TVen Fav10 İtirafları 43.Bölüm

burdaki herkes sanal canim 😉 hakkimda önemli kisimlari acikladim zaten. ben burda sohbet ederken yas 16 yada 34 bakmam. benle sohbet eden herkesle sohbet ederim. insanlarin fikirlerinin dusuncelerinin yasla alakasi önemi yoktur. ben 8 yasindaki bir cocukla 8 yasinda olmayida bilirim meslegim geregi 😉

düşüncendir saygı duyarım ama genelleme yapma ben sanal biri değilim asla sanal olarak davranmadım davranmamda tabii herşeyi anlatmıyoruz ama sanal olduğumuz anlamına gelmiyor bu en azından kendi adıma söylüyorum bence bu konuda yanlış düşünüyosun:D

Ben de anlamadım kıskanılıyor olabilir misin :A

:F:Fay benim neremi kıskanacaklar yaa

düşüncendir saygı duyarım ama genelleme yapma ben sanal biri değilim asla sanal olarak davranmadım davranmamda tabii herşeyi anlatmıyoruz ama sanal olduğumuz anlamına gelmiyor bu en azından kendi adıma söylüyorum bence bu konuda yanlış düşünüyosun:D

:F:Fay benim neremi kıskanacaklar yaa
Onu da kendin bul Cool Girl :A

Bu arada güldüm geçtim ama itiraf 11 yapan arkadaş şakadanda yapmış
olsa hiç hoş birşey değil yaptığı söylemeden geçemicem:D:D

Bu arada güldüm geçtim ama itiraf 11 yapan arkadaş şakadanda yapmış
olsa hiç hoş birşey değil yaptığı söylemeden geçemicem:D:D
yeter artik kiz. umursamadim imajini veriyon ama defalarca söylene söylene nekadar kafana taktigin belli! sanal lafini vurgulayayim. her söyleneni kafana takma. her söylenene aldanma😉

@DarkLeqenD bir kac itirafim daha olacakti gecenlerde @mrt-06 bu pazartesi yayinlanmayacagini söyledigi icin beklemeye aldim.
Yayınlayamayacağım için değil zaten 2 haftada bir yayınlıyorum. :D

Gerçekleri söyledim ve siz yüzünüze çarpılmasından rahatsız oldunuz :A evet evet biraz sonra da beni iftira atmak ile suçlayacaksınız :A
Ben diyorum ki 15'den fazla itiraf elimde var hatta bak @dosimosi ablamız üstte ne demiş? İtiraflarımı göndermedim demiş, neden? Ben ona kota doldu haftaya için gönder dedim yani elimde fazladan var birde bana gelecek itiraflar var. :A Bana çamur attığın belli oldu yani. :A

İtirafım yok, ve bölümüde hiç sevmedim. :D Yinede emeklerine sağlık kanaldaş. :bhr:

13.itiraf'ta ben daha foruma gelmeden önce xemrexxx'in şaka amaçlı takıldığını biliyordum bu itirafı yapan kişi hala öğrenememiş mi :A

yeter artik kiz. umursamadim imajini veriyon ama defalarca söylene söylene nekadar kafana taktigin belli! sanal lafini vurgulayayim. her söyleneni kafana takma. her söylenene aldanma😉

:F:F:Fvallahi takmadım kızz gülerek dedim taksam üzgün ifadesini yapıştırırdım

Yayınlayamayacağım için değil zaten 2 haftada bir yayınlıyorum. :D

Ben diyorum ki 15'den fazla itiraf elimde var hatta bak @dosimosi ablamız üstte ne demiş? İtiraflarımı göndermedim demiş, neden? Ben ona kota doldu haftaya için gönder dedim yani elimde fazladan var birde bana gelecek itiraflar var. :A Bana çamur attığın belli oldu yani. :A
Burada kimin lafına inanırlar sanıyorsun ? :A biz ki sultan sülüman bugüne kadar kimlerin başını kesmedik ki!

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan