Kayıp Şehir Gün Değiştirdi! İşte Yeni Günü ve Saati!

Yalan Dünya Cumadan çekildiğine göre 20 Dakika Cumaya gelsin. A/B'de zirveyi alabilir

Bu hamleden sonra Star TV muhtemelen 20 Dakika'yi Cuma'ya koyacaktir.

veda ile uek içinde aynısını diyorlardı halleri ortada....kayıp şehirin diğerlerinden farkı yok.....hatta intikamın bile diğerlerinden farkı yok...izle bak ne olacak k.şehire....

bend emiyodum hiçbirinden 6 dan fazla beklemedim :D intikam dışında senaryo ve oyuncular farklıyken sen aynı kefeye koyuyosan eyvallah:D

Bu hamleden sonra Star TV muhtemelen 20 Dakika'yi Cuma'ya koyacaktir.
şu yazılarımı onaylayın bir poff..
cuma günü starda dila hanım var ? nereye koyuyor dosrum ? yapımcı bile gün felan değişmicek dedi zaten en çok izlenen 2 ci dizi dila hanım şu anda böyle bişey hangi akla hizmet yapcaklar ?

bend emiyodum hiçbirinden 6 dan fazla beklemedim :D intikam dışında senaryo ve oyuncular farklıyken sen aynı kefeye koyuyosan eyvallah:D
intikamın uek dan farkı ikiside amerikan toplumuna göre uyarlanmış senaryo profili.....farkı beren yazacaksan yazma.....

- - - Ekleme - - -

kayıp şehirin farkı yok derken hepsinin düşük reyting potansiyelli diziler olduğunu anlatmak istedim xemre....

Star TV , 20 Dakika'yı %90 Cuma'ya, koyacak gibi görünüyor. Zaten ya Cuma, ya da Perşembe bence :hihi:

intikamın uek dan farkı ikiside amerikan toplumuna göre uyarlanmış senaryo profili.....farkı beren yazacaksan yazma.....

- - - Ekleme - - -

kayıp şehirin farkı yok derken hepsinin düşük reyting potansiyelli diziler olduğunu anlatmak istedim xemre....

tabi cnm gören de kayıp şehiri 3-4 katı reyting alan dziler var sanacak

şu yazılarımı onaylayın bir poff..
cuma günü starda dila hanım var ? nereye koyuyor dosrum ? yapımcı bile gün felan değişmicek dedi zaten en çok izlenen 2 ci dizi dila hanım şu anda böyle bişey hangi akla hizmet yapcaklar ?

Ben yönetici degilim maalesef. Ama istegini yöneticilere bildirecegim sikayet butonuyla.

İlk 10'da olur ama taqbiki bu reyting Kanal D'ye yetmez ve İntikam geldiğinde şutlarlar.
Ayrıca iyi reyting alır diyenler Kayıp Şehir ile Vadinin kitlesi aynı sayılır ve Vadiyi Kayıp Şehir için bırakacaklarını sanmıyorum.
UEK aldıgı reyting Vadi'nin tam zıttı seyirciye sahip olmasına ragmen Kanal D'ye yetmiyorsa Kayıp Şehir'de yakında şutlanır.

248849_305636569545077_246502993_n.jpg

Tutunması çok zor :)

Abbowww....Boşluk dizisi dediğimde sanki arı kovanına çomak sokmusum gibi herkes bana sarıyordu...Noldu diziniz HUzur Koçan'ı diye dalga geçtiğiniz diziden boyunun ölçüsünü aldı...Yeni gününde sizin deyiminizle Koçan'a ezildiyse KVP ile bi kurekde elinize alın dizinin mezarina kazmada yardimci olun...

koçanın sonu yakın oda çukura yuvarlanacak :))

kayıp şehir sevenler kayıp şehir tutar demiş sevmeyenler batar demiş

şimdi perşembe günü benim açımdan bir alternatif değil kayıp şehir vadiyle hiç alakam yok zaten kayıp şehiride pek sevemedim ama hhiçbişey bulamazsam kayıbı izlerim yinede hiç yoktan iyidir ..

konuya gelirsek veda dizisini kötü yol u bitirenlere lanet olsun ..

intikam gelene kadar artık perşembeleri stardaki filmle idare edeceğiz başka alternatif yok..

- - - Ekleme - - -

Huzur Sokagi bu reytinglerini korumaya devam ederse, bu sezon sonunu rahatlikça görebilir diyorum..

atv yanlış yaptı huzurun yerine biü yü koysa şimdi cuma gününün tek kralıydı

şimdilik cuma sadece diloş var başkada izlenecek bişey bulamıyorum :))