İşte 'Yıldızlar Yarışıyor All-Star' Kadrosu!

İşte tam bir mühendis kafası :A Bizim evde de bir mühendis var ve ben bundan rahatsızım. Her şeyiniz hesap kitap be kardeşim yeter :A
Ölçüp biçmesek binaların ne hale geldiğini yaşadık geçmişte. :A Artık bu durumlara gelmemek için hesap kitap şart. :A :A

İşte tam bir mühendis kafası :A Bizim evde de bir mühendis var ve ben bundan rahatsızım. Her şeyiniz hesap kitap be kardeşim yeter :A
hiç sevmiyorum mühendisleri çok inekler gerçi çalışıcaz diyip -2. kata gidiyorlar tüm gece gıybet korişler nöroyu geçiyorlar .ss

ooo kız @Çiğdem- , @Harunnn60 az önce yağmuru foruma çağırdığını söyledi ay gelsin de bir düello yapın gerçi kazanan destereyi alacak ödül pek foktan bişi gibi duruyor ama olsun kız kavgası izlemek zevkli oluyor:A @Doğu @MEnes

hiç sevmiyorum mühendisleri çok inekler gerçi çalışıcaz diyip -2. kata gidiyorlar tüm gece gıybet korişler nöroyu geçiyorlar .ss

ooo kız @Çiğdem- , @Harunnn60 az önce yağmuru foruma çağırdığını söyledi ay gelsin de bir düello yapın gerçi kazanan destereyi alacak ödül pek foktan bişi gibi duruyor ama olsun kız kavgası izlemek zevkli oluyor:A @Doğu @MEnes
hahah ben o çamurda boğucam onu az kaldı :F:F:F

ayrıca hiç çağırma bence çünkü benim olduğum forumda başka kıza yan gözle bakamaz @destere yanı forumda barınamaz :F:F:F

@Çiğdem-'i sinirlenirken görmek isterim zevkli olur :A Zaten kız kavgasına da bayılırım ara sıra canım sıkıldığında youtubedan açıp izlerim kız kavgalarını :A

Ne ineği be sen benim nasıl yaşadığımı görsen şaşardın, benden rahatı mezarda. :A Her mühendisi bir tutmayın. :A

Çok çekişmeli olacak çok sabırsızlıkla bekliyorum :)

Oha jüri olmuşum :) daha önce konuya girmiştim ama jüri olduğumu yeni görüyorum :) saol @MayısKıralı boşluklarımda oy göndermeye çalışcam :bhr: