suan yorumlar yagmur gibi yagiyor. hatlar karsiyor tam konsantreli cevap yazamiyorum5-6 işte nesi yanlış az önceki mesajın![]()
suan yorumlar yagmur gibi yagiyor. hatlar karsiyor tam konsantreli cevap yazamiyorum5-6 işte nesi yanlış az önceki mesajın![]()
Senin gibi 1 verme hainliğini yapmam en azından
İrem'e puanlarım hep iyi olur merak etme, bu görebileceğin en düşük puanlardan.![]()
Düşük vereceğini ön görüp böyle bir karar aldıkneyse ki bully kulumjuz verdiği bu oyla bizden aldığı oyu haketmiş oldu![]()
biz safiye sultanın taklidi doldu forum @mrt-06 @DarkLeqenD şimdi de bully .ss marka olmak zor kız @Çiğdem-Düşük vereceğini ön görüp böyle bir karar aldık![]()
Ben de sana iyi vermeyi isterdim ama diğer şarkılar da güzel olunca olmadı maalesef.@Bully idare eder, ama senden daha yüksek bekliyordum![]()
Biz sülümanız ve bizim taklidimiz olamaz.biz safiye sultanın taklidi doldu forum @mrt-06 @DarkLeqenD şimdi de bully .ss marka olmak zor kız @Çiğdem-![]()
Ozanı etiketlemeyeydin iyiydiİnanırmısın ikimizde @admin i etikledik![]()
biz safiye sultanın taklidi doldu forum @mrt-06 @DarkLeqenD şimdi de bully .ss marka olmak zor kız @Çiğdem-![]()
hahah aa geçenelrdede @Forumdash emre içine kaçmış gibi konusuyordu bazen tüm üyeleri sanki emre kontrool ediyor gibi hissediyorum yaa maymunlar cehennmigibi tövbe tövbeDüşük vereceğini ön görüp böyle bir karar aldık![]()
2000'li yıllardaki şarkılarını daha çok seviyorum Aynen Öyle, Resim, Yakar Geçerim, Arada Sırada falan.biz safiye sultanın taklidi doldu forum @mrt-06 @DarkLeqenD şimdi de bully .ss marka olmak zor kız @Çiğdem-![]()