22 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Veda'da Saraylı Hanım'ın sakladığı bir evrak var. Mehpare'nin ailesiyle ilgili

@xBUGRAx

vadi izleyenlere bişey demek istiyorum agalar bizde çok abartıyoruz her dilim aksiyon çatışma olmaz ki bu adamlarda insan bunu yapabilen var mı dünyada eşi benzeri yok vadi kusursuz bence helal olsun panaya helal bu sezon giren karakterler tek kelimeyle müthiş ya müthiş suriyedeki psikopat size kimi hatırlattı bana tilki andrei efsanesini hatırlattı müthişti :D
yeni karekteri internetin ihanetinden dolayı izleyemedim.... birazdan sitelerden mix yapacağım....

veda vadiyi ezip geçecekti bazılarına göre sessiz sedasız final yapıyo yazık yav :d

- - - Ekleme - - -

Adam 10 numara gol attı aga ya hangi takımın oyuncusu öyle gol atsa izlenir yani :)

aga izlenmedi işte vadi geçti o dilimde hemde reklamlı :D bende görmedim özette görürüm belki denk gelirse :D

fener bu gece kazanırsa taaaaa şubata kadar fener maçından kurtulacağız kanalların tek kozuda uçup gidecek gidecek ve gidecek....

vadi izleyenlere bişey demek istiyorum agalar bizde çok abartıyoruz her dilim aksiyon çatışma olmaz ki bu adamlarda insan bunu yapabilen var mı dünyada eşi benzeri yok vadi kusursuz bence helal olsun panaya helal bu sezon giren karakterler tek kelimeyle müthiş ya müthiş

ona lafımız yok zaten adamları anlamak lazım fatada 5 gün çekiğm yapıyolar arada biraz da dinlensinler ya çok yoğun bi kaç bölümden sonra bu iyi dinlendirmiştiri nşallah Suriye'de bayağı yorulacaklar çünkü

vadideki eksik ne biliyonuzmu bizim yönetmende iş yok olacaktı serdar akar gibi yönetmen .....bak o zaman sen reytinglere 3 günlük yönetmene diziyi verirsen eline bu hale sokar işte....vadinin şuan çok çok yüksek alması lazımdı ... muhteşem hariç rakibi yok zaten oda ab de....

aynen aga haftaya vadi sinema yapacak resmen suriye geliyo :D

vadideki eksik ne biliyonuzmu bizim yönetmende iş yok olacaktı serdar akar gibi yönetmen .....bak o zaman sen reytinglere 3 günlük yönetmene diziyi verirsen eline bu hale sokar işte....vadinin şuan çok çok yüksek alması lazımdı ... muhteşem hariç rakibi yok zaten oda ab de....
yok aga ne alaka yönetmen :D bence vadide herşey müthiş olması gereken herşey oluyo böyle devam

iyi iyi bu dilimde 14 falan almasın da tahtımızı koruyalım :D

1) STAR: 13.61 , 2) KANALD: 3.17 , 3) ATV: 3.04 , 4) STV: 1.95 , 5) SHOW: 1.56

Tamamdır Vadi 1. oldu