22 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Yarın KVP her iki grupta da zirvenin sahibi olacağına benziyor

aynen katılıyorum bu bölüm açıkçası çok durgundu son kısımları hariç eğer ki geçen haftaki efsanevi bölüm bu hafta olmuş olsaydı 20 alabilirdi vadi 16 aldığı dilimde aksiyon yoktu hiç vadi farkı :d

- - - Ekleme - - -

ohaaaaaaaaaaaaa 20 dk reklam 10 reyting yok artık :d
olabirde olmayabilirde.. çünkü sonuuçta vadi izleyen bir kısımda maç izliyor . maçın getirsi kadar götürüsü de oluyor.

vadinin isminin reklamı maçı geçmeye yetiyo 20 dk reklam 10 reyting nedir kardeşim :d

Kurtlar Vadisi bitti.Fenerbahçe maçının ratingleri artık tavan yapıyor.ayrıntılar <s>@</s>ratingkurdu nda.

işte bu kötü oldu vadi reklam meklam uzatmalıydı maç coşarsa tahtımız tehlikeye girebilir

- - - Ekleme - - -

aga vadi son reklama girdi o dilim full reklamdı 10 almış :D

eyvah aga:(

mesela öbgç arka sokaklar y.dünya bu kanalın öz eevlatları editörüm ...en küçük örneğinden arka sokakların reytingi düştü diye kaç dizinin yerini değiştirmekten korkmayarak risk alan kanal d ki koskoca kanal iş vedayı kurtarmaya gelince küçük bir çözüm dahimi üretemiyor.....bu kanalki yıllardır sözüm ona birinci kanal....

mematinin ölümü senaryoyu toparlanmasına neden oldu. işte her işte hayır vardır sözü bu olsa gerek :))) vadide duyguyada girildi ,farklı konular da yazıldı. iki sezondur vadi berbat senaryolar yazıyordu. bu yükselişin asıl sebebi senaryonun toparlanması kısaca gürkan uygurun ayrılmak istemesi :))))

vadi maç falan takmamalı artık çünkü maçı rahat şekilde geçiyor anlık dilimlerde vadi bitince maç uçuyo

23:15 - 23:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 13.5 , 2) ATV: 4.8 , 3)
KANALD: 3.12 , 4) STV:
2.03 , 5) SHOW: 1.92

vadi izleyenlere bişey demek istiyorum agalar bizde çok abartıyoruz her dilim aksiyon çatışma olmaz ki bu adamlarda insan bunu yapabilen var mı dünyada eşi benzeri yok vadi kusursuz bence helal olsun panaya helal bu sezon giren karakterler tek kelimeyle müthiş ya müthiş suriyedeki psikopat size kimi hatırlattı bana tilki andrei efsanesini hatırlattı müthişti :D

maçta son çeyreğe gelindi.....eğer maçın son çeyreği gs maçı kadar izlenmesede yarın yaz kızım vadiye bir çentik daha.....

172.bölümden itibaren KURTLAR VADİSİ SURİYE izleyeceğiz off be heycanlandım şimdiden

- - - Ekleme - - -

maç bu dilim 15 i geçerse kötü olur bizim için bakalım

atv artık durumu görsün maç varken maçla çakıştırsın belki 1 reyting düşer ama 1.lik garanti olur

- - - Ekleme - - -

Maç çok hareketlendi, reytingler artar gibi :)

vadi bitti ondan artıyo aga yoksa bekirin rövaşatası bile fayda etmedi :d