DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,135
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
[emoji2] dört yıl önce kuponlara tövbe ettim [emoji2] Allah bir daha düşürmesin.
Öyle büyük konuşma ya , ikimiz yeni bi başlangıç yapabiliriz[emoji2] dört yıl önce kuponlara tövbe ettim [emoji2] Allah bir daha düşürmesin.
@takas | 10 |
@papuleoo | 9 |
@Bully | 7 |
@sürgünüm | 7 |
yarın gör sen beni inşİkinci gün sonuçlarıyla güncellendi puan durumu.
Üst sıraları da her gün paylaşalım ki zirve kimlerin eline geçti görebilelim.
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @Tolstoyevski @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MayısKralı @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz
@takas 10 @papuleoo 9 @Bully 7 @sürgünüm 7
Şimdi bakınca alfabetik sıraya göre torpil geçmişim sana, normalde sonuncu sıradasın. Onu en kısa zamanda düzelteceğim.En azından sonunculukta tek değilim.![]()
Daha yeni başladık zaten. Kısa sürede yükseleceğine inancım sonsuz?İddialı bir giriş yapacağımı düşünüyorum, direk 1. sıraya yazabilirsin beni @sürgünüm![]()
Aynen gördüm, pek bir şey kaybetmemişim.Daha yeni başladık zaten. Kısa sürede yükseleceğine inancım sonsuz?
Bu arada hoşgeldiniz.
En azından sonunculukta tek değilim.![]()
@takas | 16 |
@papuleoo | 15 |
@sürgünüm | 15 |
@Çiğdem- | 14 |
@ABAY_06 | 13 |
@Çiğdem- rezil etti bizi.ssÜçüncü gün sonuçlarıyla güncellendi puan durumu.
İlk beş şöyle:
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @Tolstoyevski @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MayısKralı @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @BesaleT @gizem ak @Yiğitt @-KADİR- @emree-29
@takas 16 @papuleoo 15 @sürgünüm 15 @Çiğdem- 14 @ABAY_06 13
ayy bizim türk erkekleri top oynamayı bile beceremiyorlar zaten birşeyden ansalar nerde
![]()
![]()
1-0 hırvatistan kazanır diyelim bakalım![]()
herkes 2-0 almanya demiş bende çoğunluğa uyucam bu sefer tutar belki
almanya 2-0 yener diyelim bakalım orasıda yarı türkiye sayılır artık![]()