20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Aslında burda hakaret var şikayet etmiyecem zekanı belli ediyorsun bişey yaptiğini sandın.Zeka konusunda haklısın diyelim ki en yuksek zeka seviyesi arkadaşin 100 ise senin 80 ise senin zekana göre arkadaşinin zekasini aşiri olarak nitelendirmen yansınamaz.Hayatı forum insanlar belli zaten;Yazık uyelik tarihine bak; Üyelik tarihi : Kasım.2011
Senin mesajlarin benim iki katim oldugu icin kimin halinin ne vazyette oldugunu gosteriyo zaten.

Senin mesajlarin benim iki katim oldugu icin kimin halinin ne vazyette oldugunu gosteriyo zaten.
Evet senin gibi bende dişardan izlemeyi bilirdim ama n'apim huyum...Kahretsin duramıyorum sana yazdiğim şu gereksiz mesajlar kadar o kadar çok mesaj yazdım ki ve hala yazıyorum :(

Evet senin gibi bende dişardan izlemeyi bilirdim ama n'apim huyum...Kahretsin duramıyorum sana yazdiğim şu gereksiz mesajlar kadar o kadar çok mesaj yazdım ki ve hala yazıyorum :(

Ben yazdiklarim kadar varim. Yazmadigim zamanlarda izlemeyi tercih etmedim hicbir zaman cunku daha onemli islerim vardi..senin tek bu msjlarin mi gereksiz diye dusunuyosun, bu lafinla sadece guldurursun ama daha ileriye gidemezsin.