bizde izledik hala izlemekteyiz senin çok daha efektif olman lazım köreltme kendiniBurdayız aga Basket maçını izledik geldik
Merak etme aga şu an uyuyan hücre konumundayım Herhangi bir kaosta eski formuma dönerimbizde izledik hala izlemekteyiz senin çok daha efektif olman lazım köreltme kendini
güzel laf herşeyi kılıfa uyduruyon ama yememMerak etme aga şu an uyuyan hücre konumundayım Herhangi bir kaosta eski formuma dönerim
Biraz köreldiğim doğrudur Gönül meseleleri beni yıprattı ama provakatörlüğüm tek bir kaosa bakar Şu fragman yayınlansın da kendime gelirim siz idare edingüzel laf herşeyi kılıfa uyduruyon ama yemem
yorma be kendini aga değmez yıpratma kendiniBiraz köreldiğim doğrudur Gönül meseleleri beni yıprattı ama provakatörlüğüm tek bir kaosa bakar Şu fragman yayınlansın da kendime gelirim siz idare edin
Değmez ama deldi geçti be aga.yorma be kendini aga değmez yıpratma kendini
olan oldu aga sen yarayı deşme ki o yara kapansınDeğmez ama deldi geçti be aga.
Yara kanser oldu çoktan Sende durumlar nedir var mı çitilediğin uzun saçlıolan oldu aga sen yarayı deşme ki o yara kapansın
yok aga tam takır kuru bakır öyle melul melul gidip geliyoz yanlış anlaşılmasın bi şikayetimizde yokYara kanser oldu çoktan Sende durumlar nedir var mı çitilediğin uzun saçlı
Aman aman dertsizken dert sahibi olma Atalarımızın ''Bekarlık sultanlıktır'' sözünü ilke edinmiş, tek tabanca olarak kalmak yeğdir.yok aga tam takır kuru bakır öyle melul melul gidip geliyoz yanlış anlaşılmasın bi şikayetimizde yok
en az 3 yıl daha böyle devam tabi nasip işleri kesin konuşmamak lazımAman aman dertsizken dert sahibi olma Atalarımızın ''Bekarlık sultanlıktır'' sözünü ilke edinmiş, tek tabanca olarak kalmak yeğdir.
adammmmmmmmmyok aga tam takır kuru bakır öyle melul melul gidip geliyoz yanlış anlaşılmasın bi şikayetimizde yok
Nasip işleri aga aynen. Kalfalık dönemini atlattım ben inşallah ustalık döneminde takacaklar, yüzüğüen az 3 yıl daha böyle devam tabi nasip işleri kesin konuşmamak lazım
aman vesikalı yarim moduna girmedeNasip işleri aga aynen. Kalfalık dönemini atlattım ben inşallah ustalık döneminde takacaklar, yüzüğü
iyi seyirler
00:00 da pusu başlıyor son 10 saniye
aga niye böyle yaptılar 00.00 nedir00:00 da pusu başlıyor son 10 saniye
ben de çözemedimaga niye böyle yaptılar 00.00 nedir