29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

yapacak bişeyin yoksa bir süre takılır ne oldugunu anlamaya çalışır sonrada dizinin yayınlanacak saati sana uygunda kanal açık olur sen çay kahveyle ugraşırsın yada zaping yaparsın çünkü gebnelde o saate başka yapım izlemiyorsundur o yüzden genelde zaping yapar geri dizinin oldugu kanala dönersin
İyi de UEK kaç alıyordu ki, onun kitlesi gelsin Kayıp Şehire?

Bu arada beyasoydan çarpıcı yeni yorum: Millet çay, kahve içtiği için Kayıp Şehir izlendi. :d

Beyazsoy Allah aşkına yapma. Yorumlarına kendin de gülüyorsundur eminim. Her dizi'nin reytingine izlemeyenlerin katkısı büyükdür. Bazen biz evde misafir olunca bile hiç izlemediğimiz yapım açık olur tv'de. Bu her dizi için geçerli

Asıl ben güzel diye buna derim:D
Scarlett-Johansson-as-Black-Widow-in-Iron-Man-2-iron-man-9264402-1280-853.jpg

- - - Ekleme - - -

16 ya yaklaşmışız:D

rızanın kardeşini açık seçik giyinen batılı tarz bir kız gibi görmüştüm ama gördüğümyanlış kızmıydı acep....kv gladio da oynayan kız değilmi o kız...

kv de oynadımı oynamadımı bana sorma ben kv ye fransızım, ama fatma sempatik kız açık seçik değilde modern tarzda giyiniyor kızın kot pantolon giymesi senin tarafından açık seçik olarak mı algılanıyor yoksa :))

Beyazsoydan şimdi böyle bir yorum bekliyorum.

Kayıp Şehiri izleyen insanlar acaba dizi bitti mi diye bakarken UEK izlendi. Sonuna da böyle bi işaret koyar :)))))))))))

Beyazsoyun yorumu:

UEK için Tv'yi açtılar Kayıp Şehir o yüzden izlendi

Allahını seven söylesin, Tv'yi açtığınızda istediğiniz yapım olmadığı zaman kanalda takılıp kalırmısınız? UEK ile Kayıp şehiri ayırd edemeyecek kadar dub mu insanlar?
Aynen bana da çok mantıksız geldi :D

İyi de UEK kaç alıyordu ki, onun kitlesi gelsin Kayıp Şehire?

Bu arada beyasoydan çarpıcı yeni yorum: Millet çay, kahve içtiği için Kayıp Şehir izlendi. :d

Beyazsoy Allah aşkına yapma. Yorumlarına kendin de gülüyorsundur eminim. Her dizi'nin reytingine izlemeyenlerin katkısı büyükdür. Bazen biz evde misafir olunca bile hiç izlemediğimiz yapım açık olur tv'de. Bu her dizi için geçerli

uek nın kitlesini bilmiyorsan ben sana bişey yapamam :))) ayrıca kayıp şehir uçuk bir reyting almadı ki geçen haftaya göre 0.7 artış var üstelik daha az reklemalı yayınlandı bu sonuç ve uek yı ciddidye alırsak abartılacak bişey yok aksine edişelenmilmeli artışın daha fazla olması beklenirdi kanal d sürekli kayıp şehir tanıtımı yaptı arka sokaklara üvey evlat muamelesi yaptı resmen

bu tartışma bu hafta anlamsız bence. haftaya senle tartışalım hem reklamlı yayınlancaktır dizi ozaman gerçek sonucu görürürz .

bende sana teoriler yazmak zorunda kalmayayım 0.7 için tartışmak anlamsız iki hafta önceki sonuçtan daha aşagıda sonuçta