1 Aralık 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

RevaNın dediği doğru :) Zaten Ystyi aileler izliyor. Onlarda tamamen programa kitlenip kalmıyorlar, arada laflıyorlar, çay içiyorlar :) (Bbeb de böyle) Yani bölüm iyi ya da kötü olsun tv açık kalıyor :)
Not: Kendimi @beyazsoy gibi hissettim :D
Yok yok hissetme. Eğer öyle olsaydı...

1. Her olaya agresif bakardın
2. Bana katılmazdın :D

RevaNın dediği doğru :) Zaten Ystyi aileler izliyor. Onlarda tamamen programa kitlenip kalmıyorlar, arada laflıyorlar, çay içiyorlar :) (Bbeb de böyle) Yani bölüm iyi ya da kötü olsun tv açık kalıyor :)
Not: Kendimi @beyazsoy gibi hissettim :D

televizyon tam da dediğin gibi izlenir . kimse televizyona ders gibi bakmaz . canı sıkılır sohbet canı sıkılır çay icer, zaping yapar

not: senınde bir gün doğru yolu bulacagıni biliyordum :)))))

[TD="align: center"]7[/TD]
[TD="align: center"]LALE DEVRI ASK[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]01/12/2012[/TD]
[TD="align: center"]23:59:28[/TD]
[TD="align: center"]00:18:57[/TD]
[TD="align: center"]4,08[/TD]
[TD="align: center"]14,94[/TD]

[TD="align: center"]8[/TD]
[TD="align: center"]LALE DEVRI ASK[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]01/12/2012[/TD]
[TD="align: center"]23:59:28[/TD]
[TD="align: center"]00:18:57[/TD]
[TD="align: center"]3,61[/TD]
[TD="align: center"]14,18 [/TD]
bunlar şimdi öpüşme sahnesinin olduğu bölüm mü oluyo baya iyi reyting almış

lale devri bitti sonra çınar ve toprağın öpüştüğü bölüm tekrar yayınlandı bu o kısım herhalde

televizyon tam da dediğin gibi izlenir . kimse televizyona ders gibi bakmaz . canı sıkılır sohbet canı sıkılır çay icer, zaping yapar

not: senınde bir gün doğru yolu bulacagıni biliyordum :)))))
:)
Ama bunlar diziler için geçerli değil bence. Yarışmada yarışmacıya göre değişir durum. Ama dizilerde öyle değil bence :)

Hey Allahım artık diziler sahnelere de bölünüyor. Liste kirliliği artıyor. Bundan sonra diğer dizileri de parça-parça görürsek şaşırmayın. Hep Acun`un başının altından çıktı bu bölme olayları. Şu an o modaya uymayan bir tek Kanal D var.

Hey Allahım artık diziler sahnelere de bölünüyor. Liste kirliliği artıyor. Bundan sonra diğer dizileri de parça-parça görürsek şaşırmayın. Hep Acun`un başının altından çıktı bu bölme olayları. Şu an o modaya uymayan bir tek Kanal D var.
lale devri bölmemiş dizinin son sahnesi yayınlandı bitti sonra uzun süre reklam verildi dizinin son 5 dakikası tekrar gösterildi

:)
Ama bunlar diziler için geçerli değil bence. Yarışmada yarışmacıya göre değişir durum. Ama dizilerde öyle değil bence :)

yarışmalarda konsantrasyon daha düşük tabi. zaten reklam reytınglerıne bakman yeterli. show programlarin reytingi reklamda yarı yarıya düşer diziler bu oran %20 cıvarıdır ..

Acun her dizide olduğu gibi 2ye bölüyor. Evet belki biraz hile yapıyor ama bu liste kirliliğine yol açmıyor. Acunun daha yüksek çıkmasını sağlıyor. :)
Not: Böyle konuşunca sanki Acun şike yapıyor gibi görünyor. Sonuçta 2 saat boyunca 10 reyting kadar izlenmiş Acun :)

lale devri bölmemiş dizinin son sahnesi yayınlandı bitti sonra uzun süre reklam verildi dizinin son 5 dakikası tekrar gösterildi

Kapanış jeneriğinden önce yayınlanmış tekrar sahnesi, her dizi son sahneyi biraz geri sarar zaten...

Yani tam olarak bölmüş...

Acun her dizide olduğu gibi 2ye bölüyor. Evet belki biraz hile yapıyor ama bu liste kirliliğine yol açmıyor. Acunun daha yüksek çıkmasını sağlıyor. :)
Not: Böyle konuşunca sanki Acun şike yapıyor gibi görünyor. Sonuçta 2 saat boyunca 10 reyting kadar izlenmiş Acun :)

Şike yapıyor zaten, eğer bölmeseydi iki parçası da(özet-yeni bölüm) daha düşük görünecekti...

Biz programların bölünmesine alışık değiliz. Bu modayı Acun yarattı tabii ki. Programlar hiçbir zaman bölünmedi. Evet, tam da söylediğin gibi bölmesi o kadar önemli değil, sonuçta alışık olmasak da programların özet diye bölenmesi de oldukça normal. Yanlış olan saatinin yanlış bölünmesi :)

Hele Büyük Risk programını söylemiyorum bile son 4 dk`sını bölüyor.

Acun Show`da olurken Show bütün sabah kuşağı programlarını da başlıyor diye bölüyordu, şimdi aynı modaya Star uydu

yine kanal d sevinciligi yapıyon . atv de hiç bir program bolunmuyor (haberler dışında)
kanal 7 ve stv de de raslamadım

bu işin piri star ve show ve fox

mahoni seni mantıklı yorumlar yapmaya davet ediyorum. :)

YST'nin eleştirilmesi çok doğal, bölme işine vs. katılmıyorsan taraf tutmuş olursun açıkçası, bölmelere sempatik bakılamaz...

Şike yapıyor zaten, eğer bölmeseydi iki parçası da(özet-yeni bölüm) daha düşük görünecekti...

Diziler bile özet-yeni bölüm şeklinde ayırıyor. Acun 3 saati aşan bir program yapıyor ve bölmesi yanlış deniliyor. Bbeb neden bölünmüyor demeyin bence. Bbeb de özet versin bakalım bölüyor mu bölmüyor mu görelim hep birlikte :)
Abde ve Totalde hiç bölünmemiş olsa bile Bbebyi geçmişti bugün :) (Abden eminim geçtine ama Totalde de geçtiğini tahmin ediyorum)
Acun bunları görse de bana maaş bağlatsa :D