EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,769
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Ilk haftaki şarkımız sevenlere gelsin
racap sürelerinide özelden bildirirseniz sevinirimIlk haftaki şarkımız sevenlere gelsin
@destere ayol zaten bu 4.açıklanan şarkı sonuncusun demişsin @Bully a
bekliyoruz @EFE UYSAL burda şampiyonluk olucakmı bakalım 😉😉😉
şarkı huzur veriyor ama racaptan dinle için huzur dolucakişte o yüzden @EFE UYSAL a diyorum sakın sende videonu yayınlayıp tarkanı dördün dışına itme halihazırda güzel yer kapmış tarkan şimdi her yayınlanan klipten sonra bir basamak aşağı düşecek tarkoş ? peki @Bully nin suçu ne bu kadar üstüne gidiyorsunuz ) yeter bu kadar video bu hafta için
Atıyorum şimdi çatlama.racap sürelerinide özelden bildirirseniz sevinirim
şimdiden hazırlıyorum şarkının racabını oyüzden @Bully ben hızlı sunucuyum
Kaç dakikaydı?racap sürelerinide özelden bildirirseniz sevinirim
şimdiden hazırlıyorum şarkının racabını oyüzden @Bully ben hızlı sunucuyum
60 saniye yada 90 saniye nasıl tercih yaparsanızKaç dakikaydı?
evet evet huzurevinde çalmak lazım bu şarkıyı yaşlı teyzelerimizin dedelerimizin romatizmalarının sızısı diner )şarkı huzur veriyor ama racaptan dinle için huzur dolucak
İlk şarkım uyan şarkısı çok düşündüm umarım seversiniz bu şarkıyı
@OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @mrt-06 @Ahmad @Billy Kane @MayısKralı @Harunnn60 @xemrexxx @GunesinOglu @EFE UYSAL @Bully @destere @Doğu @Tzira @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @Titanium @Forumdash
deniz seki ile pek aram yok ama şarkı fena sayılmaz @vadikızı
şimdiden elenme korkusu sardı seni dimiHerkes iddialı geliyor ilk haftadan, bu şarkıyı da beklemiyordum.
tarkandan daha iyi olduğu kesinSağolasın ben severim onun şarkılarını bakalım oylamada ne kadar oy olacam
şimdiden elenme korkusu sardı seni dimi
tarkandan daha iyi olduğu kesin
Beni değil de strateji hatası yapanları ilerde korku salacağı kesin, ilk haftadan en iyi şarkılarını kullanmak ilerde büyük sıkıntı yaşatacaktır onlara. Ben çok gördüm bu durumları, rahatım o yüzden sıkıntı yok.şimdiden elenme korkusu sardı seni dimi
tarkandan daha iyi olduğu kesin
Ulan birsuru sarki var kura yapcam artik60 saniye yada 90 saniye nasıl tercih yaparsanız
düşükten başla cnmUlan birsuru sarki var kura yapcam artik
6 cok iyi sarki var digerleri iyi bakacam gecedüşükten başla cnm