Polat Şaşmaz
Favori Üye
Eger izleyecek baska bisey yoksa kalirimBeyazsoyun yorumu:
UEK için Tv'yi açtılar Kayıp Şehir o yüzden izlendi
Allahını seven söylesin, Tv'yi açtığınızda istediğiniz yapım olmadığı zaman kanalda takılıp kalırmısınız? UEK ile Kayıp şehiri ayırd edemeyecek kadar dub mu insanlar?
Beyazsoyun yorumu:
Allahını seven söylesin, Tv'yi açtığınızda istediğiniz yapım olmadığı zaman kanalda takılıp kalırmısınız? UEK ile Kayıp şehiri ayırd edemeyecek kadar dub mu insanlar?
O mu güzel Allahım güzel olsa haklısın diyecem Polatla Abdülhey yakışıklı karizmaöyle bir güzellik parçalanınca işe yaramaz polat ya da abdülü parçalayalım ikisi de yakışıklı değil nasılsa
komedi efekti koyma dedim kahkaha efekti koymuş....allahımya.....birde neden anlaşamıyoz....bu arada vadi reklam haaa yazın bunu reyting cetveline anlık düşük gelirse kızmayın polata....ben zaten gencim önce pana 10 yıllık vadiyi bitirip yeni gençlere şans verdsin ben debişiler düşünürüm
Beyazsoyun yorumu:
O mu güzel Allahım güzel olsa haklısın diyecem Polatla Abdülhey yakışıklı karizma
komedi efekti koyma dedim kahkaha efekti koymuş....allahımya.....birde neden anlaşamıyoz....bu arada vadi reklam haaa yazın bunu reyting cetveline anlık düşük gelirse kızmayın polata....
ya ne iş anlamadım .... bu azer rızanın kardeşini kaçıran değilmi nasıl aşk yaşıyor bunlar....rızanın kardeşi stockholm sendromuna falan mı yakalandı....
Gözlerim bozuk değil Allaha şükür Ama senin gözlerin tembellik geçiriyor herhalde 5 numara gözlük bile alsan yaramaz sana senin gözler gidik😀dtabi 8 numara gözlükle bakarsak öyle şimdi yalan değil yani
rızanın kardeşini açık seçik giyinen batılı tarz bir kız gibi görmüştüm ama gördüğümyanlış kızmıydı acep....kv gladio da oynayan kız değilmi o kız...niye anadoluda evliliklerin yüzde 50 si kaçırma olayıyla gerçekleşiyor hepsi sendromlumu )
başlık parasından kurtulmak için ve diğer ıvır zıvır gelenekleri atlatmak için atacaksın kızı atın terkisine hababam de babam kaçacaksın başka yolu yok )