23 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

dilanın yükselmesi normal bir iki hafta yüksek gidecektir ondan sonrası önemli en önemli kozlarını harcadı çünkü yayından kalkama tehlikesi vardı ya bunda sonrası ne olacak asıl soru bu. bakalım senaryoyu bu heycanda tutabilecekler mi. bu arada ben bilali vurma vakti geldi dedim huzurda feyzanın babası fürürrüm bak oni ayrıl dedi :))))))))))

Dila'nın Kayıp Şehir'i geçtiği zamanlar oldu sonuçta.

Yani Dila'nın karşısında güçlü rakipler varken, Kayıp Şehir'in karşısında kimse yokken Dila geçmeyi başardı birkaç kere. Ama bugün gördük ki Kayıp Şehir karşısında rakip varken kaybetti. En azından Dila pt1'de rakiplerine göğüs gerebiliyor...

Son düzenleme:
Eeee nolacak şimdi. Dila Cuma 1.liğe oynuyor artık. 20 Dakika hangi gün olacak?

Eeee nolacak şimdi. Dila Cuma 1.liğe oynuyor artık. 20 Dakika hangi gün olacak?

Arka Sokaklar gelince Dila yine 5'lere düşer.

20 Dakika kesin cumaya gelecek bugin belli oldu. A/b grubu bomboş. 20 Dakika cuma günü a/b'de rahat ilerler.

Dila da perşembe iş görür bence.

dilanın yükselmesi normal bir iki hafta yüksek gidecektir ondan sonrası önemli en önemli kozlarını harcadı çünkü yayından kalkama tehlikesi vardı ya bunda sonrası ne olacak asıl soru bu. bakalım senaryoyu bu heycanda tutabilecekler mi. bu arada ben bilali vurma vakti geldi dedim huzurda feyzanın babası fürürrüm bak oni ayrıl dedi :))))))))))

senaryodan degil, bosliktan.. Arka haftaya o kozlari kopartir :d

kabullenmek zor olda gerek.. Beren karetede ogreniyo, sadece samarlada kurtulmayacak 20dk ucan tekme geliyo :d :d ucan tekmeyle 20 dk ilk 100'un disina cikar:d

beren ilk 100 e giremez :d :d kendini kandırmaya devam :d ayrıca aynı gün olmicakk vadi beren saati fena tokatlicak :d :d :d benim için üzülme öbgz napti öle ağlattımı :d :d

Arka Sokaklar gelince Dila yine 5'lere düşer.

20 Dakika kesin cumaya gelecek bugin belli oldu. A/b grubu bomboş. 20 Dakika cuma günü a/b'de coşar.

Dila da perşembe iş görür bence.
Dila Salı olsa daha iyi olmaz mı? Bence Perşembeye Atlıları koysunlar. Abde zirveye oynayabilir Atlılar. Ama Perşembe de olabilir.
Gerçi Atlılardan hiç haber yok. Acaba o ne zaman başlayacak?

23:01 Huzur Sokağı reklam

Haftaya Huzur Sokağı yine reytingini korur belki artarda araya ayrılık girdi..Cıvıtmıştı canım cicicmli bölümler..Şükran'la Bilal bi evlense bu sezon...

Dila Salı olsa daha iyi olmaz mı? Bence Perşembeye Atlıları koysunlar. Abde zirveye oynayabilir Atlılar. Ama Perşembe de olabilir.

Salı günü Öbgzk ile Biü var ve ikisi de aşırı domestik. Dila da domestik olduğu için salıya ağır gelir.

Perşembe domestik boşluğu var. Kadınlar izleyecek bir şey arıyor. Bu nedenle Umutsuzlara koşuyor hepsi. Dila en azından Umutsuz'un reytingini kısar.

Son düzenleme:
Veeee Kayıp Şehir özellikle
AB grubunda aldı başını
gidiyor. Şu an 8.40 ratingle
birinci durumda

Atlılar keşke cumartesi gecesi ateşi olsa :F:F
G.o.T ve Spartacus karişimi olsa 23'den sonra yayınlasa...OF of of daha bişey demem :X

salı burda yoktum reytingler hakkında yorum yapamadım

iki çift laf yapayımda bana dert olmasın

biü nün totoşta öbgz yi geçmesi başarıdır ama daimi bir başarı değildir

biü hala ab grubunda çok düşük ab grubunda 10 reytinge ulaşmadığı müddetçe başarılı sayılmaz

öbgz nin aldığı düşük oranlar geçicidir öbgz yide biüyüde izledim ikisindede dram vardı ama biü de dram dip yapmıştı gözlerimden heryerimden yaş geldi :))

kendimi zor zaptettim ağlamamak için izleyenlerin psikolojisi altüst olmuştur dram aşırıya kaçmıştı ..

mahsun dizideki tüm kozlarını kullanmış gibiydi senaryonun geleceği pek parlak değil

dramda ani yükseliş seyriciyi bir kereliğine diziye bağlar devamı gelmez..

biü nün son sahnesi olmamıştı son sahnede annenin nikaha engel olmak için çocukça koşturmaya girmesi diz,inin kalitesine yakışmadı ..

yani dizi finaliyle gelecek için umut vermedi umarım yanılırım çünkü mahsunun dizilerini kaçırmam başarılı olmasını isterim ama kaliteli bir iş yaparken araya çocukça sahneler koymamak lazım ..

neyse dilaya geçelim

dilada muhteşem bir final oldu :))

rıza çömmüştü dilanın önünde af dileniyordu :))