MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

suan ocakta yemek firinda ekmek var :A gec cevaplar verebilirim. biraz yogun bir gun. aksamada derste yardimci olacagim kisiler var. insanin bos vakti olunca yardim isteyen cok oluyor :)

Yoktu, diğer yarışma albüm yarışması olduğu için seçeneğimiz daha kısıtlıydı haliyle bu şarkı başka albümden. :D

Benim de en beğendiği slowlarındandır, dön nasıl kimle nerdeysen kısmından itibaren alkole başlıyorum. :A
alkolden dolayi 1 puan dusurecem :A oylama gunune kadar sempatimi kazanacagin baska hareketler olursa ozaman cezan silinir :F

Son düzenleme:
ay dikkat çekmek için boş eitket yapıyor düşmanlarımız çok düştü be :A @cookies @Çiğdem- @Bully @ozmoturk @denizz19 @Aserat @mrt-06 @vadikızı @eskici
fhgfhfghfg.png

Dikkat çekmeye ihtiyacı olan belli. Her mesajı dikkat çeksin diye 10 kişiyi etiketliyor.:kiki:
Etiketleri yaparken mobil olduğum için cevapla kısmına yanlışlıkla basma ihtimalimi düşünmüyor işte yetersiz..

sana bu hafta gecen sefere göre daha yuksek verecegim. gecen ne vermistim? ha 1 vermistim tamam. ozaman yuksegi olacak kesin 😛 beni baslarda etiketlemis sayiliyorsun. ordanda arti 1, oldumu sana en dusuk 3. sana daha önce 3 te vermistim olduma göre sana 4 ten asagisi olmayacaginin garantisini veriyorum:A

Cem Karaca ft. Barış Manço - Uzun İnce Bir Yoldayım

Geçtiğimiz haftanın birincisi Cem Karaca, bu hafta muhteşem bir düet ile huzurlarınızda. Aşık Veysel'in müthiş eseri "Uzun İnce Bir Yoldayım", Barış Manço'nun ani vefatından kısa süre önce ikili tarafından seslendirilmişti. Lafı çok fazla uzatmadan sizleri hafızalarda yer eden bu şarkı ile baş başa bırakıyorum. (Recap süresi 1:23-2:30)

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi

Son düzenleme:
citayi dusurmussun biraz. orta sekerli olmasi diger sarkilara bagli

Ben kazanırım yeniden senin sempatini kolay iş o. :Z Gece burda ol yine. :A
tamam kahveni icmeye gelirim. kafan acilir :)

sana bu hafta gecen sefere göre daha yuksek verecegim. gecen ne vermistim? ha 1 vermistim tamam. ozaman yuksegi olacak kesin 😛 beni baslarda etiketlemis sayiliyorsun. ordanda arti 1, oldumu sana en dusuk 3. sana daha önce 3 te vermistim olduma göre sana 4 ten asagisi olmayacaginin garantisini veriyorum:A
kirli ittifak son buldu @Bully nin kanal d si bu şarkıyı kullanmıştı tanıtım filminde bir sokak totoşu kaldı geriye şer ittifakında iyi düşün:A

ARİANA GRANDE
DANGEROUS WOMAN

Bu hafta Ariana'yı turbo moda alıyoruz ve son albümünün çıkış şarkısı ile geliyoruz. Ariana bu hafta rahat ilk 3'e oynamayı planlıyor.:Z

@OzaN @Çiğdem- @destere @Ahmad @turkuazz @eskici @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @soo @dreamy @yigit_00 @Bully @mrt-06 @Harunnn60 @ozmoturk @FaJi @Mr.At @batuhankaralar @denizz19 @MEnes @DarkLeqenD @MasacRE- @MayısKralı @cookies @Forumdash @dosimosi @xemrexxx

beklediğim gibi işte geçen haftakinden daha iyi ama beklentilerimden daha kötü :))