Adam 10 numara gol attı aga ya hangi takımın oyuncusu öyle gol atsa izlenir yaniatv artık durumu görsün maç varken maçla çakıştırsın belki 1 reyting düşer ama 1.lik garanti olur
- - - Ekleme - - -
vadi bitti ondan artıyo aga yoksa bekirin rövaşatası bile fayda etmedi
yeni karekteri internetin ihanetinden dolayı izleyemedim.... birazdan sitelerden mix yapacağım....vadi izleyenlere bişey demek istiyorum agalar bizde çok abartıyoruz her dilim aksiyon çatışma olmaz ki bu adamlarda insan bunu yapabilen var mı dünyada eşi benzeri yok vadi kusursuz bence helal olsun panaya helal bu sezon giren karakterler tek kelimeyle müthiş ya müthiş suriyedeki psikopat size kimi hatırlattı bana tilki andrei efsanesini hatırlattı müthişti
Adam 10 numara gol attı aga ya hangi takımın oyuncusu öyle gol atsa izlenir yani
birazdan ilk ve son kez vadayı izleyeceğim en azından finalini izleyelimde saygı duruşu olsun artık....Veda'da Saraylı Hanım'ın sakladığı bir evrak var. Mehpare'nin ailesiyle ilgili
@xBUGRAx
Veda'da Saraylı Hanım'ın sakladığı bir evrak var. Mehpare'nin ailesiyle ilgili
@xBUGRAx
veda vadiyi ezip geçecekti bazılarına göre sessiz sedasız final yapıyo yazık yav
- - - Ekleme - - -
aga izlenmedi işte vadi geçti o dilimde hemde reklamlı bende görmedim özette görürüm belki denk gelirse
vadi izleyenlere bişey demek istiyorum agalar bizde çok abartıyoruz her dilim aksiyon çatışma olmaz ki bu adamlarda insan bunu yapabilen var mı dünyada eşi benzeri yok vadi kusursuz bence helal olsun panaya helal bu sezon giren karakterler tek kelimeyle müthiş ya müthiş
yok aga ne alaka yönetmen bence vadide herşey müthiş olması gereken herşey oluyo böyle devamvadideki eksik ne biliyonuzmu bizim yönetmende iş yok olacaktı serdar akar gibi yönetmen .....bak o zaman sen reytinglere 3 günlük yönetmene diziyi verirsen eline bu hale sokar işte....vadinin şuan çok çok yüksek alması lazımdı ... muhteşem hariç rakibi yok zaten oda ab de....
bu suriye sahnelerini nerede çektiler acaba....ona lafımız yok zaten adamları anlamak lazım fatada 5 gün çekiğm yapıyolar arada biraz da dinlensinler ya çok yoğun bi kaç bölümden sonra bu iyi dinlendirmiştiri nşallah Suriye'de bayağı yorulacaklar çünkü
ne olursa olsun şubata kadar sert bir kapışma olmaz artık ...ama şubattan sonra da pis mücadele olacak...kan gövdeyi götüren cinsten...Maç hareketli geçiyor, pozisyonlar bol bol geliyor. Acaba reytingler ne olacak [:'(]
iyi iyi bu dilimde 14 falan almasın da tahtımızı koruyalım