Kayıp Şehir Gün Değiştirdi! İşte Yeni Günü ve Saati!

Ya tahmin etmedim ki, dizinin 20:00-23:00 arası eski reytinglerine baktım, istersen sen de bak, 4 reytingi bile alamaz reklamlı olursa...

- - - Ekleme - - -

Kayıp Şehir o reytingi alsa elbet tamam olur ama imkansız bu rakamlar...
Yalan Dünya için de 7 imkansız diyordum geldi 9 aldı :D

Endgame olaya çok düz bakıyorsun. Kayıp Şehirin ilk bölüm reytingleri ile bunu anlamak mümkün değil. İlk bölüme baksaydık oooo...

Ayrıca yine hatırlatırım Yalan Dünya konusunda da olaya düz bakmıştın. A/B'si güçlü yapımlar bar düşer demiştin. Bu olaya yanlış bakış açısı. Şöyle düşünmek de lazımdı. Pazartesi A/B halkı ekran karşısındaysa Yalan Dünya daha da artar aksine

k.şehir edeylül ayından beri vadinin karşısına koyduğu 4. dizi... k.yol-veda -uek dan sadece uek hayatta oda bitkisel hayatta devam ediyor....kanal d mademki intikam dizisine çok güveniyor...yayına sürene kadar perşembe vadiye teslim olmak zorunda aksi olan d kanalın düşük reytingli yapımlarına olacaktır...bu değişikliğin izleyicinin umrunda olacağını düşünmüyorum....bilmeyecekler bile...ben perşembe vadi izliyorsam kanal d nin değişikliğinden bana ne ister kayıp şehir gelsin ister başkası....

Yalan Dünya için de 7 imkansız diyordum geldi 9 aldı :D

Endgame olaya çok düz bakıyorsun. Kayıp Şehirin ilk bölüm reytingleri ile bunu anlamak mümkün değil. İlk bölüme baksaydık oooo...

Ayrıca yine hatırlatırım Yalan Dünya konusunda da olaya düz bakmıştın. A/B'si güçlü yapımlar bar düşer demiştin. Bu olaya yanlış bakış açısı. Şöyle düşünmek de lazımdı. Pazartesi A/B halkı ekran karşısındaysa Yalan Dünya daha da artar aksine

Yalan Dünya'da hatam yok pek, reklamsız 9 almış, haftaya tahminimin tuttuğu net olarak anlaşılacak...

Kayıp Şehir için de ilk haftalara değil son 3-4 haftaya baktım, dizi prime-time'a giren saatlerde reklam almamasına rağmen 3-4 reyting almış, perşembe günü reklamlı alacağı reyting maksimum 3-4 olur...

kanal d nin planınıtutmaya başladığı ortada :D kanıt ab dizisi ve ab dizisii olanyd nin ardından iyi gidecek yd kan kaybettmeden devam ediyor arka sokakalrı totalde düşerecek yapım daha doğmadı kayığpp şehir de perşembe totalde 5 ab de 6 alsa yeter de artar
düşük olasılıkta olsa vadinin özetiyle başlarsa belki.....ama zayıf ihtimal....

Yalan Dünya'da hatam yok pek, reklamsız 9 almış, haftaya tahminimin tuttuğu net olarak anlaşılacak...

Kayıp Şehir için de ilk haftalara değil son 3-4 haftaya baktım, dizi prime-time'a giren saatlerde reklam almamasına rağmen 3-4 reyting almış, perşembe günü reklamlı alacağı reyting maksimum 3-4 olur...

Neresi tuttu tahminin Allah Aşkına :D

Sen total 2,5, A/B 5,5 alır dedin

Geldi total 5 reytingi geçti, A/B'de 9.18 aldı. Kısacası totalde senin tahminine 3, A/B'de 4 reytinglik bir fark arttı.

O zaman ben Çarşamba Muhteşem total 8, A/B 10 alır diyeyim, gelip tıtal 11, A/B 14 çıkınca- bravo bana tahminim tuttu mı diyeyim? :D

Reklamsız kısmı yanlış. Normalde verdiği reklamdan 6 dakia az reklam vermiş sadece

Evet haklısın. Ama bence Kanal D, dün Yalan Dünya'da yaptığı gibi Kayıp Şehir'de de reklamsız ilerleyecek.

Yeni günlerinde tüm dizilerimi tutturdum imajı yaratmaya çalışıyor kanal. Gelecek haftalarda ne olur bilinmez tabi. Ama bana Kayıp Şehir rahat gider gibi geliyor.

Son düzenleme:
düşük olasılıkta olsa vadinin özetiyle başlarsa belki.....ama zayıf ihtimal....

yüksek ihtimal çnkü kanal dperşembeye gün geçtikçe daha iyi yapımlar koyuyor bu en iyisi :D kötü yol yazdan abtmıştı veda başlamadan en fazla 6 dedim :D uek geçen sen batık bırakmıştı bu sene toparlandı pt 2 de daha iyi gider:D

- - - Ekleme - - -

yd 18 dakiak reklam vermiş bırakın bu reklamsız bu kadar izlendi ayakalrını :D

Neresi tuttu tahminin Allah Aşkına :D

Sen total 2,5, A/B 5,5 alır dedin

Geldi total 5 reytingi geçti, A/B'de 9.18 aldı. Kısacası totalde senin tahminine 3, A/B'de 4 reytinglik bir fark arttı.

O zaman ben Çarşamba Muhteşem total 8, A/B 10 alır diyeyim, gelip tıtal 11, A/B 14 çıkınca- bravo bana tahminim tuttu mı diyeyim? :D

Reklamsız kısmı yanlış. Normalde verdiği reklamdan 6 dakia az reklam vermiş sadece

Bu hafta reklamsız gideceğini bilemezdim, ben reklmı düşünerek tahmin yürüttüm...

Reklamı 6 dakika az aldı ama normalde 4 bölerken, dün 2 böldü, önemli olan kaç kere böldüğün.

Reklamsız dediğimiz BİÜ süreye bakarsak tam reklam alıyor mesela, başta 12, sonda 12, fakat aslında dizi hiç bölünmüyor, reklamsızlık az bölünmekle alakalı...

- - - Ekleme - - -

Evet haklısın. Ama bence Kanal D, dün Yalan Dünya'da yaptığı gibi Kayıp Şehir'de de reklamsız ilerleyecek.

Yeni günlerinde tüm dizilerimi tutturdum imajı yaratmaya çalışıyor kanal. Gelecek haftalarda ne olur bilinmez tabi. Ama bana Kayıp Şehir rahay gider gibi geliyor.

Reklamsız da 5'e çıkmış en yüksek anlıklarda erken saatlerde SBT'de, reklamsız gitse biel UEK'yi geçemez...

Dila gelmeliydi perşembeye. Şansını kaçırdı Star, Kanal D erken davrandı. Star anlamıyor bu işlerden. :D

Dila Hanım, bence Perşembe 20.00 olmalı. Ayrıca Kayıp Şehir, perşembe 20.00'de en fazla %5,50 alır... göreceğizz

yüksek ihtimal çnkü kanal dperşembeye gün geçtikçe daha iyi yapımlar koyuyor bu en iyisi :D kötü yol yazdan abtmıştı veda başlamadan en fazla 6 dedim :D uek geçen sen batık bırakmıştı bu sene toparlandı pt 2 de daha iyi gider:D

- - - Ekleme - - -

yd 18 dakiak reklam vermiş bırakın bu reklamsız bu kadar izlendi ayakalrını :D
veda ile uek içinde aynısını diyorlardı halleri ortada....kayıp şehirin diğerlerinden farkı yok.....hatta intikamın bile diğerlerinden farkı yok...izle bak ne olacak k.şehire....

Dila gelmeliydi perşembeye. Şansını kaçırdı Star, Kanal D erken davrandı. Star anlamıyor bu işlerden. :D

dilanın yerinde sorun yok... reytingler hızla yükselmeye başkadı.. Starın en çok izlenen ikinci dizisi şu anda bu haldeyken kim neden değişcek :)
izleyici kaybetmek demek yer değiştirmek bir nevi