Polat Şaşmaz
Favori Üye
Darbe sinema ve dizi olarak ekranlara gelcekKurtlar vadisi pusu bitti mi devam mı ?
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Darbe sinema ve dizi olarak ekranlara gelcekKurtlar vadisi pusu bitti mi devam mı ?
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KV darbe dizi devam olurmu kurt vadisi darbe ilk bölüm 2017 yılDarbe sinema ve dizi olarak ekranlara gelcek
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pusu Bitti darbe olarak devam edecek
harbi mi işte bu be bu bu bu en sevindiğim şey oldu şimdiye kadar. efsane geri dönüyor yazete.comYazete.com yayında...
Yavaş yavaş Kurtlar Vadisi Darbe hazırlıkları başlıyor...Yazete.com tekrar yayına başladı.Hayırlı Olsun!
ne olduysa ortak falan mı buldular çok masraflı diye kapatmışlardıharbi mi işte bu be bu bu bu en sevindiğim şey oldu şimdiye kadar. efsane geri dönüyor yazete.com
aga birazdan bakacam da kaynak nedir kesin mi yani aktif olacağıne olduysa ortak falan mı buldular çok masraflı diye kapatmışlardı
tıkla aga çalışıyor siteaga birazdan bakacam da kaynak nedir kesin mi yani aktif olacağı
tıkladım aga resmen faaliyette mi yani vay be o günleri çok özledim fragmanlar falan rekor kırıyodu yazetede süperditıkla aga çalışıyor site
Diyarbakır. Operasyonlardan dolayı neti arada sırada kesiyorlar.
Allah iyilik versin aga. Dediğin gibi şükür etmek en iyisi.
Yazete.com yayında...
Yavaş yavaş Kurtlar Vadisi Darbe hazırlıkları başlıyor...Yazete.com tekrar yayına başladı.Hayırlı Olsun!
hayretler içindeyim
Akit bizim yanımızdaydı, Reis Necati Şaşmaz'ı resepsiyona davet etmeyince onlar da ayak uydurdu düzene. Nihat Doğan itinin çağrıldığı resepsiyona Necati Şaşmaz'ın davet edilmemesi kafa karıştırıcı. Erdoğan yanlış yapmıştır. Şu an gözüken o.
Ben de aga. Şerefsiz şovmenlerin bu kadar forsu olduğunu bilmiyordum.hayretler içindeyim
haberdeki gibi şaşmaz a bir tavır takınıldıysa söz bitmiştir aklım almıyorBen de aga. Şerefsiz şovmenlerin bu kadar forsu olduğunu bilmiyordum.
O patent olayına sıcağı sıcağına açıklama yaparak anında kontra koyacaklardı. Tarihi bir hata yapıldı. Belki de Vadiyi tozlu raflara kaldıracak bir hata. Sosyal medyada linç girişimi varken, PanaFilm adeta vatan hainliğiyle suçlanırken çok sert bir açıklama ile ortalığı inleteceklerdi. Daha sonra Nihat Doğan gibi şerefsiz primcilerin bunu kullanacağını söylemiştim nitekim öyle de oldu. Birbiri ardına gelen yanlışlar olayı bu boyuta getirdi.haberdeki gibi şaşmaz a bir tavır takınıldıysa söz bitmiştir aklım almıyor
aga olacak iş değil akıl mantık almıyor eee hiç mi aklı selim yok çamur at izi kalsın böyle saçmalık olur mu bu olaydan sonra çok şeyin notunu verdim vadi bu memlekete faydalı olabilmek için milletin ufkunu açabilmek için elinden geleni yaptı şimdide bedel ödetiyorlarO patent olayına sıcağı sıcağına açıklama yaparak anında kontra koyacaklardı. Tarihi bir hata yapıldı. Belki de Vadiyi tozlu raflara kaldıracak bir hata. Sosyal medyada linç girişimi varken, PanaFilm adeta vatan hainliğiyle suçlanırken çok sert bir açıklama ile ortalığı inleteceklerdi. Daha sonra Nihat Doğan gibi şerefsiz primcilerin bunu kullanacağını söylemiştim nitekim öyle de oldu. Birbiri ardına gelen yanlışlar olayı bu boyuta getirdi.