Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ben Avrupa da olan hangi takımımız olursa olsun ister beşiktaş ister galatasaray ister Trabzon hepsini tutarımevet o maçta aslında
chelseali olan çok gsli gördük.... ama yalan değil arsenal maçındada biz arsenalli olduk ...aslında kötü şey ama fanatizm bu olsa gerek....
Elbette bunu kanıtlayamam ama sende benim dediğimi bununla çürütemezsin.İşlerinin yoğunlugu ve önemi yine "sana göre".En azından benim mesajlarim bi tepkimeye yol açiyormş.Bazı insanlar var hiçbirşey hissetirmez.Sanki bi hiçlik gibi😕 Herneyse işte öyle böyle post yapıyorum sonra karşima geliyor.Karşima gelmesi önemli değilde yeminle cevap yazarken yoruluyorum yahu.Ben yazdiklarim kadar varim. Yazmadigim zamanlarda izlemeyi tercih etmedim hicbir zaman cunku daha onemli islerim vardi..senin tek bu msjlarin mi gereksiz diye dusunuyosun, bu lafinla sadece guldurursun ama daha ileriye gidemezsin.
Sağol agamaç başladı...bu arada çd geçmiş olsun....
Elbette bunu kanıtlayamam ama sende benim dediğimi bununla çürütemezsin.İşlerinin yoğunlugu ve önemi yine "sana göre".En azından benim mesajlarim bi tepkimeye yol açiyormş.Bazı insanlar var hiçbirşey hissetirmez.Sanki bi hiçlik gibi😕 Herneyse işte öyle böyle post yapıyorum sonra karşima geliyor.Karşima gelmesi önemli değilde yeminle cevap yazarken yoruluyorum yahu.