Kayıp Şehir Gün Değiştirdi! İşte Yeni Günü ve Saati!

?? neden bukadar düşük düşünüyosun zaten umutsuz 4'ü geçiyordu kayıp şehir daha başarışı olacak :) ve 4'ü kesinlikle geçer !

Çünkü UEK ile KVP'nin kitlesi zıt.Kayıp Şehir ile Vadi'nin izleyicisi aynı sayılır.
Bu yüzden UEK yakaladıgı başarıyı biraz zor yakalar.

Son söz UEK'nin çok gerisinde kalır ama bence Kanal D diziyi bir şekilde kurtarır sonra, güzel bir yere koyar...

intikam gelene kadar perşembede umudu kestim Allaha havale ediyorum :))
sana bir şey diyeyimmi kayıp şehir dizisi intikamdan daha kaliteli bir dizi...en azından senaryosu özgün... bu ülkenin topraklarından çıkma çakma amerikan malı değil..ben senin yerinde olsaydım eğer 2 diziden birini seçmek zorunda olsaydım tereddüt bile etmeden kayıp şehiri seçerdim....

sana bir şey diyeyimmi kayıp şehir dizisi intikamdan daha kaliteli bir dizi...en azından senaryosu özgün... bu ülkenin topraklarından çıkma çakma amerikan malı değil..ben senin yerinde olsaydım eğer 2 diziden birini seçmek zorunda olsaydım tereddüt bile etmeden kayıp şehiri seçerdim....

bu ülkeden çıksında çamurdan olsun diyenlerden değilim

kalite nerdeyse oraya ulaşmak lazım sana kalsa murat131 lerle yolculuk yapıyorduk hala :))

bu ülkeden çıksında çamurdan olsun diyenlerden değilim

kalite nerdeyse oraya ulaşmak lazım sana kalsa murat131 lerle yolculuk yaipıyorduk hala :))
peki kaliteli olsunda kadrosu bile belli olmayan senaryosu çakma olan
bir dizinin kaliteli olduğunu nereden biliyorsun...peşinen kaliteli ilan ediyorsun...

peki kaliteli olsunda kadrosu bile belli olmayan senaryosu çakma olan
bir dizinin kaliteli olduğunu nereden biliyorsun...peşinen kaliteli ilan ediyorsun...

dizinin orjinali çok güzel baktım aynsını zaten kopyalamayacaklar bizim şartlara uyduracaklar ve bizdede diziyi en kaliteli kadın oyuncu oynayacak bu bile başlangıç için büyük umutlar veriyor diziyi bekleyenler için ..

tabiki yüzde 1 ihtimal dizinin senaryonun uygulanışında ve yönetimindeki aksaklıktan beklentileri karşılayamaz ama biz şimdilik yüzde bir ihtimali değil yüzde 99 başarılı olacağı ihtimalinden hareket ediyoruz ..

dokor bile en iyi ilacı verirken her ilacın yüzde birlik bir yan etkisi çıkabilir diye uyarıyor ama kimse ilaç içmeyi kesmiyor sağlıklı yaşam için şart..

Nedir bu tepki anlamadım. Gayet iyi olmuş. Perşembe günü tv'de Vadi'den başka bir şey yok ki. Star desen film koyup duruyor. Kanal D perşembeye ne koysa izlenir.

Kayıp Şehir, Umutsuzlardan daha iyi gidecektir. Vadi besler bunu.

Aha ne güzel yazmışım yahu, ileri görüşlüyüm. :D

Bir tek ben olumlu yaklaşmışım bu hamleye. Herkes olamaz kötü bir hamle demiş. :D

kanal d nin planınıtutmaya başladığı ortada :D kanıt ab dizisi ve ab dizisii olanyd nin ardından iyi gidecek yd kan kaybettmeden devam ediyor arka sokakalrı totalde düşerecek yapım daha doğmadı kayığpp şehir de perşembe totalde 5 ab de 6 alsa yeter de artar

tutturmuşum gibi