29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Kayip cidden cok ama cok basarili.. Helal.. Bu arada reklama girdi..

Geçen hafta Vadi reklamda dahi hiç 10 reyting altına düşmemiş. Umutsuz Ev Kadınları ise hiçbir zaman 8'i görememişti.

SBT ile TNS arasında çok fark yoksa artık Kanal D'nin çok iyi bir hamle yaptığını söyleyebiliriz. Açıkçası ben de hiç beklemiyordum bu kadarını.

Yalnız Kayıp Şehir şimdi tuttu iyi güzel ama İntikam gelince bu diziye ne olacak onu şimdiden merak ediyorum. :)

Benim İçin Üzülme reklama girmeyince demediğimizi bırakmıyoruz da neden aynı olumsuz yorumlar Kayıp Şehir için yapılmıyor? Dizi reklam vermedi?

Eee nerde kaldı objektflik? (Forumdash bak Biü'yi savundum. :D)

knal d ve kayıp şehir sbt de yüksek çıkar şimdiden çoşmamak lazım haftaya kesin sonuçlar alınır. gerçi haftaya fener maçı var kayıp şehir haftaya yokları oynayabilir

En baştan beri diyorum keşke her kanal kanal d gibi iç yapımlarını geliştirse diye bakın maliyet az oluyor dolayısıyla raklam az alsada oluyor ama reyting yüksek gelip kanal raytingi artırıyor... Ben açıkcası reklamı az veren yapım için kızmıyorum aksine az reklam izleyenler içinde iyi ama bu program bölmelere bir son verilmeli!!!

Kayıp Şehir 20.00'da başlar.

20.23'te reklama girip 20.30'da reklamdan döner. (7 dakika) Daha da reklama girmez.

Şuan da son reklamına girdi yaklaşık 15 dakika blok verip dizi bitecek.

Eee bu oldu mu şimdi?

Benim İçin Üzülme reklam vermiyorsa Kayıp Şehir de vermiyor, her şeyi açık konuşalım...

Geçen hafta Vadi reklamda dahi hiç 10 reyting altına düşmemiş. Umutsuz Ev Kadınları ise hiçbir zaman 8'i görememişti.

SBT ile TNS arasında çok fark yoksa artık Kanal D'nin çok iyi bir hamle yaptığını söyleyebiliriz. Açıkçası ben de hiç beklemiyordum bu kadarını.

Yalnız Kayıp Şehir şimdi tuttu iyi güzel ama İntikam gelince bu diziye ne olacak onu şimdiden merak ediyorum. :)
Perşembe PT2'de çok güzel iş yapar bu dizi :)

bence kayıp o zmaan pt 2 ye alınabilir ...

bu arada revan benden önce yazmış pt2 diye kusura bakmasın görmemiştim yazdığını :)

Son düzenleme:
Neden olmadı? Haklıyım ama? Sezar'ın hakkı Sezar'a?

Ya ben vadi konusunda takiliyorum hepimiz vadinin gececegini biliyoruz, ama onceki haftakarda vadi reklamda bike 10'a dusmuyodu, uek da vadi reklamda olunca bile 6 akamiyodu.. Dizi uek gore gayet iyi birazda kvp'yi sikistirmayi becerebiliyosa, tebrigi hakediyo.