1 Aralık 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Hem o var hem de bir programa üç gününü bağlamak yokluğunda çok sıkıntı çekmek demektir. Show bunu düzenli olarak yapıyor. Bir program bulup onun üzerine yapıyor tüm planları. Sonra o program düşüşe geçince veya elden çıkınca yokları oynuyor. :)

Var Mısın Yok Musun, Yemekteyiz ve yakında Yaparım Bilirsin örneğinde olacağı gibi. :)

Ne kadar çok farklı yapımla başarı sağlarsan o kadar iyi. :)

Haklısın :) Arka Sokaklar Cuma PT2'de gayet iyi gider bence. Monk Cuma olursa A/B'de zirvede olabilir, diğer bir ihtimal ise Arka Sokakların PT2'de yayınlanmasına bakmayarak totalde zirveyi alabileceği. Bence Kanal D Ocakta boyle yapsin

Haklısın :) Arka Sokaklar Cuma PT2'de gayet iyi gider bence. Monk Cuma olursa A/B'de zirvede olabilir, diğer bir ihtimal ise Arka Sokakların PT2'de yayınlanmasına bakmayarak totalde zirveyi alabileceği. Bence Kanal D Ocakta boyle yapsin

fanatıklık yapmayan revan ıbretlık :)))

Bana fanatik diyebilecek en son kişi sensin kreys.

Ben Kanal D'de siyah ekran olsa bile seyretmiyorum senin gibi. Benim Kanal D'de izlediğim tek dizi var şu an o da Yalan Dünya

Neden diye sorarsan vaktim yok pek izlemeye. Başarılı olanı övünce hemen fanatik oluyorsun

Hergün üşenmeden Starın yapımları nerede yüksek çıkmışsa onu koyuyorsun, altta bir de reklamını yapıyorsun.
A/B yüksek çıkınca önemli olan A/B diyorsun
Total yüksek çıkınca halkın çoğu izliyor diyorsun

Pes!

Son düzenleme:
Şefkat Tepe iyi bir çıkış yakaladı gerçekten iki haftadır. :)
müthiş gidiyo aksiyon tavan
YST'de yetenekler gerçekten çok azaldı, program jüri kavgası üzerinden yürüyor biraz, 2. tura geçilsin artık...
yst seneye devam ederse işi zor
Şefkat Tepe'de ciddi düşüş yok, belli ki blok reklam vardı bu dilimde, gerçi dizi birazdan biter artık...

Acun eğlendirmeden zirvede yer alıyor ya, helal olsun diyorum, bence hem BBEB, hem de YST boşluktan izlenen programlar...
ne blok reklamı 20 dk da bir reklam alıyo sizin o kanal d deki bbeb den 5 kat fazla reklam alıyo herkese blok deme kanal d yapar o işi :d
BBEB beklentilerimin üstünde, bir iddiamı daha kaybedeceğim galiba. :D

Bu arada köpük şov sonraki dilimde olacak...
sen hangi iddaayı kazandın ki endgame bi gün vadi yükselcek dicen diye çok korkuyorum :d
Haftasonu heyecanlı işler tutuyor gibi, ya çok aksiyonlu olacaksın, ya da çok eğlendireceksin...

ÖBGZ bile haftasonu tutmaz, zira ağır aksak yavaş bir dram, yavaşlık hafta sonu iş yapmıyor...
bile mi :d o bi kendi gününe tutunsun da :d :d
22:15 - 22:30 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 11.3 , 2) STAR: 10.6 , 3) FOX: 5.12 , 4) ATV: 1.92 , 5) STV: 1.34
oha ustura 1 reyting bile alamamış show batırdı diziyi be
BBEB arayı açtı çok iyi gidiyor bravo.

Bu program Cuma günü iki grupta da zirveyi alır. Ama Kanal D kaliteden ödün vermek istemiyor galiba
o biraz zor işte nereye alıyo cuma günü :D

aga o mu fanatik değil kanal d fanı :d

Bana fanatik diyebilecek en son kişi sensin kreys.

Ben Kanal D'de siyah ekran olsa bile seyretmiyorum senin gibi. Benim Kanal D'de izlediğim tek dizi var şu an o da Yalan Dünya

Neden diye sorarsan vaktim yok pek izlemeye. Başarılı olanı övünce hemen fanatik oluyorsun

monk 1 a.s1.cı vay be :) daha fragmanları cıkmadı :))övmüyosun bu arada bal gıbı reklam yapıon :)))

aylık reytınglerdede beyazsoy gereklı cevabı vermıs :))))

alev alev çok heyecanlı bir bölümdü nefes nefese kaldık izleyince :))

forumdash nerelerde?

evet alev alev de ümraniye, üsküdar açıklarında denize düştü :))

fiinali muhteşemdi :)

daha tanıtımı çıkmayan diziye 1.olur diyo :d :d
bakın bu saatten sonra pazartesi salı çarşamba perşembe ve haftasonu 1.leri değişmesi çok zor
salı biü zirveyi alır ve bırakmaz pazartesi ise karadayı o ses düştüğü gibi kapar

Junior Eurovision'da Sovyet rüzgarı devam ediyor.

Oylamada şuana kadar;

1.Ukrayna
2.Gürcistan
3.Ermenistan
4.Rusya

İlk kez katılan Azerbaycan şuan sonuncu sırada. Oylama daha bitmedi...

usturaya yazık etti show öbgzk yle aradaki farkı 2 ye indirmişti gününü değiştirme böyle yaparsan batmaya mahkum olursun

monk 1 a.s1.cı vay be :) daha fragmanları cıkmadı :))övmüyosun bu arada bal gıbı reklam yapıon :)))

aylık reytınglerdede beyazsoy gereklı cevabı vermıs :))))

Ağır Romanın fragmanı çıkmadan 9 reyting alır diyen benmiydim acaba?
Mahsumun dizisi süper 10 alır diyen, şimdi BİÜ'ye mahsumun dizisi berbat batırır diziyi diyen ben miyim acaba?

Beyazsoy mu bana cevap vermiş? Son yorum yazan cevap vermiş oluyor demek sizin dünyanızda? Bende böyle ama cevap vermeye bile üşeniyorum bazen çünkü karşıdakinin anlamayacağını biliyorum. Bu da böyleydi

Şimdi mobilleyim beni uğraştırıp geçen seneki

" acundan nefret ediyorum "
" o ses kadar kalitesiz bir program görmedim, bölünmese zirvede yer almaz"

Ve daha bir sürü böyle yazmaya üşendiğim yorumlarını buldurtma bana ve sabit fikirli ol. Benden söylemesi

Son düzenleme:
usturaya yazık etti show öbgzk yle aradaki farkı 2 ye indirmişti gününü değiştirme böyle yaparsan batmaya mahkum olursun

İyiki bi hafta 2,99 reyting fark oldu aralarında. Salı olsaydı kesin geçmişti değil mi takas? Kaç haftadır 2 alıyor da Ustura :d

atv de bir film var yarım saat izledim terkettim

canı sıkılan izlesin acayip uyku getiriyor ..

Oylamanın bitmesine son 3 ülke kaldı. İlk 4 değişmedi. Azerbaycan 12.likten 11.liğe yükseldi. Son sırada gariban Arnavutluk var. :D Yarışmada Balkan ülkesi olmadığı için Arnavutluk'a doğru düzgün puan veren yok. :D(yarışmada topu topu 12 ülke var...)

Son düzenleme:
ustura layığını bulmuş ipek karapınar a yazık o oyunculuk yeteeneğiyle o dizide harcanıyor:(

2OYLE BIR GECER ZAMAN KIKANAL D19:59:5622:27:047,1219,18
3USTURA KEMALSHOW TV20:00:4022:20:325,0413,63
şuraya bak geçmek üzereydi pazara alındı
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]USTURA KEMAL[/TD]
[TD="align: center"]SHOW TV[/TD]
[TD="align: center"]07.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:07:57[/TD]
[TD="align: center"]22:34:53[/TD]
[TD="align: center"]3,56[/TD]