TVen Fav10 İtirafları 43.Bölüm

Siz yokken değil biz hep vardık.Ama sizi buralarda pek göremedik ya nerelerdeydiniz :A teyzen nasıl kaynanan nasıl :A (''Kaynanam iyi ulan'' de replik bir anlam kazansın :A )
Ben varken sen yoktun ben varken sen olmadığını gördüğümden dolayı sen nasıl ben yokken sen ben varım diyebiliyorsun. 😱 Beyin yakan cümle. :A

O ne demek yine programımı sabote etme. :A

Kaç haftadır benim hakkımda itiraf neden yapılmıyor diyordun mutlu musun? :A

@Çiğdem- şok olacak. :F
ay sonunda hakkımızda itiraf yapmışlar :A
ayol ne diyeyim edho karı dizisi mi diyeyim, siyasi mesaj mı yazayım, gs-fb kavgası mı yapayım ortada geyik yapılacak bişi varsa atılırım oraya kızların yaşları konusu da gayet geyik konusu eğleniyorum da birçok insan da eğleniyor bence zaten eğlenmesen forumda ne işim olacak dizi yorumu yapacak-reyting takip edecek dolu yer var internette:D

iticiliğimle inşallah tüm melunları öyle bir iticem ki forum dışına gidecekler kendinden önceki hadsizler gibi :A
forumda kayıtlı e postayı vermiştim sana bu epostayı zaten aldığımda 24 yasındaydım geçen yıl forumda bir sorun oluşmuştu bazılarımız e postamıza mesaj gitmiyor diye forumda mesaj yzamıyorduk oyüzden yeni eposta almıstık forumda mesaj yazabilmek için oyüzden yine avcuğunu yaladın @xemrexxx :A :A :A

ayy teşekkür ederim ama gülü değil gülüyüz demen daha doğru olur @dosimosi bir bayan olarak diğer bayan üyelerinde aktif olması beni hep sevindirmiştir :bhr:

aaa bu arada @destere nin fake hesabı falan yoktur çocuğa iftira atmayın o benim korumam altında bunuda unutmayın ayoll :A :A :A

eline sağlık @mrt-06 kavgadan beslenenlerin pek hosuna gitmeyecek olsada :A

forumda kayıtlı e postayı vermiştim sana bu epostayı zaten aldığımda 24 yasındaydım geçen yıl forumda bir sorun oluşmuştu bazılarımız e postamıza mesaj gitmiyor diye forumda mesaj yzamıyorduk oyüzden yeni eposta almıstık forumda mesaj yazabilmek için oyüzden yine avcuğunu yaladın @xemrexxx :A :A :A

ayy teşekkür ederim ama gülü değil gülüyüz demen daha doğru olur @dosimosi bir bayan olarak diğer bayan üyelerinde aktif olması beni hep sevindirmiştir :bhr:

aaa bu arada @destere nin fake hesabı falan yoktur çocuğa iftira atmayın o benim korumam altında bunuda unutmayın ayoll :A :A :A

:pala:Höyttt vadikızı ne oluyor çiğdem bacımm

dediğini kanıtlayamazsın :F

öyle olsun bakalim

bugun pek bi hemfikirlilik var aramizda :A
Zaten hep hemfikir oluyoruz birçok konuda. :A Ne zaman senle ayrı düştük ki öğretmenim. :A

Teşekkürler ablacım, maalesef sert olsa dert sakin geçse ayrı dert. Ne yapayım ben yani. :F

sen olmadığın için ben varım diyorum işte :A

Farkındayım saçma oldu :A
DarkLeqenD Harikalar Diyarında Pamuk Prensesin Yolu 2. :A

Zaten hep hemfikir oluyoruz birçok konuda. :A Ne zaman senle ayrı düştük ki öğretmenim. :A

Teşekkürler ablacım, maalesef sert olsa dert sakin geçse ayrı dert. Ne yapayım ben yani. :F

DarkLeqenD Harikalar Diyarında Pamuk Prensesin Yolu 2. :A
Bu neydi şimdi ? :A