29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Beyazsoyun yorumu:

UEK için Tv'yi açtılar Kayıp Şehir o yüzden izlendi

Allahını seven söylesin, Tv'yi açtığınızda istediğiniz yapım olmadığı zaman kanalda takılıp kalırmısınız? UEK ile Kayıp şehiri ayırd edemeyecek kadar dub mu insanlar?
Eger izleyecek baska bisey yoksa kalirim :)

Beyazsoyun yorumu:

Allahını seven söylesin, Tv'yi açtığınızda istediğiniz yapım olmadığı zaman kanalda takılıp kalırmısınız? UEK ile Kayıp şehiri ayırd edemeyecek kadar dub mu insanlar?

Kesinlikle Bukadar Düşünmeyerek Yorum Yapılmaz Beyazsoy ! :D Ne Alaka Umutsuz Ev Kadınları Var Diye 2 saat Kayıp Şehire Baktılar Diyosun :D Saçmalık !

ben zaten gencim :d önce pana 10 yıllık vadiyi bitirip yeni gençlere şans verdsin ben debişiler düşünürüm
komedi efekti koyma dedim kahkaha efekti koymuş....allahımya.....birde neden anlaşamıyoz....bu arada vadi reklam haaa yazın bunu reyting cetveline anlık düşük gelirse kızmayın polata....

Beyazsoyun yorumu:

yapacak bişeyin yoksa bir süre takılır ne oldugunu anlamaya çalışır sonrada dizinin yayınlanacak saati sana uygunda kanal açık olur sen çay kahveyle ugraşırsın yada zaping yaparsın çünkü gebnelde o saate başka yapım izlemiyorsundur o yüzden genelde zaping yapar geri dizinin oldugu kanala dönersin

m.yüzyıl dün 25 dakika reklamsız yayın izleyemedik 6 dakka reklam 15 dakka yayın 8 dakika reklam 20 dakika yayin

blok reklama ins m.yüzyılda geçer

Kayıp Şehir 10 Numaraydı Muhteşem Bir Bölümdü !! Süperdi Haftayı Merakla Bekliorum :)

ya ne iş anlamadım .... bu azer rızanın kardeşini kaçıran değilmi nasıl aşk yaşıyor bunlar....rızanın kardeşi stockholm sendromuna falan mı yakalandı....

Tam Stockholm sendromu da denemez aslında. Azer aşırı derecede ısrar etti Fatma'ya sürekli peşinde dolaştı. Fatma da şans vermeye karar verdi herhalde Azer'e. :D

mahoni bahne üretmeye başladı dediğim imkansız mahoni ortaşama 24 dakika dizi 6 dakiaka rerklam olur en fazla

niye anadoluda evliliklerin yüzde 50 si kaçırma olayıyla gerçekleşiyor hepsi sendromlumu :))

başlık parasından kurtulmak için ve diğer ıvır zıvır gelenekleri atlatmak için atacaksın kızı atın terkisine hababam de babam kaçacaksın başka yolu yok :))
rızanın kardeşini açık seçik giyinen batılı tarz bir kız gibi görmüştüm ama gördüğümyanlış kızmıydı acep....kv gladio da oynayan kız değilmi o kız...