"İntikam" Tanıtım Fragmanları

bilmiyorum. ama burda santçılara hakaret etme serbest değilse kime denirse dersin arkasıyla yeteneğini sergileyenlerden agır hakarete girer. sanırım modoretörler burayı okumuyorlar . yoksa berenin bacaklarına bir laf etti bende bunu söylerim savunması pek savunma gibi durmuyor

senin mesajları şikayet etmekle işin olmazdı bildiğim kadarıyla huyunda değişmiş beyazsoy :))

ama sayın yetkili arkadaşların karpuzla eriği ayıracak kadar yetenek sahibi olduğunu biliyorum o açıdan boşa çaba sarfediyorsun ..:)

sanatçılar hepsi sanatçı olsaydı dediğin doğru olabilirdi bazıları sanatçı dır bazıları çakma sanatçıdır lafımız her zaman çakma olanlara

burda laf polatada gitti mesela takas bile rahatsız değil :))

senin mesajları şikayet etmekle işin olmazdı bildiğim kadarıyla huyunda değişmiş beyazsoy :))

ama sayın yetkili arkadaşların karpuzla eriği ayıracak kadar yetenek sahibi olduğunu biliyorum o açıdan boşa çaba sarfediyorsun ..:)

sanatçılar hepsi sanatçı olsaydı dediğin doğru olabilirdi bazıları sanatçı dır bazıları çakma sanatçıdır lafımız her zaman çakma olanlara

beyazsoy rahatsızsa bende rahatsızım o kadar

- - - Ekleme - - -

sayfa 32 ye gelince mesajlar düzeldi farkındamısın 31 de polatın bacaklarından bahsediyordunuz :))

xemre polatın bacaklara göz dikmiş napalım :d

Anti berenci programı işe yaradı gibi.(b)
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (3 kayıtlı ve 4 misafir)

kayıtlı üyelere bak kayıtsız üyeler kayıtsız ekonomiye benzer:)

- - - Ekleme - - -

takas rahatsız değil dedin ya rahatsızım işte o konuyla alakalı :D

anladım sendede uyku belirtisi var uyu yarın mişmiş toplarsın kendine gelirsin :)

Takas aga yarın 12 de mi gelecen okuldan.Bir ara öyle gelmiştin

- - - Ekleme - - -

12 olmaz ama olursa yuhhhhhhhhhhhhhhhh

- - - Ekleme - - -

12 derken gece 12

yok aga değişiyo yarın normal şartlar akşam 6 gibi ama ders yapmıyolar pek vize sonrası erken gelirim yüksek ihtimal :D

vallahi berene korkak mı ne dedim ceza yedim o hakaret bunun yanında bebek kalır :)))))

berene korkak dedin ve ceza yedin o cezayı çıkar ben kendi kendimi şikayet edeceğim berene korkak dememişsindir sen farklı bişey söylemişsindir geç bunları :))

oha ne gecesi lan o kadar da değil :D o gün başka şeyler oldu :D

küfürleri ve agır hakaretleri şikayet ederim.

çd beyazsoy darksaal iyi geceler :D
destere xem re size de :d

iyi uk geeceler