29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

20:00 - 20:15 ortalama
#sbt#reyting 'leri; 1) KANAL7:
4.36 , 2) KANALD: 4.16 , 3) FOX:
3.69 , 4) ATV: 3.59 , 5) STAR:
2.83

:U
KeMaL SuNaL

vadi heyecanlanmaya başladı ...takas bu anlıkları gördüyse ayağını bırakmış kafaya geçmiştir pc ye vurmaya....

Neden Pazartesi böyle bir yorum yapmadın beyazsoy?

Senin mantıklı sandığın yoruma göre Yalan Dinya Pazartesi totalde en az 6 reyting almalıydı, millet Arka Sokaklar var sanarken Yalan Dünyada takılırlar ve ya A/B'si dip yapmalıydı millet Arka Sokaklar var sanırdı

Reklamı bahane edeceksen Kayıp şehirin reklam 7/24 yapıldı

Beyazsoydan şimdi böyle bir yorum bekliyorum.

Kayıp Şehiri izleyen insanlar acaba dizi bitti mi diye bakarken UEK izlendi. Sonuna da böyle bi işaret koyar :)))))))))))

yorumumda dedim uek izleyecnler zaping yaptıkları yerden geri gelecek dedim aç bak oku. aynı yorumda komedi diizlerinde insalr geç vakte kalmayabilirde dedim

Son düzenleme:
Neden Pazartesi böyle bir yorum yapmadın beyazsoy?

Senin mantıklı sandığın yoruma göre Yalan Dinya Pazartesi totalde en az 6 reyting almalıydı, millet Arka Sokaklar var sanarken Yalan Dünyada takılırlar ve ya A/B'si dip yapmalıydı millet Arka Sokaklar var sanırdı

Reklamı bahane edeceksen Kayıp şehirin reklam 7/24 yapıldı

özür diilerim pazartesi yorum yapmadıgıma. :))))))

pazarteside asıl reytingler haftaya belli olur bunu ciddiye almayın dedim.

çd bana aymnştayn demiş kendimi çok zeki hissettim :d takas şu an duvarları yumrukluyodur yanlış hesap bağdattan döner bilerek ban yerken süresi de heasaplanmalı

- - - Ekleme - - -

özür diilerim pazartesi yorum yapmadıgıma. :))))))

pazarteside asıl reytingler haftaya belli olur bunu ciddiye almayın dedim.

yani perşembe reytingleri kalıcı kayıp şehir hamlesi tuttu onu anlıyoruz demk ki

vadi ortalamasi 14 üzerinde suan bastaki düsüsü gecen haftadan daha yukarıya oranlarini yükseltti

600 bin kisi 1 reyting 11 Milyon Kisi Suan Kurtlar Vadisini İzliyor

15.küsür olan verilerde 11.400 bin kisi vadiyi izliyor

önce uçan kuşları indirir sonra uçar beren tarzıdır bu :))
beren otomobille fink atarken polat e5 te kırk ayak çeviriyordu.....berenin efsane olması için 30 fırın ekmek yemesi gerek...cılız kızlardan iş olmaz....hem berenin tarzını araştıracak halim yok...metenin annesi leylayı meteye ayarlamaya çalışıyor....biri şu kadını öldürsün..