29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

boşluk dizisi doluluk dizisi bilmem....tek kesin bildiğim şey ....kayıp şehirin bu aldıklarını bir daha ilerki haftalarda zor alır..çünkü vadinin senaryosu yine kendini tekrar etmeye başladı...2 haftalık bozulma var..

kkanal d nin tutmayan hamlesiş yok gibi ilk hafta için :D hep dediğim gibi star isterse200 milyon harcasın her şeyi toplasın primetime a gene uzun sürede kanal d zirveyi ele geçitir

Benim İçin Üzülme reklama girmeyince demediğimizi bırakmıyoruz da neden aynı olumsuz yorumlar Kayıp Şehir için yapılmıyor? Dizi reklam vermedi?

Eee nerde kaldı objektflik? (Forumdash bak Biü'yi savundum. :D)

Şimdi şöyle bir şey de var. Bu diziyi Kanal D kendi yapmıyor mu? Dolayısıyla reklam vermeme gibi bir hakkı da var. Kimseye para yetiştirmel zorunda değil. Kim olsa aynısını yapardı. Hiç olmazsa reklamı biraz kıstı. Tamamen reklamsız değil. Sadece 6 dakia az reklam uyguladı :)

Ya ben vadi konusunda takiliyorum hepimiz vadinin gececegini biliyoruz, ama onceki haftakarda vadi reklamda bike 10'a dusmuyodu, uek da vadi reklamda olunca bile 6 akamiyodu.. Dizi uek gore gayet iyi birazda kvp'yi sikistirmayi becerebiliyosa, tebrigi hakediyo.

Tabi ki hak ediyor. Sonuçta dizi izlenmese bu kadarını da alamaz, 8'i gördüyse izlenmiştir. Ama reklam düzeni de biraz olsun etkiler reytingi. Benim demek istediğim diğer dizilerde reklam düzenini tartışıyorsak bu dizide de tartışabilmeliyiz.

Son düzenleme:
Tutuşmuş etekleri herkesin vadi daha yeni başladı reklamsız gittiğinde 15 görüyor masal okumayın boşuna. :D

polat 7 yıl öncede tuhaf kılıklı adamlar tarafından suriyeye gönderildi..şimdide aynı ....ya bu senaristler sürekli doldur boşalta başladı...

Şimdi şöyle bir şey de var. Bu diziyi Kanal D kendi yapmıyor mu? Dolayısıyla reklam vermeme gibi bir hakkı da var. Kimseye para yetiştirmel zorunda değil. Kim olsa aynısını yapardı. Hiç olmazsa reklamı biraz kıstı. Tamamen reklamsız değil. Sadece 6 dakia az reklam uyguladı :)

Yakup'a yazdığımı oku. :D Amacım her dizide reklam düzenini tartışabilmek. Bazı dizilerde reklam vermiyor diye yakınıyorsak bu dizide de yakınabilmeliyiz. Her diziye eşit yaklaşmalıyız.

tns sonucu:
4 KAYIP SEHIR KANAL D 21:50:34 23:54:21 4,83 13,4

sbt sonucu:

4 KAYIP ŞEHİR KANAL D 21:50:19 01:37:42 5,99 15

arada yüzde 20 fark oluşmuş reytinga açısından birde umutsuz izlemekiçin ekranı açanlar var. omnunda katarsak sonuç pek abartılacak değil yarın 5-6 arası bir reyting alacak gözüküyor haftaya ise maçın etkisiyle yine 4-5 aralıgına belki daha fazla aşagıya düşer

Tabi ki ediyo. Sonuçta dizi izlenmese bu kadarını da alamaz. 8'i gördüyse izlenmiştir. Ama reklam düzeni de biraz olsun etkiler reytingi. Benim demek istediğim diğer dizilerde reklam düzenini tartışıyorsak bu dizide de tartışabilmeliyiz.

Evet reklamsiz gidiyo, ama en azindan bununda hakkini veriyo. :)

Kanal D Perşembe PT2'de dizi istemez. İntikam tutarsa 20.00-23.15 arası yayınlar. :)

Tekrar Cuma'ya geçer herhalde. Ve ya Çarşamba, Salı PT2 gibi boş kuşaklara. Çarşamba daha uygun olur bence. Ama olur da dizi reytinglerini daha da arttırırsa kendine başka bir gün PT1'de bile yer bulabilir ki, bu günde Çarşamba olur ama Ay Yapımın Kanal D'de hatrı vardır, Kuzeyi PT2 yapmaz. Çok karışık mesele oldu (b) :D

vadici arkadaşlarda bir durgunluk bir hüzün görüyorum:) korkmayın birazdan kayıp şehir biter yeniden coşarsınız :))

Bence Arka Sokaklar'a tekmeyi basıp Kayıp'ı cuma pt1 yaparlar. Arka Sokaklar'dan kurtulup bir ohh çekeriz. :d