28 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

ya çd sen ne yaptın ....ben andromedayı yazdım sen bütün kainatı buraya toplamışın...xemre sen polat hürremin tırnağı olmaz demişinde polat yarın deplasmanda yarım adam eksiğiz bu yüzden kaptanlığı savcı leyla devralacak bizde..şimdiden söyleyeyim...bayana bayan eşitliği olsun bu kez....

iyi olmuş bravı forumdash görüntü kirliliğiysdi zaten victoria secret mankenleri olsa neyse vadi kalasları vardı :D

- - - Ekleme - - -

Nereye geçiyordu.Eşit şartlarda yarışmıyorlardı.Hem aşk memnu mu şikeci ne çabuk unuttun galiba:d

şike vadivilerin inandığı pana tarafından kanal dye atılmış bir iftiradır aksini ispat etmeniz içni mahkeme kararı gerekir o da yok:D

iyi olmuş bravı forumdash görüntü kirliliğiysdi zaten victoria secret mankenleri olsa neyse vadi kalasları vardı :D

- - - Ekleme - - -

şike vadivilerin inandığı pana tarafından kanal dye atılmış bir iftiradır aksini ispat etmeniz içni mahkeme kararı gerekir o da yok:D
Sana kim söyledi bunları.Kanıtsız konuşma:d Hem sen vadiye kalas diyemezsin vadi kalas ise çakmayı düşünemiyorum bile:d

- - - Ekleme - - -

mahkeme kararı yok tns reytingleri var delil olarak.....şimdi kanal d nin hiçbir yapımı 10 geçemiyor....agb şimdi olsa kanal d füzeyle uçtuydu

bana ahlanıcana yan yana yazaydın banane.... yorum yazdım sayfa bozuldu birden sinirim atti napim :X Hem yarın kendi gününzde istediğin kadar at koştur yarın reyting sayfasına uğramam bile...Taki Beren'im gelene kadr serbestsin ama fazla azıtma:X:X:X
Beren gelsin gelsin onuda geçecez:d

mahkeme kararı yok tns reytingleri var delil olarak.....şimdi kanal d nin hiçbir yapımı 10 geçemiyor....agb şimdi olsa kanal d füzeyle uçtuydu

tns yaprak dökümü mü ölçüldü binbir gece mi :D ayrıca seyricini tercihi değişir atv nin önceki yıllardaki ot gibi diizlerini kim izlerdi :d

- - - Ekleme - - -

Annem'ede mi geçilmiş😱

tabi ab de geçilmiş :d

- - - Ekleme - - -

Yanlış anlamışın:d Vadinin reytinglerini düşürdüler ondan dedi

aynı şey kanıt yok ortada :d

bana ahlanıcana yan yana yazaydın banane.... yorum yazdım sayfa bozuldu birden sinirim atti napim :X Hem yarın kendi gününzde istediğin kadar at koştur yarın reyting sayfasına uğramam bile...Taki Beren'im gelene kadr serbestsin ama fazla azıtma:X:X:X
bir beren saat efsanesidir gidiyor artıkya....zaten bereniniz böyle devam ederse yakında nirvanaya ulaşacak ölümsüzlüğe kavuşacak....

durumu değerlendirelim gün bitmeden

sbt başbakana yalakalık yapmış normalde muhteşemin aldığı oran bugün totalde 16 ab de 25 olamalı

yarın tns gerçek oranları verirse sonuç dediğim gibi çıkar

AGB gibi tarafsız reyting şirketi olsaydı yarın muhteşem gereken yerlere gereken mesajı kapak yapıp sunardı ama ne yazıkki reytinting ölçenlerde artık yalaka takımına geçti..

muhteşemin bugünkü bölümü hakkındada bir kaç şey söylemek isterim özell,ikle sonlara doğru sanki bazı sahneler çıkarılmışta oralar reklamlarla doldurulmaya çalışılıyor gibiydi çünkü çok hızlı sahne geçişleri oldu

özellikle mustafa ve sevgilisi köylü kız arasındaki sahnelerde kesik kesik atlamalar oldu gibi...umarım yanılıyorumdur yanılmıyorsam star bitmiş demektir ..

Annem'ede mi geçilmiş😱
bu agb reytinglerinin atmasyon olduğu burdan belli...hadi beren şişirmesi yaptılar anladık...ben daha böyle bir diziyi bile ilk defa duyuyorum sokakta adama sorsan kaçı hatırlar bu diziyi...oyuncularını kaçkişi sayar..nasıl geçebilmiş vadiyi...nutellanın sırrınımı keşfetmiş.....ya bu agb gerçekten az malın gözü değilmiş ha....annem dizisi vay....rüyamda görsem adını duymadığım dizinin vadiyi geçeceğini inanmazdım...

00:00 - 00:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
3.78 , 2) STAR: 2.73 , 3)
KANALD: 2.59

bazı sahnelerde kopuşlar oldu ama onu hürrem ve nigar gibi güzellikleri ekranda görmeye alışık olmayan tv lerin bir anlık şaşkınlık şeyetmesine verelim :d

- - - Ekleme - - -

bu agb reytinglerinin atmasyon olduğu burdan belli...hadi beren şişirmesi yaptılar anladık...ben daha böyle bir diziyi bile ilk defa duyuyorum sokakta adama sorsan kaçı hatırlar bu diziyi...oyuncularını kaçkişi sayar..nasıl geçebilmiş vadiyi...nutellanın sırrınımı keşfetmiş.....ya bu agb gerçekten az malın gözü değilmiş ha....annem dizisi vay....rüyamda görsem adını duymadığım dizinin vadiyi geçeceğini inanmazdım...
o diziyi izleyyen de necati şaşmaz ı duymamıştır kesinlikle:D