İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Evet, geçer

Oy: 8 27.6%
  • Hayır, geçemez

Oy: 18 62.1%
  • Zirve sık-sık el değiştirir

Oy: 3 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    29
vadinin dünyada rakibi yok 2 saat dizi yapsınlar yabancılar vadinin çeyreği kalite yapamazlar

tüm dünya yanlış vadiciler doğru bir kere sürenn azolması senaryo açısndan dah iyidir bunu çocuk bile bilir :D

Emre KVP olmasa bu Forumda hiç ile yaramazdı bence. Adamın işi gücü yok hergün Vadi ile uğraşıyor bende onun çırpınışlarını hergün görüp gülmekten yarılıyorum :D ya hayatta daha önemli şeyler var emre

diyen de mantıklı konuşsa foruma jher konuyu vadiye getiren kesmin üyesi ben rakamalrı sunarım videoları siz boş iftiraları söylersiniz :d sinema ile tv yi kadın ile erkek oyuncunun yeteneğini karşılaştırırsınız :D size kalsa lost-prison break bile vadinin yanında hiç buna tüm dünya güler

adamlar 1 haftada zar zor yaptıklarını vadi 3 günde yapıyo vadinin rakibi yok

ne alaka adamalrın vadi gibi reyting sorunu yok bir kere tüm bölümleri çekşip sezona öyle başlkıyolar nerdeyse :Dadamalr dünyaya hitap ediyor vadi en fazla ortadoğya ordan öteye geçemiyor :D

berkann bende biliyom zor yetiştiğini hele ki vadi ordan oraya inanılmaz zor dediğin onlar 1 saat yapıyosa haftada vadi 2 yani 3 gün anla işte :D

Sizin bu tartışmalarınız sıktı artık. takas, Vadi gelmiş geçmiş en iyi en kaliteli dizi dünyada rakibi yok. xemrexxx Vadi en berbat dizi sürünüyor yerlerde Akasya Durağı bir, Vadi iki. Okey ?

Sorun dönüp dolaşıp aynı yerde kalmanız yoksa tartışma olayında bir sorun yok. Şu anda lider kim ? Vadi değil mi ? Bunun neyini tartışıyorsunuz ?

Helal olsun sana Ulvi içimden geçenleri yazdın. Takas aga bundan sinra ne derlerse desinler cevab vermeyelim bunu arkadaşlarada ilet. Vadi nin Reytingleri bunlara yeter

Dünya da 1. olması bence de imkansız ama Türkiye'de 1. olduğu kesin şu an.

Şu anda reytinglerde Totalde 1. :)
Ama gelmiş geçmiş en iyi dizi herkese göre farklılık gösterir. Yani her mesajda "efsane böyle efsane şöyle" demelerine gerek yoktur diye düşünüyorum.
Tamam yani anladık Vadiyi sevdiğinizi :D Her mesajda ayrıca belitmenizde gerek yok :)

Objektiflik isteyen objektiflik gösterir.

Mesela takasa sormuştum. Aşk-ı Memnu fenomen mi diye? Hayır demişti

Halbuki, bunu Yasin93`e sorsam evet derdi. Çünki, Yasin objektif bir Vadici. Bu yüzden tartışmıyor. Çünkü, gerçekleri söylüyor

sor bakalım
aşkı memnu nun neresi fenomen ajdar da fenomen o zaman neyle fenomen olmuş

- - - Ekleme - - -

yasin kardeşim bunlar seni gaza getirmeye çalışıyo sakın oyuna gelme aga