DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,126
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
2.haftayla birlikte normale dönücek@Çiğdem- oylama 2 gün olsun.Çok sıkıldım.
hhaahah aa dur bismillah bir baksınlarda öyle bulurlarTüm yarışmacılara başarılar. @tolgab Arianayı nasıl buldun.:
@EFE UYSAL
Bugün günlerden No:309 Ariana'yı nasıl buldun
hhaahah aa dur bismillah bir baksınlarda öyle bulurlar
@EFE UYSAL yabancı seviyormuki ayollİpleri sıkı tutmak gerek. Bu isimlerden fikir almadım. Belki unutmuşlardır iknaya ihtiyaç vardır diye soruyorum.
@Tzira sen oy verecek misin.
Ariana Grande ye gözü kapalı 1 vermek caizdir arkadaşlar.
Lütfen sözlerine dikkat et. yarışmada söz sahibi sayılı kişilerdenim. ayağını kaydırmak 0,5 saniye mi bile almaz.@EFE UYSAL Rihanna hayranı ve Diamonds ile beni seçmişti. Ariana'nın sesinide sevecektir.
Ayni sekilde ben ve ekibimde Ferdicike 1 vermeyi uygun görüyoruz.
Lütfen sözlerine dikkat et. yarışmada söz sahibi sayılı kişilerdenim. ayağını kaydırmak 0,5 saniye mi bile almaz.
biz ki sultan sülüman kimleri dize getirdik. seni suya götürür fanta ile geri getiririz.@Mr.At hoşuna mı gitti düşmana gülmüşsün.
He canım he ondan. Senle ardımızda ki galaksi farkını düşünürsek 0.5 saniye olabilir ama biz o yarım saniyede 300 olay düşünüp 500 olay çözüyoruz.
neyin dedikodusunu yapacaksınki @Bully ile adam o kadar yönetimsel göreviyle kafayı bozmuşki dedikodu yaparken hızını alamayıp kendi kendine ban atıyor )
Siz bana kurban olun be, eski yönetime denk gelseydiniz sıvayı rüyanızda görürdünüz. destere iyi bilir gerçi, protesto amaçlı 1 yıl konulara mesaj yazmadı adam.Yok bee aslında özünde iyi çocuk. Beklemediğim yönlerimiz ortak çıktı yani. Şaşırtıcı nüanslar yakaladık. Tanısan sen de seversin.
o mandalina kafa yuvarlanıp gidicek inş yarışmadanHerkese basarilar oy kullanmadan önce mandalina yemeyi unutmayin
açın videoyu forumda öyle dolasın zevkli oluyor
Bu arada şarkı klip gerçekten çok hoşş @sokak sanati bir kaç defa izliyorum arka arkaya
hahahah hep senin yüzünden oluyor bunlar