legolas9900
Favori Üye
Emre reyiz
1) STAR: 12.27 , 2) ATV: 7.8 , 3) TRT1: 6.25 , 4) KANALD: 4.65 , 5) SHOW: 4.27
21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 15.25 , 2) KANALD: 3.97 , 3) SHOW: 3.24 , 4) TRT1: 3.19 , 5) STAR: 2.3
sen öyle san dila hanım düsmicek merak etme ciddi sekilde yükselicek provakasyon yapma bekle totalde ab prime time star birinci hafta sonlari pazartesi gs rekorlu maçla star 1.Cİ .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dediğim gibi umutsuz için kanalı açanlar kayıp şehre bir süre bakıp tv yi kapadılar)) umutsuzdan yarım saat geçsin tv yi kapayanlar geri gelebilir belki . geri gelmeyebilirde genelde komedi dizileri geç saate eski performasını gösteremez
her yoruma komedi efekti katıp durmazsan anlaşırız....yalan dünya dizisi bile sen kadar komedi efekti koymuyor sahnelere....geliştir kendini biraz....gençlerin önünü aç...
Hem Arka Sokaklar gelecek hem de fragman kötü geldi bana. :S
Hem Arka Sokaklar gelecek hem de fragman kötü geldi bana. :S
Provakasyon neden yapayım yahu. Dila'nın yükselmesini en çok ben isterim. Fatma-Azer'in hastasıyız. Ama biraz da gerçekleri görmek gerekmez mi?
Yok yok sen git.
ya ne iş anlamadım .... bu azer rızanın kardeşini kaçıran değilmi nasıl aşk yaşıyor bunlar....rızanın kardeşi stockholm sendromuna falan mı yakalandı....Provokasyon neden yapayım yahu. Dila'nın yükselmesini en çok ben isterim. Fatma-Azer'in hastasıyız. Ama biraz da gerçekleri görmek gerekmez mi?
ya bi yanlış anlık yazdık bir sürü düzelten oldu..mahoni filan nerden çıktı geldi bir anda ya.....
Ocakta bereni parçalayacaz,ikiye bölecezocakta yemeğiniz kalmasın dikkat
şaka maka bravo beyazsoy...vallahi diyorum üniversite profesörlerin tez anlatımı gibi açıklama yapmışın...kendimi reyting dersinde hissettim bir an...bir okul olsa f forum çerçeveleyip duvara asılır bu yorumlar....
ya ne iş anlamadım .... bu azer rızanın kardeşini kaçıran değilmi nasıl aşk yaşıyor bunlar....rızanın kardeşi stockholm sendromuna falan mı yakalandı....
öyle bir güzellik parçalanınca işe yaramaz polat ya da abdülü parçalayalım ikisi de yakışıklı değil nasılsa
Ocakta bereni parçalayacaz,ikiye bölecez