"İntikam" Tanıtım Fragmanları

polat orasını burasını açmıyo merak etmeyin istesen de tercih edemezsin :D

takas konuya polatı nasıl dahil etmeyi başardın yetenek işi bu :))

polatın konuyla alakası yoktu ama sen yine polatı kötü yola sürüklüyorsun polat bacaklarını açıyorsa esad a açsın belki işe yararda canını kurtarır :))

polatın bacakalrdansa bereninkleri tercih ederim :D

takas konuya polatı nasıl dahil etmeyi başardın yetenek işi bu :))

polatın konuyla alakası yoktu ama sen yine polatı kötü yola sürüklüyorsun polat bacaklarını açıyorsa esad a açsın belki işe yararda canını kurtarır :))

yav bi önceki mesajları oku hele sonra cevap yaz vay arkadaş nedir bu başıma gelenler dağlar başıma :d toprak başıma :d

yav bi önceki mesajları oku hele sonra cevap yaz vay arkadaş nedir bu başıma gelenler dağlar başıma :d toprak başıma :d

tamam anladım anladım emre bulaştırmış polatın bacak şovunu konuya :))

sayfa 31 e gelince mesajlarda bir tuhaflaştı :))))

bilmiyorum. ama burda santçılara hakaret etme serbest değilse kime denirse dersin arkasıyla yeteneğini sergileyenlerden agır hakarete girer. sanırım modoretörler burayı okumuyorlar . yoksa berenin bacaklarına bir laf etti bende bunu söylerim savunması pek savunma gibi durmuyor

Yakında capslock gelir Beren geçecek falan der bababababababa sonra Ocakta görür Vadinin nasıl ezdiğini parçaladığını bereni:D

harbiden capslock gelse iyi olurdu iyi hatırlattınız :))

berenin şovunu eminim sizde bekliyorsunuz vadi uzun zaman sonra sizide bunalttı :))

bekleyin kaliteli dizi görün kendinize:)

Sabah ne güzel Anti berenci programı yüklemiştim.Şimdi gene virüs bulaşmış konuya:(
yasak.jpg

capslock mu kaldı yav unuttum ben onu nasıl biriydi unutmuşum :d suskun gitti yakup reyiz gitti güzel :D hak yerini buluyo

bilmiyorum. ama burda santçılara hakaret etme serbest değilse kime denirse dersin arkasıyla yeteneğini sergileyenlerden agır hakarete girer. sanırım modoretörler burayı okumuyorlar . yoksa berenin bacaklarına bir laf etti bende bunu söylerim savunması pek savunma gibi durmuyor

her hakarete ceza verilseydi forumda üye kalmazdı

çd beyazsoy darksaal iyi geceler :D
destere xem re size de :d