bugun etiket geldi iyi bu yarismaya vakit ayirip oy kullanma zahmetinde bulunurmusun ? persembe aksami baslatacagiz oylamayi.
simdilik orta sekerlibu haftaki sahnem (00.28-3.28 arası) @Çiğdem- @destere @mrt-06 @MayısKralı @Bully @eskici @cookies @vadikızı @gizem ak @dosimosi @Forumdash @Aserat @denizz19 @MasacRE- @turkuazz @DarkLeqenD @batuhankaralar
Valla olmaz ben yarışmacı olmalıyım zaten bana geç söyledi kendi suçlusimdilik juride olarak ısınma turları yap
ben juri baskaniyim. juri olarak katil. seveceksin hem stratejileri ögrenirsin bir dahaki sefere iyi hazirlanmis gelirsinValla olmaz ben yarışmacı olmalıyım zaten bana geç söyledi kendi suçlu
Diziyi sevmem ama seni seni severim abla bakalım yaparız belki bir şeyler
Ne oltaya gelecem la ben izlemediğini fark ettim ki zaten hemen yorum yapmandan ama sana diss atmak işime geldi diyelim
Beni etiketlemediğin için puanın kırılacak.Bu haftaki sahnem 20:27 - 23:30
@Çiğdem- @destere @MayısKralı @turkuazz @xemrexxx @sokak sanati @Aserat @dosimosi @eskici @vadikızı @MEnes @Forumdash @mrt-06 @MasacRE- @DarkLeqenD @gizem ak
La sen ayrılmadın mı yarışmadanBeni etiketlemediğin için puanın kırılacak.
Jüri olarak devam edeceğim.La sen ayrılmadın mı yarışmadan
Bilmiyordum ne bileyim neyseJüri olarak devam edeceğim.
Bu haftaki sahnem 20:27 - 23:30
@Çiğdem- @destere @MayısKralı @turkuazz @xemrexxx @sokak sanati @Aserat @dosimosi @eskici @vadikızı @MEnes @Forumdash @mrt-06 @MasacRE- @DarkLeqenD @gizem ak
gecen haftaya göre daha iyi. diger sahnelere bagli puanimBu haftaki sahnem 20:27 - 23:30
Teşekkürlergecen haftaya göre daha iyi. diger sahnelere bagli puanim
Daha dünkü çaylak üyesin , gelmişsin burada 'strateji' kelimesini kullanıyorsun önce o kelimenin TDK da ki karşılığını öğren gelben juri baskaniyim. juri olarak katil. seveceksin hem stratejileri ögrenirsin bir dahaki sefere iyi hazirlanmis gelirsin
behlül fazla yer kaplamış o kısmı negatif etki yapıyor onun dışınd ne güzel ağlıyor bihterim bu kadar güzel ağlayacağını bilsem hep acı çeksin isterim )
sen daha kisa askili pantolonla gezerken okuma yazma bilmiyorken ben takiliyordum foruma 😉 2 senedir uyeyiz ama senelerdir takip ettigim bir forum.Daha dünkü çaylak üyesin , gelmişsin burada 'strateji' kelimesini kullanıyorsun önce o kelimenin TDK da ki karşılığını öğren gel