22 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

yoo alakası yok bak vadi haftaya artacağı kesin o zaman görüşürüz vadi bitince maç 30-35 dk daha sürüyo işte ne oluyosa o anlarda oluyo yoksa maç nerde geçmiş vadiyi fark yemiş hatta ilk yarıya bak vadiyle karşılaştığı süre ki vadi reklama maç başlayınca geçti maç başladıktan sonra 10 dk da bir reklama geçti ona rağmen anlıklarda geçiyodu

GS maçı da böyleydi takas, o zaman farketmemiş miydin ? :D

Maç önü, maç sonu, 1. devre, 2. devre...

Star görüldüğü gibi sahtekarlıkta zirve yapıyor, Star'ı övmek istyorum ama gözüme gözüme sokmasın bunları, bu durumda nefret ediyorum...

Ya takası bilmem de ben öyle görünce ilk başta zamana bakmamıştım
Hani Maç sonu diye bir olay vardır ya 20 dakika falan sürer, öyle sanmıştım zamana bakmadığım için
Bi baktım resmen 40 saniye. Star iyice komediye başladı :D

40 saniye :d :d star farkı :D

- - - Ekleme - - -

maç 20.00 da olsa fena fark atardık 22.05 de olması avantaj bir de şu var açıkçası çok durgundu son 30 dk ya kadar vadi ama haftaya varya tns reytingleri patlayacak felaket bir olaya girdi vadi suriye ye gitti polat yeni bi psikopat çıktı off :D tilki andrei gibi aynen haftaya en az 15 reyting bekliyorum

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD="align: center"]BENI AFFET[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]22.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]17:20:56[/TD]
[TD="align: center"]18:22:39[/TD]
[TD="align: center"]4,35[/TD]
[TD="align: center"]15,7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

mütiş gitti yine helal :D

yoo alakası yok bak vadi haftaya artacağı kesin o zaman görüşürüz vadi bitince maç 30-35 dk daha sürüyo işte ne oluyosa o anlarda oluyo yoksa maç nerde geçmiş vadiyi fark yemiş hatta ilk yarıya bak vadiyle karşılaştığı süre ki vadi reklama maç başlayınca geçti maç başladıktan sonra 10 dk da bir reklama geçti ona rağmen anlıklarda geçiyodu

maç başlamadan önceki vadi reytinglerine bak vadininde maç için gelenlerden yaralandıgını göreceksin. ikiside birbirini beslemiş işte. vadide bitince maçı beslenmiş

vadi şok olmuş polatı bile öldürselre grubu grantilemiş fb yi geçememişler:d
maç gene 2.yarı coşmuş
uek idare eder
starın filmi iyi gitmiş
güven bana çökmüş çünkü rakiplere bakınca tamer karadağlı çok yetersiz

Şu Tamer Karadağlı'nın sundugu yarısmayı Necati Şaşmaz sunsaydı direk Vadi'nin ardında zaten ratinge rating demezdi Atv bence

Veda keşke bitmeseydi diye düşünmüyor değilim.Ab oranları hiç fena değil.Kurtlar Vadisi tebrikler diyelim.Umutsuz Ev Kadınları tebrikler :)

Vay arkadaş ya maça bak vadiyi geçmiş. Maç kaliteli olunca ve kurtlar vadisi geçen haftaya göre beklendiği gibi durgun geçmesiyle zirvede maç olmuş :)

aga maç vadiyi geçmemiş aslında bölünmese fark yiyecek ki vadiden sonra 30-35 dk sürdüğünden 2.yarı zar zor 1.olabilmiş :d

totali fethedelim de aga ab kalsın artık 13 ün altına düşmememiz lazım haftaya total 15 bekliyorum kurtlar vadisi suriye geliyor haftaya bomba olacak

Maç Tek Parça olsada Vadiyi geçiyomuş.Vadi Total'de düşmüş A/B'de Yükselmiş.