Benim Albümüm / 1.Hafta Oylaması Başladı

aaa evet çok değişik bir klip gerçekten bence iddalı bir şarkı gibi ama arkadaşlara bildirim gitmemiş sanırım bana gelmemiş çünkü etiket yapayım oyüzden🙂
bu arada racap süresi bildiren mayıskralı ve tolstoyewski arkadaşlara 2-3 saniye ekleyip son cümleleri racapta yarım kalmasın diye yaptım bu durumda olan diğer arkadaşlarında racap süresi yetmez son sözler yarım kalırsa onlarıda tamamalyıp fazla süreyle halledicem
ve @denizz19 @ABAY_06 @eskici @batuhankaralar juri olmak isteyen olursa aranızdan sevinirim :bhr:
@Bully @OzaN @yigit_00 @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @Ahmad @GunesinOglu @vadikızı @Billy Kane @EnveR @MayısKralı @EFE UYSAL @Doğu @Tzira @destere
@DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @turkuazz @S.G.A.T. @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @Titanium @Forumdash
Herkes iddialı geliyor ilk haftadan, bu şarkıyı da beklemiyordum. :A

Yarışmanın ilk haftasındaki şarkımız, sözü ve müziği Nazan Öncel'e ait olan çok hoş, insana huzur veren bir şarkı. Umarım beğenirsiniz. :) Şarkımızın ismi "Her Nerdeysen" :)

@OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @mrt-06 @denizz19 @Billy Kane @MayısKralı @Harunnn60 @xemrexxx @GunesinOglu @EFE UYSAL @vadikızı @EnveR @destere @Doğu @Tzira @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Berkan Tazegül @MEnes @soo

Yarışmanın ilk haftasındaki şarkımız, sözü ve müziği Nazan Öncel'e ait olan çok hoş, insana huzur veren bir şarkı. Umarım beğenirsiniz. :) Şarkımızın ismi "Her Nerdeysen" :)

@OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @mrt-06 @Ahmad @Billy Kane @MayısKralı @Harunnn60 @xemrexxx @GunesinOglu @EFE UYSAL @vadikızı @EnveR @destere @Doğu @Tzira @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @Titanium @Forumdash
racap süresinide bir zahmet özelden bildir şimdi @Bully çıkıcam :F

@OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @mrt-06 @Ahmad @Billy Kane @MayısKralı @Harunnn60 @xemrexxx @GunesinOglu @EFE UYSAL @vadikızı @EnveR @destere @Doğu @Tzira @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @Titanium @Forumdash

şarkı harika @Bully :) şu ana kadar bu yarışmada yayınlanan videolar arasında ilk üçe olmasada ilk dörde rahatlıkla girer :))