Polat Şaşmaz
Favori Üye
yıllar sonra usta aralıksız 4-5 ay dinlenme fırsatı buldu haa şu süreçten sonra ne kadar dinlendi bilmiyoz ama normaldirUsta göbek yapmış
Vallaha ben olsam stresten 5-10 kilo verirdim. Çok sabırlı adammış vesselamyıllar sonra usta aralıksız 4-5 ay dinlenme fırsatı buldu haa şu süreçten sonra ne kadar dinlendi bilmiyoz ama normaldir
bazı bünyelerde sıkıntıdan kendini yemeğe verirVallaha ben olsam stresten 5-10 kilo verirdim. Çok sabırlı adammış vesselam
Aga ustanın sağındaki adamın ismini biliyor musun?
yok aga kim ki ?Aga ustanın sağındaki adamın ismini biliyor musun?
Bizim bir abi vardı ona benzettim.yok aga kim ki ?
tanıtım çıksında sonuçta çekimlerin başlamadığını zaten biliyoruz360 öyle dedigine göre çıkar boşa konuşmamıstır diye umuyorum ama Necati abi o durumda gözükmüyor genelde sezon baslarında saçları keserdi
aynen aga olacak gibi değil açtım izliyorum bölümde güzel coşalım biraz360 da vadiye geçtim hiç yoktan biraz özlem gideriyoz vadisizliğe bünye alışamayacak gibi
Hep meçhul o yüzden bir tanıtım görsek hic hareket yok o yüzden inanasım gelmiyoraynen aga olacak gibi değil açtım izliyorum bölümde güzel coşalım biraz
o değilde ocakta vizyonda olacak deniliyor ne bir hareket var ne bir oyuncu transferi nasıl olcak bilmiyorum. dizide oyuncu kalmadı tonla adam almaları lazım hiç haber göremedik tanıtım nasıl olacak büyük merak konusu
Anlasılan Yusuf barzosu bu sezon devam edecek uzun bir süre Ayrılmıyor Necati abiden