Başbakan Muhteşem Yüzyıl'a Savaş Açtı!

rtük harekete geçmiş offff muhteşem için çanlar çalıyor....

- - - Ekleme - - -

şuan habertürkte konuyu tartışıyprlar..

ağırlaştı derken...

sende durumlar nasıl bende forum çok ağır :))

bir mesaj yazıyorum yarım saatte anca mesaj kaydoluyor :)) sayfalar donuyor açılmıyor..

- - - Ekleme - - -

çanlar birilerinin kafasına düşecek halk izin vermez merak etme :D

en fazla uyarı cezası verirler sonra aradan iki yıl geçer tayyibin canı sıkılınca tekrar muhteşem hakkında yorum yapar bir iki yıl daha geçer

böyle böyle dizide 10 yıl sürer :))

bu tartışmalar m.yüzyılın ab reytingini artırmaktan başka bir şeye yaramaz...sonuçta sansür olmayacaksa başbakanın laf etmesine lüzum yoktu yani....

bu tartışmalar m.yüzyılın ab reytingini artırmaktan başka bir şeye yaramaz...sonuçta sansür olmayacaksa başbakanın laf etmesine lüzum yoktu yani....

sansürlemeyede cesaret edemezler yani bu kadar laf kalabalığında tek karlı çıkan muhteşem oldu :))

- - - Ekleme - - -

oha sansür dedi :d sanki birilerinin cinsel organı gözüküyor da dizide:d

hürremi fistansız hayal ediyorum :))

sende durumlar nasıl bende forum çok ağır :))

bir mesaj yazıyorum yarım saatte anca mesaj kaydoluyor :)) sayfalar donuyor açılmıyor..
sadece uyarı olsa iyi kanunin nesli de tehlikede....şu saatden sonra hareme zor girer artık...
- - - Ekleme - - -

en fazla uyarı cezası verirler sonra aradan iki yıl geçer tayyibin canı sıkılınca tekrar muhteşem hakkında yorum yapar bir iki yıl daha geçer

böyle böyle dizide 10 yıl sürer :))
sadece uyarı cezası olsaiyi.....kanuninin neslide tehlikede.... şu saatden sonra hareme zor girer sülüman...

- - - Ekleme - - -

oha sansür dedi :d sanki birilerinin cinsel organı gözüküyor da dizide:d
sansürden kastım rtükün vereceği ağır ceza....yayın kaldırma gibi...

sansürlemeyede cesaret edemezler yani bu kadar laf kalabalığında tek karlı çıkan muhteşem oldu :))

- - - Ekleme - - -

hürremi fistansız hayal ediyorum :))
bir ara denk geldi ...hürremin göğüsler saraya fırlıyordunerdeyse... 5 asır önce
osmanlı ahalisi böyle giyindiyse şimdiki nesile fazla yüklenmemek gerek.....

- - - Ekleme - - -

Bu konu uzarda uzar gonzales cevap verme en iyisi. :D

benim suçum yok ilk hürrem başlattı....

bir ara denk geldi ...hürremin göğüsler saraya fırlıyordunerdeyse... 5 asır önce
osmanlı ahalisi böyle giyindiyse şimdiki nesile fazla yüklenmemek gerek.....

- - - Ekleme - - -

benim suçum yok ilk hürrem başlattı....

hürremin haremde giyineceği elbiseden bize ne çevresinde bir kocası var bir sümbül ağa kimden çekinecek :))