senin sempatini kolay iş o. Gece burda ol yine.alkolden dolayi 1 puan dusurecem oylama gunune kadar sempatimi kazanacagin baska hareketler olursa ozaman cezan silinir
sana bu hafta gecen sefere göre daha yuksek verecegim. gecen ne vermistim? ha 1 vermistim tamam. ozaman yuksegi olacak kesin 😛 beni baslarda etiketlemis sayiliyorsun. ordanda arti 1, oldumu sana en dusuk 3. sana daha önce 3 te vermistim olduma göre sana 4 ten asagisi olmayacaginin garantisini veriyorumbu hafta ''Haykıracak Nefesim'' diyoruz @Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @OzaN @Bully @Harunnn60 @MayısKralı @dosimosi @eskici @cevaa @Forumdash @batuhankaralar @Felon @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Mr.At @DarkLeqenD @Sherlock @FaJi @ozmoturk @soo @turkuazz @dreamy @MasacRE- @Ahmad
citayi dusurmussun biraz. orta sekerli olmasi diger sarkilara bagliBildirim daha yeni geliyor konudan.
Recap:00:33-1:40
Bu hafta hareketliyle geliyoruz, umarım sevmeyen yoktur yorumlarınızı bekliyorum.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
tamam kahveni icmeye gelirim. kafan acilirBen kazanırım yeniden senin sempatini kolay iş o. Gece burda ol yine.
Poyraz Karayel bittikten sonra görüşürüz o zaman dosicim, sana bir sütlü nescafe yaparım.citayi dusurmussun biraz. orta sekerli olmasi diger sarkilara bagli
tamam kahveni icmeye gelirim. kafan acilir
kirli ittifak son buldu @Bully nin kanal d si bu şarkıyı kullanmıştı tanıtım filminde bir sokak totoşu kaldı geriye şer ittifakında iyi düşünsana bu hafta gecen sefere göre daha yuksek verecegim. gecen ne vermistim? ha 1 vermistim tamam. ozaman yuksegi olacak kesin 😛 beni baslarda etiketlemis sayiliyorsun. ordanda arti 1, oldumu sana en dusuk 3. sana daha önce 3 te vermistim olduma göre sana 4 ten asagisi olmayacaginin garantisini veriyorum
Şarkı idare eder ne alacaksan Kanal D sayesinde alacaksın, bakalım.kirli ittifak son buldu @Bully nin kanal d si bu şarkıyı kullanmıştı tanıtım filminde bir sokak totoşu kaldı geriye şer ittifakında iyi düşün
Şarkı idare eder ne alacaksan Kanal D sayesinde alacaksın, bakalım.
ARİANA GRANDE
DANGEROUS WOMAN
Bu hafta Ariana'yı turbo moda alıyoruz ve son albümünün çıkış şarkısı ile geliyoruz. Ariana bu hafta rahat ilk 3'e oynamayı planlıyor.
@OzaN @Çiğdem- @destere @Ahmad @turkuazz @eskici @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @soo @dreamy @yigit_00 @Bully @mrt-06 @Harunnn60 @ozmoturk @FaJi @Mr.At @batuhankaralar @denizz19 @MEnes @DarkLeqenD @MasacRE- @MayısKralı @cookies @Forumdash @dosimosi @xemrexxx
beklediğim gibi işte geçen haftakinden daha iyi ama beklentilerimden daha kötü )