Pana Film Yeni Dizisi "Ben Onu Çok Sevdim" İçin Kiminle Anlaşıldığı İddia Ediliyor

Engin Akyurek'e Fatmagul'deki Kerim gozuyle bakilmasin.Bir Bulut Olsam'da manyak adam karakterini super canlandirmisti.Herr dizide de onun adi geciyor.Adamin hayrani cok haberler tik alsin diye iste.

beren saat vadide oynayacak kadın değil malum vadide tecavüz sevişme rolleri yok :d :d :d

pana doğru yolu bulmuş berenin yıldız yaptıkları ile anlaşıp bereni yakalamayı hedefliyor 😀d:d

Bence işin Pana ya da oyuncu boyunu bir kenara bırakın.
Konu cok önemli arkadaşlar. Bu Dizi Adnan Menderes'in hayatını anlatacak. Ve bu cidden cesurca bir iş.
Ben şahsen onun haketmediği halde idam edildiğini düşünüyorum.
Ve bu konu ile ilgili olan bir diziyi kim olursa olsun izlerim.

çiğdem batur berenden kat ve kat güzel ve çok daha iyi oyuncu rahat ol

Bence işin Pana ya da oyuncu boyunu bir kenara bırakın.
Konu cok önemli arkadaşlar. Bu Dizi Adnan Menderes'in hayatını anlatacak. Ve bu cidden cesurca bir iş.
Ben şahsen onun haketmediği halde idam edildiğini düşünüyorum.
Ve bu konu ile ilgili olan bir diziyi kim olursa olsun izlerim.

aynen aga çok doğru söyledin bende senin gibi düşünüyorum pana film vadi yapımcısı diye söylemiyorum türkiye de kimsenin ağzına almaya cesaret edemeyeceği konulara değinebilen tek yapım şirketi bunları anlatmak yürek ister

videosunu göster de görek
hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorum uğraşamam :D şiddeet-küfür de tecavüz kadar kötü etkisi var tecavüz eden adam şiddete eğilimlidir vadi de şiddet öğretiyor :d bağlantılı demek ki ayrıca evlenmeden çocuk yapmadı en azından beren dizilerde vadide hepsi nikahsız doğuruyor maşallah ebru dışında:D

Engin Akyürek'i de bazılarınız amma abartıyor. Sanki Al Pacino'dan bahsediyorsunuz.
Onun gibi 10 oyuncu sayayım size dizi piyasasında.