itiraf 11 e takilin hep. itiraf 7 ye katiliyormusun peki ? @vadikızı
katılmıyorum özelliklede birşey demedim zaten ben uzak durmam gereken zaman
duruyorum zaten
itiraf 11 e takilin hep. itiraf 7 ye katiliyormusun peki ? @vadikızı
iyimisin bugun suanda ?Siz yokken değil biz hep vardık.Ama sizi buralarda pek göremedik ya nerelerdeydinizteyzen nasıl kaynanan nasıl
(''Kaynanam iyi ulan'' de replik bir anlam kazansın
)
Ben varken sen yoktun ben varken sen olmadığını gördüğümden dolayı sen nasıl ben yokken sen ben varım diyebiliyorsun. 😱 Beyin yakan cümle.Siz yokken değil biz hep vardık.Ama sizi buralarda pek göremedik ya nerelerdeydinizteyzen nasıl kaynanan nasıl
(''Kaynanam iyi ulan'' de replik bir anlam kazansın
)
öyle olsun bakalimkatılmıyorum özelliklede birşey demedim zaten ben uzak durmam gereken zaman
duruyorum zaten![]()
bugun pek bi hemfikirlilik var aramizdaBen varken sen yoktun ben varken sen olmadığını gördüğümden dolayı sen nasıl ben yokken sen ben varım diyebiliyorsun. 😱 Beyin yakan cümle.![]()
O ne demek yine programımı sabote etme.
Kaç haftadır benim hakkımda itiraf neden yapılmıyor diyordun mutlu musun?
@Çiğdem- şok olacak.![]()
forumda kayıtlı e postayı vermiştim sana bu epostayı zaten aldığımda 24 yasındaydım geçen yıl forumda bir sorun oluşmuştu bazılarımız e postamıza mesaj gitmiyor diye forumda mesaj yzamıyorduk oyüzden yeni eposta almıstık forumda mesaj yazabilmek için oyüzden yine avcuğunu yaladın @xemrexxxay sonunda hakkımızda itiraf yapmışlar
ayol ne diyeyim edho karı dizisi mi diyeyim, siyasi mesaj mı yazayım, gs-fb kavgası mı yapayım ortada geyik yapılacak bişi varsa atılırım oraya kızların yaşları konusu da gayet geyik konusu eğleniyorum da birçok insan da eğleniyor bence zaten eğlenmesen forumda ne işim olacak dizi yorumu yapacak-reyting takip edecek dolu yer var internette
iticiliğimle inşallah tüm melunları öyle bir iticem ki forum dışına gidecekler kendinden önceki hadsizler gibi![]()
forumda kayıtlı e postayı vermiştim sana bu epostayı zaten aldığımda 24 yasındaydım geçen yıl forumda bir sorun oluşmuştu bazılarımız e postamıza mesaj gitmiyor diye forumda mesaj yzamıyorduk oyüzden yeni eposta almıstık forumda mesaj yazabilmek için oyüzden yine avcuğunu yaladın @xemrexxx![]()
![]()
ayy teşekkür ederim ama gülü değil gülüyüz demen daha doğru olur @dosimosi bir bayan olarak diğer bayan üyelerinde aktif olması beni hep sevindirmiştir
aaa bu arada @destere nin fake hesabı falan yoktur çocuğa iftira atmayın o benim korumam altında bunuda unutmayın ayoll![]()
![]()
eline sağlık @mrt-06 kavgadan beslenenlerin pek hosuna gitmeyecek olsada![]()
dediğini kanıtlayamazsınforumda kayıtlı e postayı vermiştim sana bu epostayı zaten aldığımda 24 yasındaydım geçen yıl forumda bir sorun oluşmuştu bazılarımız e postamıza mesaj gitmiyor diye forumda mesaj yzamıyorduk oyüzden yeni eposta almıstık forumda mesaj yazabilmek için oyüzden yine avcuğunu yaladın @xemrexxx![]()
![]()
ayy teşekkür ederim ama gülü değil gülüyüz demen daha doğru olur @dosimosi bir bayan olarak diğer bayan üyelerinde aktif olması beni hep sevindirmiştir
aaa bu arada @destere nin fake hesabı falan yoktur çocuğa iftira atmayın o benim korumam altında bunuda unutmayın ayoll![]()
![]()
sen olmadığın için ben varım diyorum işteBen varken sen yoktun ben varken sen olmadığını gördüğümden dolayı sen nasıl ben yokken sen ben varım diyebiliyorsun. 😱 Beyin yakan cümle.![]()
Farkındayım saçma olduiyimisin bugun suanda ?![]()
Zaten hep hemfikir oluyoruz birçok konuda.öyle olsun bakalim
bugun pek bi hemfikirlilik var aramizda![]()
Teşekkürler ablacım, maalesef sert olsa dert sakin geçse ayrı dert. Ne yapayım ben yani.forumda kayıtlı e postayı vermiştim sana bu epostayı zaten aldığımda 24 yasındaydım geçen yıl forumda bir sorun oluşmuştu bazılarımız e postamıza mesaj gitmiyor diye forumda mesaj yzamıyorduk oyüzden yeni eposta almıstık forumda mesaj yazabilmek için oyüzden yine avcuğunu yaladın @xemrexxx![]()
![]()
![]()
DarkLeqenD Harikalar Diyarında Pamuk Prensesin Yolu 2.sen olmadığın için ben varım diyorum işte
Farkındayım saçma oldu![]()
Bu neydi şimdi ?Zaten hep hemfikir oluyoruz birçok konuda.Ne zaman senle ayrı düştük ki öğretmenim.
Teşekkürler ablacım, maalesef sert olsa dert sakin geçse ayrı dert. Ne yapayım ben yani.
DarkLeqenD Harikalar Diyarında Pamuk Prensesin Yolu 2.![]()
dediğini kanıtlayamazsın![]()
Yani hayal dünyasında yaşıyorsun diyorum.Bu neydi şimdi ?![]()
Kanıtlarım ayoll @OzaN biliyor epostalarımızı değiştirmek zorunda olduğumuzudediğini kanıtlayamazsın![]()
Hayal bizim sülüman bizimYani hayal dünyasında yaşıyorsun diyorum.![]()
Sen ne ara Süleyman oldun en son Kemal Sunal'dın.Hayal bizim sülüman bizim#SülümanımaKarışma
iyi olmana sevindimsen olmadığın için ben varım diyorum işte
Farkındayım saçma oldu![]()
Biz sülümanız süleyman değilSen ne ara Süleyman oldun en son Kemal Sunal'dın.![]()
iyiyim demedim kiiyi olmana sevindim![]()
hahah aa senin daha güllüğünmü kalmış kız deve tabanı olmuşsunHöyttt vadikızı ne oluyor çiğdem bacımm
Anlıyorum.Biz sülümanız süleyman değilbve yine biz istediğimiz kişi oluruz.
iyiyim demedim ki![]()
![]()