Benim Albümüm / 1.Hafta Oylaması Başladı

racap sürelerinide özelden bildirirseniz sevinirim :bhr:
şimdiden hazırlıyorum şarkının racabını oyüzden @Bully ben hızlı sunucuyum:A

@destere ayol zaten bu 4.açıklanan şarkı sonuncusun demişsin @Bully a :A

bekliyoruz @EFE UYSAL burda şampiyonluk olucakmı bakalım 😉😉😉

işte o yüzden @EFE UYSAL a diyorum sakın sende videonu yayınlayıp tarkanı dördün dışına itme :) halihazırda güzel yer kapmış tarkan şimdi her yayınlanan klipten sonra bir basamak aşağı düşecek tarkoş ? peki @Bully nin suçu ne bu kadar üstüne gidiyorsunuz :)) yeter bu kadar video bu hafta için :)

işte o yüzden @EFE UYSAL a diyorum sakın sende videonu yayınlayıp tarkanı dördün dışına itme :) halihazırda güzel yer kapmış tarkan şimdi her yayınlanan klipten sonra bir basamak aşağı düşecek tarkoş ? peki @Bully nin suçu ne bu kadar üstüne gidiyorsunuz :)) yeter bu kadar video bu hafta için :)
şarkı huzur veriyor ama racaptan dinle için huzur dolucak :F:F:F

racap süresi isteyen 60 isteyen 90 saniye 1.haftadan itibaren kullanabilicekler 🙂
ayy şimdi bakalım şarkı ve racap süresini bildirenler @vadikızı @mrt-06 @Bully @EnveR
@MayısKralı @Tolstoyevski gönderdiler @OzaN şarkısını açıkladı ama racap süresi bildirmesi bekleniyor süre dolduğunda bildirmemiş olursa ben seçerim :F:F:F

şarkı ve racap süresini bildirmeyenler @GunesinOglu @yigit_00 @EFE UYSAL @Billy Kane @xemrexxx @Harunnn60 @Ahmad son şarkı gönderme tarihi tekrar hatırlatalım pazar akşamı 19:00 :Z:Z:Z

şimdiden elenme korkusu sardı seni dimi :)

tarkandan daha iyi olduğu kesin :)
Beni değil de strateji hatası yapanları ilerde korku salacağı kesin, ilk haftadan en iyi şarkılarını kullanmak ilerde büyük sıkıntı yaşatacaktır onlara. :A Ben çok gördüm bu durumları, rahatım o yüzden sıkıntı yok. :)

arkadaşlar yeni gelişmeler oldu @Ahmad yarışmadan çekilmek zorunda kaldı @MayısKralı arkadaşımızda albüm değiştirmek istedi sılanın konuşmadığımız şeyler var albümüyle @denizz19 yarışmaya dahil oldu @MayısKralı isemabel matizin son albümü gök nerede ile devam edecek Born to die albümü çekildi yerine gök nerede albümü geldi. sıla ile başarı yakalayan deniz albümüyle başarı yakalayabilicekmi bakalım pazar akşamı 19:00 dan sonra oylama başlayacak bir aksilik olmazsa 🙂🙂🙂
220px-G%C3%B6k_Nerede.jpg

@denizz19 @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Tolstoyevski @EFE UYSAL @OzaN @yigit_00 @Billy Kane @GunesinOglu @MayısKralı @vadikızı @xemrexxx @EnveR
@destere @Tzira @Doğu @DarkLeqenD @Felon @Yiğitt @sokak sanati @tolgab @Castei
@Maskeli Fedai @turkuazz @S.G.A.T. @Aserat @Titanium @Forumdash @eskici