Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

--2482334.Jpeg

Akit bizim yanımızdaydı, Reis Necati Şaşmaz'ı resepsiyona davet etmeyince onlar da ayak uydurdu düzene. Nihat Doğan itinin çağrıldığı resepsiyona Necati Şaşmaz'ın davet edilmemesi kafa karıştırıcı. Erdoğan yanlış yapmıştır. Şu an gözüken o.

haberdeki gibi şaşmaz a bir tavır takınıldıysa söz bitmiştir aklım almıyor
O patent olayına sıcağı sıcağına açıklama yaparak anında kontra koyacaklardı. Tarihi bir hata yapıldı. Belki de Vadiyi tozlu raflara kaldıracak bir hata. Sosyal medyada linç girişimi varken, PanaFilm adeta vatan hainliğiyle suçlanırken çok sert bir açıklama ile ortalığı inleteceklerdi. Daha sonra Nihat Doğan gibi şerefsiz primcilerin bunu kullanacağını söylemiştim nitekim öyle de oldu. Birbiri ardına gelen yanlışlar olayı bu boyuta getirdi.

O patent olayına sıcağı sıcağına açıklama yaparak anında kontra koyacaklardı. Tarihi bir hata yapıldı. Belki de Vadiyi tozlu raflara kaldıracak bir hata. Sosyal medyada linç girişimi varken, PanaFilm adeta vatan hainliğiyle suçlanırken çok sert bir açıklama ile ortalığı inleteceklerdi. Daha sonra Nihat Doğan gibi şerefsiz primcilerin bunu kullanacağını söylemiştim nitekim öyle de oldu. Birbiri ardına gelen yanlışlar olayı bu boyuta getirdi.
aga olacak iş değil akıl mantık almıyor eee hiç mi aklı selim yok çamur at izi kalsın böyle saçmalık olur mu bu olaydan sonra çok şeyin notunu verdim vadi bu memlekete faydalı olabilmek için milletin ufkunu açabilmek için elinden geleni yaptı şimdide bedel ödetiyorlar

1-29 ekim cumhuriyet resepsiyonuna @NecatiSasmaz, syn Cumhurbaskanligimiz @tcbestepe tarafindan cumhuriyet resepsiyonuna davet edilmistir.

@Doğu @papuleoo @takas @Polat Şaşmaz

2-syn @NecatiSasmaz ortagi oldugu @Novawood_AS nin kazanmis oldugu European Property Awards ödülünü almak ve
3- @panafilm in sinema ve dizi projeleriyle ilgili gorusmelerde bulunmak uzere Ingiltere'de oldugundan dolayi

4-Syn Cumhurbaskanimizin @tcbestepe verdigi 29 Ekim resepsiyonuna katilamamistir

5- Bazi internet sitelerinde yer alan haberler tamamen uydurma,yalan ve iftiradan ibaret olup, kötü niyetlidir

6-Siz saygideger @NecatiSasmaz sevenlerinin bu kotu maksatli haberlere itibar etmeyeceginizi biliyor ve hepinize saygilarimi sunuyorum

Son düzenleme: