boşluk dizisi doluluk dizisi bilmem....tek kesin bildiğim şey ....kayıp şehirin bu aldıklarını bir daha ilerki haftalarda zor alır..çünkü vadinin senaryosu yine kendini tekrar etmeye başladı...2 haftalık bozulma var..
Perşembe PT2'de çok güzel iş yapar bu dizi
boşluk dizisi doluluk dizisi bilmem....tek kesin bildiğim şey ....kayıp şehirin bu aldıklarını bir daha ilerki haftalarda zor alır..çünkü vadinin senaryosu yine kendini tekrar etmeye başladı...2 haftalık bozulma var..
Benim İçin Üzülme reklama girmeyince demediğimizi bırakmıyoruz da neden aynı olumsuz yorumlar Kayıp Şehir için yapılmıyor? Dizi reklam vermedi?
Eee nerde kaldı objektflik? (Forumdash bak Biü'yi savundum. )
Ya ben vadi konusunda takiliyorum hepimiz vadinin gececegini biliyoruz, ama onceki haftakarda vadi reklamda bike 10'a dusmuyodu, uek da vadi reklamda olunca bile 6 akamiyodu.. Dizi uek gore gayet iyi birazda kvp'yi sikistirmayi becerebiliyosa, tebrigi hakediyo.
Perşembe PT2'de çok güzel iş yapar bu dizi
Şimdi şöyle bir şey de var. Bu diziyi Kanal D kendi yapmıyor mu? Dolayısıyla reklam vermeme gibi bir hakkı da var. Kimseye para yetiştirmel zorunda değil. Kim olsa aynısını yapardı. Hiç olmazsa reklamı biraz kıstı. Tamamen reklamsız değil. Sadece 6 dakia az reklam uyguladı
Tutuşmuş etekleri herkesin vadi daha yeni başladı reklamsız gittiğinde 15 görüyor masal okumayın boşuna.
polat 7 yıl öncede tuhaf kılıklı adamlar tarafından suriyeye gönderildi..şimdide aynı ....ya bu senaristler sürekli doldur boşalta başladı...
Tabi ki ediyo. Sonuçta dizi izlenmese bu kadarını da alamaz. 8'i gördüyse izlenmiştir. Ama reklam düzeni de biraz olsun etkiler reytingi. Benim demek istediğim diğer dizilerde reklam düzenini tartışıyorsak bu dizide de tartışabilmeliyiz.
Kanal D Perşembe PT2'de dizi istemez. İntikam tutarsa 20.00-23.15 arası yayınlar.
bahane değil gerçekler şekerim..vadinin senaryosunda düşüşler var...ilk haftalardaki tadı bozmaya başladılar...her zaman bahane vardır